Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 07 sierpnia 2008, 14:16

Ewelina..Gala pisze:No teraz juz chyba nikt nie bedzie miala zadnego 'ale' :D:D:D

Super!!!! :lol: :lol: :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

basketfann

Postautor: basketfann » 07 sierpnia 2008, 14:28

Kuba pisze:
koszykarz pisze:
Gala pisze:Dziekuje..Bardzo mi milo..

jak to ktos wczoraj mi napisal ..:):)

Per aspera ad astra..:):)

a forumowicz KUBA - mówi że być może ktos sie podszywa pod EWELINE :lol: :lol:

a ja zalecam czytać dokładniej i nie przeinaczać ;-)

Pozdrowienia z Polkowic

a co KUBA coś tak sie ostatnio zaczał TORUNIEM interesować - czyżby osoba pani Coker tak podziałała :lol: :lol: :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 07 sierpnia 2008, 14:30

matrix pisze:
Ewelina..Gala pisze:No teraz juz chyba nikt nie bedzie miala zadnego 'ale' :D:D:D

oby to na gdyńskich niedowiarków - wystarczyło

...... i dzięki za 10 % :) :wink:

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 07 sierpnia 2008, 14:31

basketfann pisze:
Kuba pisze:
koszykarz pisze:
Gala pisze:Dziekuje..Bardzo mi milo..

jak to ktos wczoraj mi napisal ..:):)

Per aspera ad astra..:):)

a forumowicz KUBA - mówi że być może ktos sie podszywa pod EWELINE :lol: :lol:

a ja zalecam czytać dokładniej i nie przeinaczać ;-)

Pozdrowienia z Polkowic

a co KUBA coś tak sie ostatnio zaczał TORUNIEM interesować - czyżby osoba pani Coker tak podziałała :lol: :lol: :lol:

też miałem to na mysli,ale za chwilę może się okazać,ze Monique jest juz zawodniczką Polkowic... :lol: :lol: :lol:
śmieszne,ale prawdziwe....
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 sierpnia 2008, 14:33

koszykarz pisze:
matrix pisze:

może już wystarczy? wszystko jest jasne, więc po co wywoływać tych gdyńskich niedowiarków do tablicy? :P ;)
ObrazekObrazek

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 07 sierpnia 2008, 15:05

rzymi pisze:
koszykarz pisze:
matrix pisze:

może już wystarczy? wszystko jest jasne, więc po co wywoływać tych gdyńskich niedowiarków do tablicy? :P ;)

bo dostali DWÓJE za to że nie potrafią się pogodzić z FAKTAMI :lol: :lol: :lol:

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 07 sierpnia 2008, 15:19

Ewelina u nas i to mnie najbardziej cieszy.I oby grala jak najwiecej, i jak najlepiej.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 sierpnia 2008, 15:40

fan ŁKS pisze:
rzymi pisze:
koszykarz pisze:
matrix pisze:

bo dostali DWÓJE za to że nie potrafią się pogodzić z FAKTAMI :lol: :lol: :lol:

ten fakt stał się faktem, gdy sama Ewelina zabrała głos :)
ObrazekObrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 07 sierpnia 2008, 15:45

rodgers-kibic z torunia pisze:Ewelina u nas i to mnie najbardziej cieszy.I oby grala jak najwiecej, i jak najlepiej.

i to najlepsze podsumowanie tej dyskusji :D :D :D :D

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 sierpnia 2008, 18:43

No ale jednak pan redaktor adam suska musi ciągnąć temat dalej kretyn

Obrazek
Obrazek
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 sierpnia 2008, 07:41

jak widac, nie ma nic innego do roboty :lol: :lol:

walker
Amator

Postautor: walker » 21 sierpnia 2008, 19:02

Od tego ten redaktor jest,żeby ciągnąć smutny lecz prawdziwy temat o bezmyślnej nastolatce której się troszkę nie pomyślało zanim coś zrobiło :P
Ja bym jej bez kitu nie odpuścił za to zamieszanie, robie głupków z was i prezesa Krawczyka.Zgodzę sie że będzie bardzo ładną kobietą i że ma wielki talent do basketu ale FGE to nie gra na jeden kosz przed domem z kolegami.Przykro mi ale mnie nie przekonuje ani brak kontraktu w Gdyni(bo jeśli p.Krawczyk mówi że podpisał to podpisała-co by o nim nie mówić to poważny człowiek) chęć bycia bliżej domu ani troska o minuty na placu(Ewelina pochodzi z miasta Łodzi a tam są dwa kluby w FGE- ŁKS i Włókniarz Pabianice w których miała by jeszcze więcej minut może tylko za mniejszą kasę :!: )

Do Eweliny Gali :
Ewelinko przyjdzie czas wypić to piwo :(
Mam nadzieję mimo wszystko że kiedyś dorośniesz i staniesz się gwiazdą może nie klubu z Gdyni bo tam pewnie już Cię nie będą chcieli ale jakiegoś innego silnego klubu i polskiej kadry :)
Pozdr i nARKA GDYNIA :!: :!: :!:
AG

Kej

Postautor: Kej » 21 sierpnia 2008, 22:09

Temat wraca..ale chyba nie tobie oceniac ani nikomu kto sie tu wypowiada czy jest bezmyslna nastolatka czy nie. calke szczescie,ze nie ty bedziesz decydowal o dalszych losach eweliny ale ona sama, a swoja droga nie wiem po co tak gdynia o nia walczy skoro by ja tam tylko zmarnowali tak jak to bedzie z tomialowicz i sosnawska. Uwazam ,ze gdyby to co podpisywala w gdyni bylo wazne juz by musiala tam byc. Jelsi chodzi o pabianice to fakt ze byla tam liderka jest,ale jakis powod tego odejscia jest, po calym sezonie ,poswiecen i walki o wejscie,odmowy gry w extraklasie innym klubom iz pomoc pabainicom Odzyskac awans do extraklasy,po tym co zrobila i na jakim poziomie jak na swoj wiek,dzialacze pabianic uznali ,ze wystarczy jej uscisk dloni prezydenta ??
A co do LKS najwidoczniej ,miala powody zeby odrzucic ten klub. Mysle ze dziewczyna napewno by nie zmyslala i nie zaslaniala sie choroba wlasnej mamy!
Zachowujesz sie bezczelnie,pewnie w oczy bys jej nie byl w stanie powiedziec ze jest bezmyslna nastolatka! taka POLSKA. Co do P krawczyka,nikt nie mowi ze jest nie powazny,ale czy pokazal komukolwiek kontrakt czy jakis dowod ,ze prawnie Gala jest zawodniczka Lotosu? Mysle,ze najlepszym rozwiazaniem bedzie narazie zamkniecie Twojej wyszczekanej buzki i poczekja sobie spokojnie na decyzje PLKK!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 sierpnia 2008, 22:22

walker pisze:(bo jeśli p.Krawczyk mówi że podpisał to podpisała-co by o nim nie mówić to poważny człowiek)

Masz na nazwisko Krawczyk czy jak ?
Poważny to on jest ale to nie znaczy , że kontrakt podpisała.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

walker
Amator

Postautor: walker » 21 sierpnia 2008, 23:02

Nie nazywam sie Krawczyk i wiem ,ze nie ja będę decydował o jej losie jednak wiem że kontrakt podpisała a prezes Krawczyk albo ktoś z klubu pokazywał go dziennikarzom którzy mają podobne zdanie co ja,czyli ,że nie wiadomo co zrobić z utalentowaną juniorką która sie pogubiła a teraz rznie głupa.Pisząc o marnowaniu talentów w Gdyni jesteś albo prymitywny albo głupi popatrz na kadrę :Biba 4lata w Gdyni,to tutaj zastała najlepszą koszykarką europy,Pawlak 4rok w Gdyni 1 piątka kadry,Lecia podobnie,Kobryń po 3 latach w Gdyni poszła do Krakowa ale wątpię żeby ktoś powiedział ze jej talent właśnie tu sie nie rozwinął.Tu sie rzuca dziewczyny na głęboką wodę i albo sie okazuje że umieją pływać albo pozostaje brodzik w Toruniu :D
Mimo wszystko możesz mi wieżyc lub nie chciałbym żeby na dniach w dzienniku bałtyckim ukazało sie sprostowanie co do Eweliny a i ja wtedy przeproszę Ewelinę Galę za móją niewyparzoną buzie.Tylko nie wmawiaj mi ze wjeżdżałem na jej rodzinę bo tego nie robie i nie będę-pisałem tylko ze nie wieże w ten argument
nARKA
AG

Wróć do „Archiwum”