Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 06 lipca 2008, 20:44

E.Gala pisze:Witam gazety i telewizja mowia rozne rzeczy a jesli o mnie chodzi to ja jeszcze nic nie podpisalam.. ze wzgledu na niekorzystne sprawy osobiste niestety nadal nie wiem gdzie spedze kolejny sezon dlategopisze male sprostowanie pozdrawiam serdecznie

no !!!! Brawo !!! i to sie nazywa sprostowanie !!!

ale sam jestem ciekaw

8)

E.Gala

Postautor: E.Gala » 06 lipca 2008, 21:22

ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;]

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 06 lipca 2008, 22:40

oj juz nie wybrzydzaj i podpisuj z tym Lotosem, bo sie nastawilem na miejscowke nad morzem i jakas Eurolige w najblizszym czasie :D:D:D

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 07 lipca 2008, 08:51

:)

Gall

Postautor: Gall » 07 lipca 2008, 09:04

hehe no rorry Cie bardzo :p ale pozwol ,ze sama zdecyduje hehe a nad morze daleko nie masz xD euroliga w telewizji xD o juz:P
|
czas pokaze;)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 lipca 2008, 12:04

własnie nie idz do Lotosu! lepiej grac po 30 min niż siedziec na plaży :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Gość

Postautor: Gość » 07 lipca 2008, 12:04

E.Gala pisze:ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;]

Toruń to tez piękne miasto. Poza tym miasto Kopernika , Ojca Dyrektora , jest sporo fajnych klubów , imprez - poza tym domyślam sie Ewelinko - że zamierzasz kontunuować nauke - w Toruniu troche tego jest...

Kilka fajnych dziewczyn też już jest w zespole - no i chyba byś miala większe szanse na gre

:)

Tyle ,,autoreklamy ''

POZDRAWIAM

Gość

E.Gala

Postautor: Gość » 07 lipca 2008, 12:44

dobra autoreklama:] przemysle:) narazie nic nie moge powiedziec..=) pozdrawiam

;)

Postautor: ;) » 10 lipca 2008, 16:31

Witam ! Mam pytanie , moze wiecie czy ME juniorek (U-18) beda transmitowane w telewizji ? Dobrze by było obejrzec szczegolnie, ze gra ewelina

Gość

Postautor: Gość » 10 lipca 2008, 17:33

taaa na bank beda...nie ma transmisji ME seniorek to juniorek napewno bedzie cala szczegolowa transmisja na zywo :lol: :lol: :lol:

Gość

Postautor: Gość » 10 lipca 2008, 18:36

;) pisze:Witam ! Mam pytanie , moze wiecie czy ME juniorek (U-18) beda transmitowane w telewizji ? Dobrze by było obejrzec szczegolnie, ze gra ewelina

jeszcze nieraz będziemy Ewelink oglądac w kadrze - nie tylko w juniorkach mam nadzieje...

Gość

Gall

Postautor: Gość » 10 lipca 2008, 19:14

:D Nio niestety nie pokazuja nas w tv:P nie ma miejsca w programie dla nas xD beda relacje na zywo na stronie fiby:) www.fiba.com :) pozdrowionka:)

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 13 lipca 2008, 14:29

;) pisze:Witam ! Mam pytanie , moze wiecie czy ME juniorek (U-18) beda transmitowane w telewizji ? Dobrze by było obejrzec szczegolnie, ze gra ewelina

Przebil wszystkich w tym watku o gdybaniu, Gdynii, o tym co moga powiedziec w radio, i tv :lol: :lol:

Ewelina pewnie bedzie tak dobra i napisze gdzie zagra w tym nadchodzacym sezonie jak juz podpisze jakis papierek.

Pozdrawiam
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Gość

Postautor: Gość » 19 lipca 2008, 12:41

Anonymous pisze:

jeszcze nieraz będziemy Ewelink oglądac w kadrze - nie tylko w juniorkach mam nadzieje...

no i co tam Ewelinko - wybrałas juz czy nie wybralas ?
Pozdrawiam :)

Gość

Postautor: Gość » 19 lipca 2008, 17:29

na razie Polska przegrała nieznacznie oba mecze, ale Skrzecz nie dał szansy gry Ewelinie :(, wiec nie masz co rozpaczać, chyba tylko ze nie widziałeś Eweli na rozgrzewce...

Wróć do „Archiwum”