jimmy pisze:a kto to jest??Straszna cisza jest u nich. co z IDŹKA ?
ILONA MĄDRA !!!!
widać jaki KIBIC z ciebie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ałgaja pisze:1- to sport więc nawet SMS może zostać Mistrzem (pech że SMS-u w lidze nie ma)
2- wygra zespół któremu kibicuje, bo mu kibicuje.
Endrju pisze:Według mnie zespołu z Torunia czy Polkowic zostały troche z tylu z zawodniczkami zagranicznymi za Gorzowem czy Rybnikiem... a samymi Polkami (jak to np. Koziorowicz powiedzial ktore maja byc sila zespolu a zagraniczne tylko uzupelnieniem) czwórki sie nie osiagnie.
Wiec na dzien dzisiejszy w czworce widze Krakow Gdynie Gorzów i Rybnik.
Oczywiscie mozna byc zawsze optymista... i stawiac na swoje druzyny......
... ja tez bylem w poprzednim moim poscie![]()
ann pisze:przemoe pisze:koszykarz pisze:jimmy pisze:a kto to jest??Straszna cisza jest u nich. co z IDŹKA ?
ILONA MĄDRA !!!!
widać jaki KIBIC z ciebie![]()
![]()
Jezus Maria...
Skądś Ty się wziął czoueku?
z Torunia?![]()
koszykarz pisze:ann pisze:przemoe pisze:koszykarz pisze:jimmy pisze:a kto to jest??Straszna cisza jest u nich. co z IDŹKA ?
ILONA MĄDRA !!!!
widać jaki KIBIC z ciebie![]()
![]()
Jezus Maria...
Skądś Ty się wziął czoueku?
z Torunia?![]()
co w związku z tym ,,krakowianko '' z krwi i kosci ?
koszykarz pisze:Endrju pisze:Według mnie zespołu z Torunia czy Polkowic zostały troche z tylu z zawodniczkami zagranicznymi za Gorzowem czy Rybnikiem... a samymi Polkami (jak to np. Koziorowicz powiedzial ktore maja byc sila zespolu a zagraniczne tylko uzupelnieniem) czwórki sie nie osiagnie.
masz racje - ale JEDNĄ ,,5'' też raczej cięzko jest cos osiągnąc.....
zespoły z Rybnika , Gorzowa nie maja rezerw - a juz nie mówie o problemie z faulami...
ale zgadzam sie z jednym - POLKAMI to medalu sie NIE ZDOBĘDZIE !!
takie są REALIA po prostu.
Endrju pisze:koszykarz pisze:Endrju pisze:Według mnie zespołu z Torunia czy Polkowic zostały troche z tylu z zawodniczkami zagranicznymi za Gorzowem czy Rybnikiem... a samymi Polkami (jak to np. Koziorowicz powiedzial ktore maja byc sila zespolu a zagraniczne tylko uzupelnieniem) czwórki sie nie osiagnie.
zespoły z Rybnika , Gorzowa nie maja rezerw - a juz nie mówie o problemie z faulami...
A widziales kiedys zeby zespol Maciejewskiego gral 5x40minut??![]()
Czubak(Richards), Zohnova(Zalesiak), Breitreiner, Zurowska (Kaczmarczyk), Tailor (Crowford) + kilka mlodych dziewczyn z 2 skladu na mecze ze slabszymi przeciwnikami....
i Gorzów nie ma rezerw, bedzie gral jedna "5-tka" ??
Endrju pisze:koszykarz pisze:Endrju pisze:Według mnie zespołu z Torunia czy Polkowic zostały troche z tylu z zawodniczkami zagranicznymi za Gorzowem czy Rybnikiem... a samymi Polkami (jak to np. Koziorowicz powiedzial ktore maja byc sila zespolu a zagraniczne tylko uzupelnieniem) czwórki sie nie osiagnie.
A widziales kiedys zeby zespol Maciejewskiego gral 5x40minut??![]()
Czubak(Richards), Zohnova(Zalesiak), Breitreiner, Zurowska (Kaczmarczyk), Tailor (Crowford) + kilka mlodych dziewczyn z 2 skladu na mecze ze slabszymi przeciwnikami....
i Gorzów nie ma rezerw, bedzie gral jedna "5-tka" ??
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości