Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
-
Tygrys
Panowie kibice wybrzeza.wiecej umiaru w ocenach. Kto Wam kaze wypisywac stek bzdur o Ewelinie,mysle ze czas pokaze jak jest naprawde. A prawdy to wy niestety nie znacie. Jesli Ewelina jest tak malo wazna i tak zmanierowana to po co ona Wam w tak znamienizszym zespole. Niech wam tam nie zasmieca czystego srodowiska. Odpuscie sobie bo tylko nerwy stargacie. a 27 maja Ewelina niestety , lub fajnie ,ze nie byla w Gdyni na podpisaniu kontraktu. Zaliczala w tym czasie promocje do nastepnej klasy - przed wyjazdem kadre. Zajmujcie sie swoimi gwiazdami ,ich wzlotami i upadkami. Gwiazd wam przeciez nie brakuje,zawsze mozna je choc na jeden sezon kupic.
Przepraszam prawdziwych ,super kibicow wybrzeza, ktorym obcy jest szowinizm a lezy na sercu piekno basketu.
Przepraszam prawdziwych ,super kibicow wybrzeza, ktorym obcy jest szowinizm a lezy na sercu piekno basketu.
Gosciu pisze:Oj jeszcze sie zdziwisz i zobaczysz ze Gala osiagnie o wiele wiecej niz one:] Zalesiakowa Juz jest gwiazda, i za wiele z s9ebie niestety robi i to ja zgubi
nie wiem, w jaki sposób Aśka robi z siebie "za wiele"... raczej Ewelina(choć pewnie sama tak o sobie nie myśli) została wypromowana do statusu gwiazdy przez jej sympatyków.. a to wiąże się z pewną presją.. ale ona sobie poradzi.
I jeśli, tak jak napisał Lolek, ominą ją kontuzje i będzie dalej tak pracować, to ma szansę stać się jedną z ikon polskiej koszykówki... ale nie można porównywać jej na pewno ogromnego talentu do talentu Biby, bo Biba jest i będzie jedna, tak jak jest jeden Jordan, czy jeden Zidane.
Także życzę przede wszystkim wyjaśnienia tej sprawy z Lotosem i Energą.

-
gosciu22223
Fakt ,ze ludzie stwarzaja wokol niej aure gwiazdy, natomiast To wszystko spowodowane jest rowniez jej uroda bo to przesliczna dziewczyna. Ona sama nie robi z siebie Gwiazdy, jest skromna bardzo, kilka razy z nia rozmawialem i uwierzcie ,ze jest skromna niesamowicie jak na to co potrafi. Jesli chodzi o talent to jesli bedzie tak pracowac to ja tez uwazam,ze moze byc porownywalna do Biby ,ale za wczesnie na takie slowa. Pozdrawiam.
-
koszykarz
gosciu22223 pisze:Fakt ,ze ludzie stwarzaja wokol niej aure gwiazdy, natomiast To wszystko spowodowane jest rowniez jej uroda bo to przesliczna dziewczyna. Ona sama nie robi z siebie Gwiazdy, jest skromna bardzo, kilka razy z nia rozmawialem i uwierzcie ,ze jest skromna niesamowicie jak na to co potrafi. Jesli chodzi o talent to jesli bedzie tak pracowac to ja tez uwazam,ze moze byc porownywalna do Biby ,ale za wczesnie na takie slowa. Pozdrawiam.
zgadzam sie z tobą - Ewelina to skromna dziewczyna - i własnie to mi sie w niej podoba - pomijam urodę - bo nie chce słodzić tutaj...
a ci co jej wrzucają - to zwykła zazdrość jest i tyle w tym temacie...
Wole takie zawodniczki niż Pawlakowe i Kobrynie - z których na siłę zobiono gwiazdami mimo że absolutnie nimi nie są...
a co do porównań do BIBY - oczywiście że za wcześnie - ale myśle że najbliższy rok , moze 2 - mogą co nie co odpowiedzieć na to...
Pamiętajmy że Biba odchodząc z SMS-u miala 19-20 lat... a Gala ma na razie 18 lat.... Tak wiec ma jeszcze czas - i na pewno to wykorzysta..
Tygrys pisze:Panowie kibice wybrzeza.wiecej umiaru w ocenach. Kto Wam kaze wypisywac stek bzdur o Ewelinie,mysle ze czas pokaze jak jest naprawde. A prawdy to wy niestety nie znacie. Jesli Ewelina jest tak malo wazna i tak zmanierowana to po co ona Wam w tak znamienizszym zespole. Niech wam tam nie zasmieca czystego srodowiska. Odpuscie sobie bo tylko nerwy stargacie. a 27 maja Ewelina niestety , lub fajnie ,ze nie byla w Gdyni na podpisaniu kontraktu. Zaliczala w tym czasie promocje do nastepnej klasy - przed wyjazdem kadre. Zajmujcie sie swoimi gwiazdami ,ich wzlotami i upadkami. Gwiazd wam przeciez nie brakuje,zawsze mozna je choc na jeden sezon kupic.
To najbardziej zasadny do tego wszystkiego co czytam post!!!! BRAWO!!!
-
asdfg
asdfg pisze:Chcialem sie dowiedziec od kibicow torunia czy jakies treningi koszykarek w jakies dni sa otwarte dla kibicow? bo chcialbym zobaczyc te panne Ewelinke, o ktorej tak slychac:)
Jestem pewien,że Ewelinę i jej grę w pełnej okazałości będziesz mógł na 100% obejrzeć 12 września,kiedy to rozpoczyna się turniej w hali przy ul. Grunwaldzkiej w Toruniu. Oprócz gospodyń wystapią byłe koleżanki Eweliny z Pabianic, INEA Poznań i słowacka Nitra...
-
koszykarz
matrix pisze:asdfg pisze:Chcialem sie dowiedziec od kibicow torunia czy jakies treningi koszykarek w jakies dni sa otwarte dla kibicow? bo chcialbym zobaczyc te panne Ewelinke, o ktorej tak slychac:)
Jestem pewien,że Ewelinę i jej grę w pełnej okazałości będziesz mógł na 100% obejrzeć 12 września,kiedy to rozpoczyna się turniej w hali przy ul. Grunwaldzkiej w Toruniu. Oprócz gospodyń wystapią byłe koleżanki Eweliny z Pabianic, INEA Poznań i słowacka Nitra...
trzeba przyznać że na Pabianice czy Poznań zawsze można liczyć w kontekście sparingowym
-
Gall
-
Gość
Gall pisze:A co mam pisac? Jest bardzo fajnie.. i jestem bardzo zadowolona ze bede grac w Toruniu, bo procz tego ze jest fajna i zdrowa atmosfera, mamy b.dobrego trenera i mysle ,ze moge sie bardzo wiele nauczyc spedzajac ten sezon tutak:)
w to nie wątpie ale ,,tylko ten sezon '' ? My chcemy cie na dłużej
Anonymous pisze:Gall pisze:A co mam pisac? Jest bardzo fajnie.. i jestem bardzo zadowolona ze bede grac w Toruniu, bo procz tego ze jest fajna i zdrowa atmosfera, mamy b.dobrego trenera i mysle ,ze moge sie bardzo wiele nauczyc spedzajac ten sezon tutak:)
w to nie wątpie ale ,,tylko ten sezon '' ? My chcemy cie na dłużej
Oczywiście!!!! Cały czas jesteśmy pod wrażeniem i to nie tylko Twojej gry!!!
dobra w niedziele zobacze ten wasz talent zobaczymy co potrafi grac bo nei mailem okazji jej jeszcze w akcji widziec , urda uroda ale to jest profesjonalny sport
no ale zobaczymy
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.