Przed meczem: Wisła Kraków- Ostrovia Ostrów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Przed meczem: Wisła Kraków- Ostrovia Ostrów

Postautor: mati » 04 lutego 2005, 13:35

Myślę, że tutaj będzie bez niespodzianki. Chociaż Wiem na pewno, że dziewczyny nie jadą na sparing ale wygrać to spotkanie. Miejmy nadzieje, że chociaż powalczą. W sumie zobaczymy na co stać Ostrovię przed ważnym meczem z Brzegiem. Jestem dobrej myśli i oczywiscie wybieram się do Krakowa. A więc DO BOJU OSTROVIA!

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Re: Przed meczem: Wisła Kraków- Ostrovia Ostrów

Postautor: hellraiser » 04 lutego 2005, 18:35

mati pisze:Myślę, że tutaj będzie bez niespodzianki. Chociaż Wiem na pewno, że dziewczyny nie jadą na sparing ale wygrać to spotkanie. Miejmy nadzieje, że chociaż powalczą. W sumie zobaczymy na co stać Ostrovię przed ważnym meczem z Brzegiem. Jestem dobrej myśli i oczywiscie wybieram się do Krakowa. A więc DO BOJU OSTROVIA!

czuje pogrom w butach.Myśle że jak Wisła potraktuje poważnie Ostrovie to powinnien paść przynajmniej świński remis

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 04 lutego 2005, 23:54

Ja trzymam kciuki za Ostrovię!!! Ale mam pytanko i może ktoś mi odpowie dlaczego powstały dwa identyczne tematy? Czy to zbieg okoliczności i pomyłka czy coś innego :wink: ?

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 05 lutego 2005, 08:25

Przepraszam za drobną interwencję, ale w związku z pojawieniem się dwóch identycznych tematów, ten załozony później zablokowałem. (Hersi, co z twoją spostrzegawczością :lol: :wink: )

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 lutego 2005, 17:13

aaa i teraz już wszystko jasne dlaczego powstały dwa identyczne tematy :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”