TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 01 lipca 2008, 19:15

matrix pisze:
TyLkO AzS KKJG pisze:TO jeszcze nie wszystkie transfery jeszcze bedzie kilka ambitnych dziewczyn Jelenia Góra bedzie wtym sezonie tak silna ze zrobi duzo szalu :lol: :D pozdrawiam

Nie chcę być źle zrozumiany,ale w zeszłym sezonie też było dużo szału,ale tylko w "Fakcie" i "Super Expresie" :) :) :) Na parkiecie jedno zwyciestwo z Rybnikiem i zwycięstwa z dziewczętami z Łomianek. Nie ironizuję tylko podaję fakty..... Dobrze jednak,że kibic wierzy....

Ja też nie chce być źle zrozumiana, ale w Toruniu w zeszłym sezonie też było dużo szału, a na parkiecie marnie :roll:
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 01 lipca 2008, 19:19

Eve pisze:
matrix pisze:
TyLkO AzS KKJG pisze:TO jeszcze nie wszystkie transfery jeszcze bedzie kilka ambitnych dziewczyn Jelenia Góra bedzie wtym sezonie tak silna ze zrobi duzo szalu :lol: :D pozdrawiam

Nie chcę być źle zrozumiany,ale w zeszłym sezonie też było dużo szału,ale tylko w "Fakcie" i "Super Expresie" :) :) :) Na parkiecie jedno zwyciestwo z Rybnikiem i zwycięstwa z dziewczętami z Łomianek. Nie ironizuję tylko podaję fakty..... Dobrze jednak,że kibic wierzy....

Ja też nie chce być źle zrozumiana, ale w Toruniu w zeszłym sezonie też było dużo szału, a na parkiecie marnie :roll:

ale dlaczego zaraz odbicie pałeczki i wjazd na Toruń? Typowa kibicowska mentalność :wink: :wink: :wink:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 01 lipca 2008, 19:26

matrix pisze:
Eve pisze:
matrix pisze:

ale dlaczego zaraz odbicie pałeczki i wjazd na Toruń? Typowa kibicowska mentalność :wink: :wink: :wink:

Ja na nic nie wjeżdżam. Piszesz, że Jelenia Góra źle grała, a ja tylko chciałam Ci przypomnieć (gdybyś zapomniał), że Twój Toruń (z większa kasą i lepszymi koszykarkami) nie grał lepiej... i tyle :?
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 01 lipca 2008, 20:19

torun zawiódl w minionym sezonie, taka jest prawda.ja uwaząm, ze obie druzyny - i Energę i AZS stać byló na lepsza gre.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 01 lipca 2008, 20:54

a co to znaczy lepsze koszykarki? Dla mnie tą lepszość udokumentowuje się na ligowym parkiecie. Nazwiska nie grają(ktoś juz o tym tutaj wspomniał). Nie podniecam się przyszłoscią toruńskiej drużyny choć skład zaczyna być ciekawy. Każdy zespół ma szansę,a kibice wierzą co sezon,że będzie lepiej....

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 01 lipca 2008, 21:30

Powiem wam tak w zeszlym sezonie w ogole nie bylo wynikow, a my jako kibice objechalismy prawie cala Polske...jak dobrze pamietam nie bylo nas tylko na 2 - 3 wyjazdach z calego sezonu...wierni kibice 8) :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 01 lipca 2008, 21:49

TyLkO AzS KKJG pisze:Powiem wam tak w zeszlym sezonie w ogole nie bylo wynikow, a my jako kibice objechalismy prawie cala Polske...jak dobrze pamietam nie bylo nas tylko na 2 - 3 wyjazdach z calego sezonu...wierni kibice 8) :D

no to ja o ile dobrze pamiętam to chyba nie było Was w Toruniu?
PS. Mogę się mylić oczywiście,,,,,

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 01 lipca 2008, 21:56

matrix pisze:a co to znaczy lepsze koszykarki? Dla mnie tą lepszość udokumentowuje się na ligowym parkiecie. Nazwiska nie grają(ktoś juz o tym tutaj wspomniał). Nie podniecam się przyszłoscią toruńskiej drużyny choć skład zaczyna być ciekawy. Każdy zespół ma szansę,a kibice wierzą co sezon,że będzie lepiej....

Przypomnij sobie jaki skład i jakie problemy na początku ligi miał zespół z Jeleniej Góry a jaki skład miał Toruń. Zaprzeczasz sam siebie. Piszesz, że nazwiska nie grają, ale twierdzisz, że skład toruńskiej drużyny zaczyna być ciekawy (czyli dobry). No, ale jak nazwiska nie grają, to po czym to oceniasz? Przecież musisz mieć tą lepszość udokumentowaną na parkiecie. :roll:

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 01 lipca 2008, 22:27

Eve pisze:
matrix pisze:a co to znaczy lepsze koszykarki? Dla mnie tą lepszość udokumentowuje się na ligowym parkiecie. Nazwiska nie grają(ktoś juz o tym tutaj wspomniał). Nie podniecam się przyszłoscią toruńskiej drużyny choć skład zaczyna być ciekawy. Każdy zespół ma szansę,a kibice wierzą co sezon,że będzie lepiej....

Przypomnij sobie jaki skład i jakie problemy na początku ligi miał zespół z Jeleniej Góry a jaki skład miał Toruń. Zaprzeczasz sam siebie. Piszesz, że nazwiska nie grają, ale twierdzisz, że skład toruńskiej drużyny zaczyna być ciekawy (czyli dobry). No, ale jak nazwiska nie grają, to po czym to oceniasz? Przecież musisz mieć tą lepszość udokumentowaną na parkiecie. :roll:

Skład ciekawy,bo wybacz,ale nie każda druzyna w Polsce ma dwie aktualne reprezentantki kraju, ikonę Naszej ligi Ilonę Jasnowską......
Te panie jednak nie gwarantują sukcesu? Potrzebne jest jeszcze coś czego tak naprawdę Toruniowi zabrakło,a nikt o tym jakoś nie wspomina. DOBREGO TRENERA!!!! od samego początku sezonu. W innym wypadku sprawdziłoby sie to co zapowiadali działacze czyli spokojny awans do play-off. Nikt nic wiecej nie obiecywał,a Ty mówisz o szumnych zapowiedziach. Ten sezon bedzie jeszcze ciekawszy,bo wiele zespołów ma wyrównane składy(na papierze!!!!). Pozyjemy zobaczymy,jak to będzie....OK?
PS. Napisałem ciekawy-co nie znaczy jeszcze dobry(to słowo Ty dopisałaś) :lol: :lol:

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 02 lipca 2008, 07:14

matrix pisze:PS. Napisałem ciekawy-co nie znaczy jeszcze dobry(to słowo Ty dopisałaś) :lol: :lol:

No to wytłumacz mi co to znaczy ciekawy skład? :roll:

piszesz na początku swojej wypowiedzi:

matrix pisze: Skład ciekawy,bo wybacz,ale nie każda druzyna w Polsce ma dwie aktualne reprezentantki kraju, ikonę Naszej ligi Ilonę Jasnowską......

czyli "ciekawą zawodniczkę"? a "ciekawa zawodniczka" to nie dobra, a zła, beznadziejna? A poza tym przecież nazwiska nie grają, tak? To po co piszesz o ikonie.
Kończę z Tobą tą rozmowę.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 02 lipca 2008, 07:18

Jasnowska ikoną ligi? Matko jedyna... To taka Pałka powinna być co najmniej boginią..

Człowieku, ogarnij się trochę i zejdź na ziemię.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 lipca 2008, 13:51

Eve pisze:
matrix pisze:PS. Napisałem ciekawy-co nie znaczy jeszcze dobry(to słowo Ty dopisałaś) :lol: :lol:

No to wytłumacz mi co to znaczy ciekawy skład? :roll:

piszesz na początku swojej wypowiedzi:

matrix pisze: Skład ciekawy,bo wybacz,ale nie każda druzyna w Polsce ma dwie aktualne reprezentantki kraju, ikonę Naszej ligi Ilonę Jasnowską......

czyli "ciekawą zawodniczkę"? a "ciekawa zawodniczka" to nie dobra, a zła, beznadziejna? A poza tym przecież nazwiska nie grają, tak? To po co piszesz o ikonie.
Kończę z Tobą tą rozmowę.

Uff..... Dziękuję.....

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 02 lipca 2008, 13:59

matrix pisze:Uff..... Dziękuję.....

Zrobiłam to dla Twojego dobra, bo zaczynałeś się coraz bardziej gubić w swoich komentarzach... :D
Już nie musisz dziękować :wink:
P.S. Tak, Wasza Ikona pociągnie Was do Mistrzostwa.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 lipca 2008, 14:12

Eve pisze:
matrix pisze:Uff..... Dziękuję.....

Zrobiłam to dla Twojego dobra, bo zaczynałeś się coraz bardziej gubić w swoich komentarzach... :D
Już nie musisz dziękować :wink:
P.S. Tak, Wasza Ikona pociągnie Was do Mistrzostwa.

ale o co Ci chodzi? Już nie można nic dobrego napisac o koszykarkach z Torunia? Odpowiem tym samym Wasza ikona też poprowadzi Was do Mistrzostwa :D :D :D
PS. Tak na marginesie. Graj chociaż w połowie tak,jak pani Ilona,a dopiero potem prowokuj po komentarzach forumowiczów....
Zinterpretuj sobie,jak chcesz słowo ciekawy.....

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 02 lipca 2008, 14:27

Matrix napisze to samo co Przemoe parę postów wyżej "człowieku, ogarnij się trochę i zejdź na ziemię".
Ty zacząłeś tą całą prowokację, a nie ja.
Koniec.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”