Przygotowania kadry do ME 2009
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Reprezentacja Polski koszykarek doznała pierwszej porażki w kwalifikacjach do przyszłorocznych Mistrzostw Europy. Podopieczne trenerów Krzysztofa Koziorowicza, Andrzeja Nowakowskiego i Jarosława Krysiewicza, przegrały dziś w Turcji z gospodyniami 59:75. O porażce biało - czerwonych zadecydowała pierwsza kwarta przegrana 20:31, później było już ciężko odrobić straty i porażka stała się faktem.
To z plkk.pl ej jak by nie patrzeć mieszanka najdziwniejszych trenerów ekstraklasy i taki niuans wszyscy trzej panowie uwielbiają latać po boisku w czasie meczu nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę może to było wytyczną przy wyborze trenera reprezentacji
To z plkk.pl ej jak by nie patrzeć mieszanka najdziwniejszych trenerów ekstraklasy i taki niuans wszyscy trzej panowie uwielbiają latać po boisku w czasie meczu nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę może to było wytyczną przy wyborze trenera reprezentacji
-
koszykarz
friel pisze:Reprezentacja Polski koszykarek doznała pierwszej porażki w kwalifikacjach do przyszłorocznych Mistrzostw Europy. Podopieczne trenerów Krzysztofa Koziorowicza, Andrzeja Nowakowskiego i Jarosława Krysiewicza, przegrały dziś w Turcji z gospodyniami 59:75. O porażce biało - czerwonych zadecydowała pierwsza kwarta przegrana 20:31, później było już ciężko odrobić straty i porażka stała się faktem.
no tak : po co trenerami są Koziorowicz , Krysiewicz , Nowakowski jak o wszystkim decyduje Krawczyk.....
a co do meczu z Włoszkami - dość powiedzieć że przy ławce rezerwowych wiecej było tych wszystkich trenerów , asystentów , i osób TRZECICH .
pytanie po co ?
heh no chyba dobrze ze ciagle probuja mobilizowac zawodniczki na parkiecie ? ale nei wy chyba wolicie trenera siedzacego i podpartego łokciem na krzeselku i niech sie dzieje co chce...
wezcie sie juz nie czepiajcie takich niuansow...taki maja temperament ci trenerzy i tyle a ja zawsze mowie jak sie nei podoba to nie patrz a wogolehmm skup sie na grze naszych zawodniczek a nie na gestach czy ruchach trenerow podczas rozgrywki...bo mozesz przeoczyc kilka koszow
-----------------------------------------------------------------------------------------

wezcie sie juz nie czepiajcie takich niuansow...taki maja temperament ci trenerzy i tyle a ja zawsze mowie jak sie nei podoba to nie patrz a wogolehmm skup sie na grze naszych zawodniczek a nie na gestach czy ruchach trenerow podczas rozgrywki...bo mozesz przeoczyc kilka koszow
-----------------------------------------------------------------------------------------

Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Endrju pisze:Jak tak bedzie grała w lidze to ja moge spac spokojnie![]()
![]()
![]()
A juz w pierwszej kolejce moga byc niespodzianki![]()
![]()
Ale jak będzie grała dziś, to możesz mieć koszmary: 6 pkt, 3/9 za 2, 0/6 za 3, a Niemki przegrały na Ukrainie 39-93!
W naszej grupie bez niespodzianek: Włoszki wygrały w Bośni a Turczynki w Finlandii.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
3city kibic
- Nowy na forum
Mma nadzieje ze dziewczyny wreszcie pokażą dobrą koszykowke bo z tego co slyszzalem z Wloszkami to nie zbyt im gra szla mimo wygranej.
P.s. biletow dostepnych za posrednictwem internetu chyab juz nie ma bo sprawdzalem na stronie eventim i juz nigdzie nie ma opcji kup bilet... albo jakos nie dowidzę wychodzi na to ze pula biletowprzeznaczonych do sprzedazy w necie rozeszla sie .., ale mysle ze w kasach przed meczem bilety beda bo jakiś tłoków pod kasą nei widzialem a W Lesznie w podobnych godzinach gra Polonia Leszno w noge to tez pewnie troche wiary odbije na to spotkanie aczkolwiek warto byc tak nawet z 1,5 h przed meczem roznei moze byc
P.s. biletow dostepnych za posrednictwem internetu chyab juz nie ma bo sprawdzalem na stronie eventim i juz nigdzie nie ma opcji kup bilet... albo jakos nie dowidzę wychodzi na to ze pula biletowprzeznaczonych do sprzedazy w necie rozeszla sie .., ale mysle ze w kasach przed meczem bilety beda bo jakiś tłoków pod kasą nei widzialem a W Lesznie w podobnych godzinach gra Polonia Leszno w noge to tez pewnie troche wiary odbije na to spotkanie aczkolwiek warto byc tak nawet z 1,5 h przed meczem roznei moze byc
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
koszykarz
-
koszykarz
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- hellraiser
- Junior
-
koszykarz
Longerinho pisze:Mecz Polska FInlandia jest takze pokazywany na Eurosporcie
no niestety na Eurosporcie nie ma .....
mogliby pokazywać na TVP INFO chociaz........
przecież mało osób ma TVP Sport - wiadomo że jest mnóstwo dekoderów i platform cyfrowych ....
No ale widać - władzom PZKOSZ i PLKK nie zależy zbytnio na popularyzacji koszykówki.......
dzisiejszy finał USA - Australia oglądnąłem sobie w telewizji ...rosyjskiej
Już jestem ciekaw gdzie będzie liga pokazywana .... Pewnie nigdzie ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”