TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

pepe1

Postautor: pepe1 » 20 czerwca 2008, 18:25

rzymi pisze:sezon zweryfikuje wszystko. O Lesznie znow nikt nie mowi jak o faworytach i znow sprowadza wiele klubów na ziemię - tak jak powiedział Mozarthio.

a teraz coś miłego - pozdrowienia z Madrytu od zawodniczki, która zostaje w Lotosie - Katii Snytsiny
http://pl.youtube.com/watch?v=UnSInmWnjTs

ale teraz Duda raczej nie powtórzy takiego wyniku - Mieloszyńska i Coleman to były indywidualnosci - a przyszly raczej przecietne zawodniczki...

ale LESZNO na pewno będzie dla wielu niewygodnym przeciwnikiem...

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 20 czerwca 2008, 19:59

hmm ja tylko jeszcze dodam ze Daria przychodzila do polski jako wielka niewiadoma nei bylo wiadomo co bedzie prezentowac a trener mial nosa ;)
na dzien dzisiejszy w Lesznei rzeczywiscie nei ma gwiazd ale nigdy ich nie bylo, gwiazdy to raczej u nas sie kreowały Bell , Daria , no i w sumei Coleman (chociaz Torun ją wynalazl )
dlatego na dzien dzisiejszy mamy kolejne przecietne zawodniczki lecz nei wiemy co po nich mozna oczekiwac.. Drzewinska po ciazy co pokaze? Czarnecka ? a moze utalentowana mloda Durak? a juz zupelna niespodzianka moze byc Kręzel ... moim zdaniem z tego cos moze byc ;) wydluzyla nam sie lawka i to w lesznie jest najwazniejsze ze nei bedziemy musieli grac tylko 5-6 zawodniczkami :) to da pole manewru trenerowi a on juz sie postara na zgrupowaniu o forme zawodniczek wkoncu gral w profesjonalnym klubie...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 czerwca 2008, 21:52

rodgers-kibic z torunia pisze:Rybnik ma duze szanse na medal, ale sa jeszcze CCC, Lotos, Wisla, mam nadzieje, ze Energa też o cos wiecej powalczy.
Szykuje sie nam ciekawa liga.

Jak bedziesz znal koncowe sklady wszystkich zespołow to wtedy bedziesz mogl ocenic ktore zespoly beda walczyly o medal :)))
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

pepe1

Postautor: pepe1 » 20 czerwca 2008, 22:16

Mozarthio pisze:hmm ja tylko jeszcze dodam ze Daria przychodzila do polski jako wielka niewiadoma nei bylo wiadomo co bedzie prezentowac a trener mial nosa ;)
na dzien dzisiejszy w Lesznei rzeczywiscie nei ma gwiazd ale nigdy ich nie bylo, gwiazdy to raczej u nas sie kreowały Bell , Daria , no i w sumei Coleman (chociaz Torun ją wynalazl )
dlatego na dzien dzisiejszy mamy kolejne przecietne zawodniczki lecz nei wiemy co po nich mozna oczekiwac.. Drzewinska po ciazy co pokaze? Czarnecka ? a moze utalentowana mloda Durak? a juz zupelna niespodzianka moze byc Kręzel ... moim zdaniem z tego cos moze byc ;) wydluzyla nam sie lawka i to w lesznie jest najwazniejsze ze nei bedziemy musieli grac tylko 5-6 zawodniczkami :) to da pole manewru trenerowi a on juz sie postara na zgrupowaniu o forme zawodniczek wkoncu gral w profesjonalnym klubie...

nie ulega wątpliwości że macie ciekawą , szeroką kadre zawodniczek - to może byc wielki wasz atut. po za tym macie zawodniczki głodne sukcesu , gry - a nie pieniedzy - to też jest wasz ,,+'' . Jesli dodac do tego osobe trenera - to będziecie mieli wyrownany , zespoł z charakterem .
nie wykluczone że Ola Karpińska powróci do dawnej , dobrej dyspozycji ,

Gość

Postautor: Gość » 20 czerwca 2008, 22:18

Endrju pisze:
rodgers-kibic z torunia pisze:Rybnik ma duze szanse na medal, ale sa jeszcze CCC, Lotos, Wisla, mam nadzieje, ze Energa też o cos wiecej powalczy.

Jak bedziesz znal koncowe sklady wszystkich zespołow to wtedy bedziesz mogl ocenic ktore zespoly beda walczyly o medal :)))

póki co to możemy oceniać głownie Wisle , Inee i Dude - reszta się jeszcze wzmacnia...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 czerwca 2008, 23:46

Za to AZSu Poznań narazie oceniać nie możemy bo jeszcze nie wszystkie koszykarki podpisały kontrakty i anuż przyjdzie jeszcze jakaś nowa :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 21 czerwca 2008, 03:24

na oceny poczekajcie do zamknięcia okienka transferowego :)

Gość

Postautor: Gość » 21 czerwca 2008, 11:07

tadeo86 pisze:

Taaa a dlaczego pominąłeś takie zespoły jak: Gorzów, AZS Poznań czy Leszno. Nie mówmy hop bo sam dobrze wiesz po zeszłorocznych wyczynach torunianek, że nazwiska nie grają. Wszystko zweryfikuje sezon.

Mogą nawet zaskoczyc klubu w dolnej półki. :D 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 czerwca 2008, 14:16

Anonymous pisze:
tadeo86 pisze:

Taaa a dlaczego pominąłeś takie zespoły jak: Gorzów, AZS Poznań czy Leszno. Nie mówmy hop bo sam dobrze wiesz po zeszłorocznych wyczynach torunianek, że nazwiska nie grają. Wszystko zweryfikuje sezon.

Mogą nawet zaskoczyc klubu w dolnej półki. :D 8)

Moze ktos mi to przetlumaczyc ? bo czytam 3 razy i nadal nie rozumiem :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 21 czerwca 2008, 15:15

hehe :)
Pytanie, co autor miał na myśli :D

Gość

Postautor: Gość » 21 czerwca 2008, 22:23

Q88 pisze:hehe :)
Pytanie, co autor miał na myśli :D

może miał na myśli że te slabsze drużyny zaskoczą silniejsze......

no bo chyba nie odwrotnie..... czym silne mają zaskoczyć słabsze :lol: :lol: :lol:

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 22 czerwca 2008, 11:41

dobrze ze Specjalista przetłumaczył i coś sie rozjaśniło...

Gość

Postautor: Gość » 22 czerwca 2008, 13:28

Q88 pisze:dobrze ze Specjalista przetłumaczył i coś sie rozjaśniło...

i po co zaczynasz ? sądząc po ksywce - czyli rocznik 88 - za dużego pojęcia o koszykówce nie masz - a sie wymądrzasz...

Gość

Postautor: Gość » 22 czerwca 2008, 13:30

Anonymous pisze:

i po co zaczynasz ? sądząc po ksywce - czyli rocznik 88 - za dużego pojęcia o koszykówce nie masz - a sie wymądrzasz...

póki co niech DUDA i INEA zapomną o jakiejkolwiek walce o medal - to jest zarezerwowane dla RYBNIKA - póki co...

pepe1

Postautor: pepe1 » 22 czerwca 2008, 13:30

Anonymous pisze:

póki co niech DUDA i INEA zapomną o jakiejkolwiek walce o medal - to jest zarezerwowane dla RYBNIKA - póki co...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”