Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 15:48

tankista pisze:Ludzie dajcie już spokój !! Mam nadzieje ,że niedługo ta sprawa się wyjaśni bo niektóre osoby zaraz w atak histerii wpadną .

no wreszcie !!! Brawo dla kolegi....

tak powinno sie podchodzic do sprawy....

poczekajmy aż sprawa sie wyjasni - a nie wzajemnie sobie ,,udowadniamy '' kto ma rację....

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 12 sierpnia 2008, 15:58

Ja tez jestem za;] pozdro
Love this game..Bball

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 sierpnia 2008, 16:26

i ja tez jestem za ...

proponuje zakonczyc ten temat...nudny jak brazylijsko-argentynskie telenowele i " Moda na sukses" :D :D :D :D

Czy to komus sie podoba, czy nie ewelina bedzie grac w Toruniu i nic tego juz nie zmieni.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 12 sierpnia 2008, 16:41

matrix pisze:można powiedzieć,że Ewelina jest swego rodzaju prekursorką!!! czyli pierwszą polska koszykarką,która potrafiła odmówić wielkiemu Lotosowi!!!! dlatego stad cała afera.... :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

GRATULACJE!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 12 sierpnia 2008, 16:55

matrix pisze:można powiedzieć,że Ewelina jest swego rodzaju prekursorką!!! czyli pierwszą polska koszykarką,która potrafiła odmówić wielkiemu Lotosowi!!!! dlatego stad cała afera.... :o :o :o

Boszsz, dobrze, że od września szkoła i trochę się tu uspokoi.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 12 sierpnia 2008, 17:21

koszykarz pisze:
rzymi pisze:
koszykarz pisze:Może juz byscie odpuscicli i zajęli sie swoimi Tomialowiczami i Sosnowskimi ???

Gdynia powinna sie martwic by IM nie zabrakło minut w meczach ligowych - a z Eweliną naprawde - dajcie spokój .

po co mieszasz w ten temat Olivię i Claudię? Ty daj spokój im, bo dyskusja się toczy zupełnie w innym temacie ;]

matrix pisze:Odgłosy z Gdyni uświadczają chyba nie tylko mnie,ze dokonałaś słusznego wyboru!!!

raczej z Gdyni za dużo tych odgłosów nie ma :P bo Trójmiasto to nie tylko Gdynia :P:P
pomyślcie, ile razy już kończyliśmy temat Eweliny.. a ii tak cały czas powraca.. :) widzisz Ewelina, Twoja osoba cieszy się sporym zainteresowaniem ii nikt nie może przestać o Tobie pisać :)
pozdrawiam.

ale ty wścibski jestes - ty specjalnie WYSZUKUJESZ moje posty i za kazdym razem musisz sie udzielać ???

a jesli chodzi o temat GALI - pare razy juz prosiłem o zakończenie tego wątku - i TO TY za kazdym razem POWRACASZ do tego - wtrącając swoje 3 grosze.....

jak narazie to ty osobiście tylko w tym temacie mieszasz :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 17:34

rodgers-kibic z torunia pisze:i ja tez jestem za ...

proponuje zakonczyc ten temat...nudny jak brazylijsko-argentynskie telenowele i " Moda na sukses" :D :D :D :D

Czy to komus sie podoba, czy nie ewelina bedzie grac w Toruniu i nic tego juz nie zmieni.

nie czepiaj sie Mody na sukces - moja mama to oglada :lol: :lol: :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 17:34

KIBIC pisze:
koszykarz pisze:
rzymi pisze:
koszykarz pisze:Może juz byscie odpuscicli i zajęli sie swoimi Tomialowiczami i Sosnowskimi ???

Gdynia powinna sie martwic by IM nie zabrakło minut w meczach ligowych - a z Eweliną naprawde - dajcie spokój .

po co mieszasz w ten temat Olivię i Claudię? Ty daj spokój im, bo dyskusja się toczy zupełnie w innym temacie ;]

matrix pisze:Odgłosy z Gdyni uświadczają chyba nie tylko mnie,ze dokonałaś słusznego wyboru!!!

raczej z Gdyni za dużo tych odgłosów nie ma :P bo Trójmiasto to nie tylko Gdynia :P:P
pomyślcie, ile razy już kończyliśmy temat Eweliny.. a ii tak cały czas powraca.. :) widzisz Ewelina, Twoja osoba cieszy się sporym zainteresowaniem ii nikt nie może przestać o Tobie pisać :)
pozdrawiam.

ale ty wścibski jestes - ty specjalnie WYSZUKUJESZ moje posty i za kazdym razem musisz sie udzielać ???

a jesli chodzi o temat GALI - pare razy juz prosiłem o zakończenie tego wątku - i TO TY za kazdym razem POWRACASZ do tego - wtrącając swoje 3 grosze.....

jak narazie to ty osobiście tylko w tym temacie mieszasz :roll:

ale to ty zbierasz OSTRZEŻENIA a nie JA :wink:

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 12 sierpnia 2008, 18:09

jimmy pisze:

:lol: :lol: :lol:

GRATULACJE!!

Nie rozumiem ktoś napisał demagogiczne i głupie zdanie a ty gratulujesz.
Bo gdy "przeciwstawiła się" przed podpisaniem to "jaka pierwsza"-już przed nią wiele zawodniczek Lotos chciał a one wolały kogoś innego (np.AZS Poznań:wink: :wink: :wink: ) , a jak po to czego specjalnie gratulować.

Sprawa Eweliny jest prosta...

Jeżeli Ewelina jest wolną zawodniczką może robić cokolwiek co jej się podoba .Nie musi się nikomu tłumaczyć co , jak i dlaczego. I podpisać kontrakt nawet ze Spartakiem Moskwa.I wara komukolwiek od tego.

Jeżeli podpisała kontrakt to powinna się stawić na pierwszy trening Lotosu.

Czy to jest strasznie skomplikowane ?

Można natomiast podyskutować o wymiarze sportowym. Bo dla mnie wybór między Toruniem a Gdynią to wybór między kary śmierci przez krzesło elektryczne a powieszeniem.
:? :?
Obrazek

swatch
Amator

Postautor: swatch » 12 sierpnia 2008, 18:23

hellraiser pisze:
jimmy pisze:
matrix pisze:Można natomiast podyskutować o wymiarze sportowym. Bo dla mnie wybór między Toruniem a Gdynią to wybór między kary śmierci przez krzesło elektryczne a powieszeniem.

Ale to juz nie w tym temacie :)
^^

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 sierpnia 2008, 18:26

mialem cos napisac,ale zrezygnowalem z tego pomyslu, bo znowu by wrzalo na forum :lol: :lol: :lol: :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 18:38

rodgers-kibic z torunia pisze:mialem cos napisac,ale zrezygnowalem z tego pomyslu, bo znowu by wrzalo na forum :lol: :lol: :lol: :lol:

i dobrze zrobiłeś

Mam wrażenie że u kolegi Hellraisera - Ewelina by grala po 40 minut :D

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 12 sierpnia 2008, 18:48

rodgers-kibic z torunia pisze:mialem cos napisac,ale zrezygnowalem z tego pomyslu, bo znowu by wrzalo na forum :lol: :lol: :lol: :lol:

Szkoda ze nie wstrzymałeś sie także przed napisaniem tego. W nagrodę otrzymujesz ostrzeżenie za zaśmiecanie forum. To samo forumowicz koszykarz, który najwyraźniej pozazdrościł Kibicowi wyróżnień.

Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę, to proszę o kolejne, nic nie wnoszące wpisy na temat Eweliny Gali tym temacie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 12 sierpnia 2008, 20:18

swatch pisze:
hellraiser pisze:
jimmy pisze:
matrix pisze:Można natomiast podyskutować o wymiarze sportowym. Bo dla mnie wybór między Toruniem a Gdynią to wybór między kary śmierci przez krzesło elektryczne a powieszeniem.

Ale to juz nie w tym temacie :)

Przepraszam,ale dlaczego cytuje się na forum słowa,których ja osobiście nie napisałem!!!! Za to powinno być ostrzeżenie!!! SKANDAL!!!! :!: :!: :!:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 sierpnia 2008, 21:23

a ja czuje, ze niktorzy na ttym forum sa nastawieni anty do torunia

i dziekuje za ostrzezenie :) :) :) czuje sie wyrozniony..... :D :D :D :D :D :D :) :) :) :)

ann:jeszcze jeden taki post o niczym i dostaniesz kolejne

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”