Lotos Gdynia - Meblotap Chełm 88:84 !!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Cavek pisze:majoneez pisze:Az mi się nie chce wierzyć żeby Lotos poszedł na taki numer![]()
no juz tak sie nie bojcie ze Chełm moglby wygrac juz jest remis
Wiesz dobrze, że nie mógłby... i nie chodzi tu o żadne "banie się", ale po prostu o to, że gdyby jednak... to dziś liga straciłaby sens. I myślę, że Ty, jako największy tu na Forum wojownik o czystość rozgrywek, powinien to otwarcie podkreślić
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Cavek pisze:majoneez pisze:Az mi się nie chce wierzyć żeby Lotos poszedł na taki numer![]()
Wiesz dobrze, że nie mógłby... i nie chodzi tu o żadne "banie się", ale po prostu o to, że gdyby jednak... to dziś liga straciłaby sens. I myślę, że Ty, jako największy tu na Forum wojownik o czystość rozgrywek, powinien to otwarcie podkreślić
Wiesz ja wiem ze przegramy i to jest dla mnie zabawne co piszesz ze Lotos "poszedl na taki numer" !!! Obrazasz nasze zawodniczki !!!!
Seba pisze:Cavek pisze:majoneez pisze:Az mi się nie chce wierzyć żeby Lotos poszedł na taki numer![]()
Seba A czemu Meblotap nie mógłby wygrac w Gdynii? Nie mamy prawa? Bo ty czy majoneez nam zabraniacie?
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2005, 17:22 przez Hersi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Taki text znalazlem na Basketmani po 2 kwartach
Lotos gra w normalnym składzie, choć Dydek była na boisku zaledwie parę minut. O braku panny Motyl nawet nie ma co wspominać, bo to zadne osłabienie. Chełmianki grają po prostu lepiej. Są szybsze, skuteczniejsze, WALCZĄ. Ale jak znam życie za chwilę Lotos stanie mocno w obronie i przewagę błyskawicznie zniweluje.
Lotos gra w normalnym składzie, choć Dydek była na boisku zaledwie parę minut. O braku panny Motyl nawet nie ma co wspominać, bo to zadne osłabienie. Chełmianki grają po prostu lepiej. Są szybsze, skuteczniejsze, WALCZĄ. Ale jak znam życie za chwilę Lotos stanie mocno w obronie i przewagę błyskawicznie zniweluje.
Hersi pisze:Seba A czemu Meblotap nie mógłby wygrac w Gdynii? Nie mamy prawa? Bo ty czy majoneez nam zabraniacie?
Oczywiście, że macie... dokładnie takei samo, jak ŁKS wygrać z Gorzowem.. koniec dyskusji z mojej strony na tak durny temat, jak równe szanse Chełma z Lotosem w Gdyni. Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Cavek pisze:Wiesz ja wiem ze przegramy i to jest dla mnie zabawne co piszesz ze Lotos "poszedl na taki numer" !!! Obrazasz nasze zawodniczki !!!!
Gdzie napisałem, że "Lotos poszedł na taki numer"? Nie obrażam nikogo... wskaż mi takie miejsce.
Easy Ty napisales ze rozgrywki stracilyby sens
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”