TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 24 czerwca 2008, 13:35

Anonymous pisze:
Mozarthio pisze:ee tam :P dziewczyna ma talent to widac ale nadal szalu nie robi tka jak w przypadku Malaszewskiej uwazam ze Skobel dopiero teraz pokaze lub nie na co ją stac w silniejszej druzynie czyli w AZS Poznan poczekajcie moze sie przyjmie moze nie roznie bywa :)

cos w tym może być...

w końcu w slabym Muksie - ktos to musial ciągnąc i padło na Skobel , to tak samo jak z Małaszewska - teraz zobaczymy co te panie pokażą...

jesli Skobel będzie grała podobnie jak w ubiegłym roku - to OK -

Cała masa zawodniczek zapowiadała sie w jej wieku na dobre koszykarki i różnie z tym bywalo w seniorkach....

Tylko Bibie i Międzik udalo sie wyskoczyć poza przeciętność---

tak ktos musiał ciagnac ale była tez Howard i wiele innych utalentowanych młodych Polek a skoro sie wyrozniala to znaczy ze nie nalezy do tych przecietnych Polek tylko do tych z gornej polki zreszta co ja bede duzo pisał sezon wszystko zweryfikuje i zycze Agnieszce powodzenia zeby mogla udowodnic wszystkim niedowiarka co potrafi
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: :)

Postautor: MARAS » 24 czerwca 2008, 13:52

sibka pisze:tak sobie myślę, że sobie dodam... odbiegając od tematu... pozdrowienia dla kibiców z Poznania :) i Torunia... w szczególności dla: rodgersa :D

Dzięki Siba, Rodgers pewnie będzie zachwycony :lol: :lol: :lol:

P.S.
Ta Siba a jaka by inna??? :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

sibka
Nowy na forum

:)

Postautor: sibka » 24 czerwca 2008, 17:19

tak żeby uzupełnić to wam też chłopaki dziękuję za wsparcie i dobre słowa...
Maras, Wrona, Hamplik, Łukasz-fan i innych pozdrawiam i zapraszam do lektury... niedługo zabloguje na stronce PLKK :wink:
siba

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 24 czerwca 2008, 18:19

Jednak 8)
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 24 czerwca 2008, 18:39

To fajnie, pewnie wielu kibiców z Poznania czekało, aż ktoś ze stolicy wlkp "pokaże się w sieci" :)

Proponuję jednak wrócić do tematu bo nas mody zabiją.

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 24 czerwca 2008, 19:13

sibka pisze:tak żeby uzupełnić to wam też chłopaki dziękuję za wsparcie i dobre słowa...
Maras, Wrona, Hamplik, Łukasz-fan i innych pozdrawiam i zapraszam do lektury... niedługo zabloguje na stronce PLKK :wink:
Nom ja również dziękuje za pozdrowienia i życze miłych wakacjii...;) :D w sumie to tych dni które Wam jeszcze pozostały...hehehe pozdroo 8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

pepe1

Postautor: pepe1 » 24 czerwca 2008, 19:31

FAN PLKK pisze:
Anonymous pisze:
Mozarthio pisze:ee tam :P dziewczyna ma talent to widac ale nadal szalu nie robi tka jak w przypadku Malaszewskiej uwazam ze Skobel dopiero teraz pokaze lub nie na co ją stac w silniejszej druzynie czyli w AZS Poznan poczekajcie moze sie przyjmie moze nie roznie bywa :)

cos w tym może być...

w końcu w slabym Muksie - ktos to musial ciągnąc i padło na Skobel , to tak samo jak z Małaszewska - teraz zobaczymy co te panie pokażą...

jesli Skobel będzie grała podobnie jak w ubiegłym roku - to OK -

Cała masa zawodniczek zapowiadała sie w jej wieku na dobre koszykarki i różnie z tym bywalo w seniorkach....

Tylko Bibie i Międzik udalo sie wyskoczyć poza przeciętność---

tak ktos musiał ciagnac ale była tez Howard i wiele innych utalentowanych młodych Polek a skoro sie wyrozniala to znaczy ze nie nalezy do tych przecietnych Polek tylko do tych z gornej polki zreszta co ja bede duzo pisał sezon wszystko zweryfikuje i zycze Agnieszce powodzenia zeby mogla udowodnic wszystkim niedowiarka co potrafi

uważam że Skobel niczego nie musi udowadniać. Wydaje sie że w Inei bedzie miala miejsce w wyjściowym skladzie obok świetnego kapitana - Sibki , oraz OKI Howard , Jarkowskiej i /Redy.... a Idczak za pewne bedzie na zmiany dla Sibki i Oki...
ale poza tym ławka rezerwowych jest słaba ...

Gość

Postautor: Gość » 24 czerwca 2008, 19:33

sibka pisze:tak żeby uzupełnić to wam też chłopaki dziękuję za wsparcie i dobre słowa...

to Sibka nie jest na zasłużonych wakacjach ??? :D

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 24 czerwca 2008, 21:19

Ofa Tulikihihifo zagra w Brzegu

Nowa zawodniczka Cukierków pochodzi z wysp Tonga.

Zarząd Cukierków Odry Brzeg znalazł kolejną zagraniczną koszykarkę, która zagra w nowym sezonie. Jest to 24-letnia amerykańska skrzydłowa pochodząca z Archipelagu Tonga.

- Mamy już podpisany kontrakt z jej menedżerem i czekamy tylko na autograf koszykarki - mówi Czesław Greczyn, prezes klubu. - W ubiegłym sezonie grała ona w zespole niemieckiej ligi w Goeppingen (Goettingen), gdzie miała znakomite statystyki. Na swojej pozycji wybrano ją też za najlepszą w lidze.

Za tym, żeby podpisać z nią kontrakt przemawiało to, że zna realia panujące w Europie. Nie chcemy mieć już takich problemów jak rok temu z paniami Moore, które po przyjeździe z USA szybko opuściły Brzeg, bo nic im się tu nie podobało.

Wybór Tulikihihifo zaakceptował także trener Jarosław Zyskowski, z którym zarząd konsultował swoją decyzję.

- Do skompletowania składu brakuje nam jeszcze centerki - kończy prezes. - Mamy kilka kandydatek jednak ciągle nie pasują nam do naszego budżetu, bo ceny na rynku są ogromne.

Tadeusz Wyspiański/ NTO

ps. powodzenia przy wymawianiu nazwiska;p

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 24 czerwca 2008, 21:29

Basket z nowym trenerem
PolskiKosz.pl | PLK | 24.06.2008, 19:54 | basketkwidzyn.pl

Adam Prabucki został nowym szkoleniowcem Basketu Kwidzyn. W poprzednim sezonie doświadczony trener prowadził żeński zespół Energi Toruń oraz Polpharmy Starogard Gdański.

polskikosz.pl

Czyli to już pewne ,że trenerem Lotosu ten pan nie będzie. UFF... :roll:

Gość

Postautor: Gość » 24 czerwca 2008, 21:42

Wojtek pisze:Ofa Tulikihihifo zagra w Brzegu

Nowa zawodniczka Cukierków pochodzi z wysp Tonga.

Zarząd Cukierków Odry Brzeg znalazł kolejną zagraniczną koszykarkę, która zagra w nowym sezonie. Jest to 24-letnia amerykańska skrzydłowa pochodząca z Archipelagu Tonga.

- Mamy już podpisany kontrakt z jej menedżerem i czekamy tylko na autograf koszykarki - mówi Czesław Greczyn, prezes klubu. - W ubiegłym sezonie grała ona w zespole niemieckiej ligi w Goeppingen (Goettingen), gdzie miała znakomite statystyki. Na swojej pozycji wybrano ją też za najlepszą w lidze.

Za tym, żeby podpisać z nią kontrakt przemawiało to, że zna realia panujące w Europie. Nie chcemy mieć już takich problemów jak rok temu z paniami Moore, które po przyjeździe z USA szybko opuściły Brzeg, bo nic im się tu nie podobało.

Wybór Tulikihihifo zaakceptował także trener Jarosław Zyskowski, z którym zarząd konsultował swoją decyzję.

- Do skompletowania składu brakuje nam jeszcze centerki - kończy prezes. - Mamy kilka kandydatek jednak ciągle nie pasują nam do naszego budżetu, bo ceny na rynku są ogromne.

Tadeusz Wyspiański/ NTO

ps. powodzenia przy wymawianiu nazwiska;p

zarząd CUKIERKÓW BRZEG bedzie musial chyba płacic spikerom innych klubów za lamanie sobie jezyka nazwiskami ich zawodniczek :lol: :lol: :lol:

skąd wy je bierzecie :lol: :lol: :lol:

pepe1

Postautor: pepe1 » 24 czerwca 2008, 21:44

a ja ma chyba gdzieś jeszcze autograf Sibki z czasu jej pobytu w Toruniu w sezonie... 1996/97 chyba... wtedy nazywała się Strugała.

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 24 czerwca 2008, 21:53

Pozdrowienia z Jeleniej Góry i zyczymy duzo dobrej gry :twisted: 8)
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

sibka
Nowy na forum

:)

Postautor: sibka » 25 czerwca 2008, 09:28

dziękuję za dobre słowa od wszystkich!!! :)
niestety moje wakacje powoli dobiegają końca, choć trwają już dosyć długo!!! i troszkę udało mi się pozwiedzać w te wakacje, ale przede wszystkim odpocząć i naładować akumulatory przed nowym sezonem... nowym wyzwaniem!!! :D
sezon pełen nadziei, nawet dla mnie, bo nie chodzi o nowe dziewczyny w drużynie, ale podstawową zmianę w zespole... czyli trenera, a w zasadzie trenerkę, z którą przynajmniej ja wiążę OGROMNE NADZIEJE!!!!! a wypad do Izraela pokazał, że ufamy jej bez granic!!! i chyba o to chodzi!!!!
obiecuję wam, że niezależnie od składu będziemy grać DOBRĄ KOSZYKÓWKĘ!!!!! i oby od zwycięstwa do zwycięstwa!!!!!
pozdro :D
siba

Gość

Postautor: Gość » 25 czerwca 2008, 10:04

sibka pisze:dziękuję za dobre słowa od wszystkich!!! :)
niestety moje wakacje powoli dobiegają końca, choć trwają już dosyć długo!!! i troszkę udało mi się pozwiedzać w te wakacje, ale przede wszystkim odpocząć i naładować akumulatory przed nowym sezonem... nowym wyzwaniem!!! :D
sezon pełen nadziei, nawet dla mnie, bo nie chodzi o nowe dziewczyny w drużynie, ale podstawową zmianę w zespole... czyli trenera, a w zasadzie trenerkę, z którą przynajmniej ja wiążę OGROMNE NADZIEJE!!!!! a wypad do Izraela pokazał, że ufamy jej bez granic!!! i chyba o to chodzi!!!!
obiecuję wam, że niezależnie od składu będziemy grać DOBRĄ KOSZYKÓWKĘ!!!!! i oby od zwycięstwa do zwycięstwa!!!!!
pozdro :D

ech - fajnie sie czyta takie posty - od koszykarki która jawnie odwiedza forum , a i czasem coś fajnego napisze...

DZIEWCZYNY - KOSZYKARKI - weźcie z SIBKI przykład... :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”