Tęcza przed sezonem 2008/2009
Moderator: patrese
no ale z calym szacunkiem Krezel jest przydatna w rzutach z poldystansu ... Durak mloda i waleczna przyznaje ale tez jeszcze wiele musi sie nauczyc co do Koc to wierze ze wroci do formy bo wczoraj jej mecz wybitnie nie wyszedl o nią sie nie boje ale nie ma takiej fighterki pod kosz sam to zobaczysz wkrotce 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Ale ja ludki wierze w te dziewczyny tylko wole sie teraz doszukac tych zlych aspektow niz pozniej ...
i widze ze te dziewczyny prezentuja pewien poziom ale chodzi o to ze w walce o czolową 6 zalozmy moze byc bardzo ciezko bo jednak czegos moze zabraknac a to tylko moje zdanie chce sie rozczarowac naprawde chce
a w sumei mozna sie doszukać jednego duuzego pozytywa wreszcie mamy ławkę ... dziewczyn yktoe wchodzą nei sa gorsze od tychco schodza wiec to na duzy PLUS
a w sumei mozna sie doszukać jednego duuzego pozytywa wreszcie mamy ławkę ... dziewczyn yktoe wchodzą nei sa gorsze od tychco schodza wiec to na duzy PLUS
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
sorki ze jeden pod drugim ...
widzial ktos caly sparing Teczy z Jelenia ? bo niestety nie bylem do konca ale jak wychodzilem to calkiem sobie radzily z tą druzyną na czolowa 5 -ke ...
czy moze dizewczyny znowu w 3 i 4 kwarcie stanely z wynikiem? z gory thx za info
widzial ktos caly sparing Teczy z Jelenia ? bo niestety nie bylem do konca ale jak wychodzilem to calkiem sobie radzily z tą druzyną na czolowa 5 -ke ...
czy moze dizewczyny znowu w 3 i 4 kwarcie stanely z wynikiem? z gory thx za info
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Koszykarki Finepharmu AZS nieznacznie gorsze od Dudy
W pierwszym pojedynku sparingowym w okresie przygotowawczym koszykarki Finepharmu AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra uległy w Lesznie tamtejszej Dudzie 67:70. Jeleniogórzanki wystąpiły w konfrontacji z grającymi w niemal pełnym składzie leszczyniankami (zabrakło jedynie Edyty Krysiewicz) w krajowym zestawieniu. Gra naszego zespołu jak na ten moment przygotowań wyglądała dość dobrze. W poczynaniach boiskowych Finepharmu zwłaszcza w ataku było widać jeszcze sporo nieporozumień, (szczególnie w III kwarcie kiedy to Duda odskoczyła) i na tym elementem koszykarskiego rzemiosła nasz zespół musi popracować podczas treningów. Cieszy fakt iż mimo że sędziowie pojedynku pozwolili na dość ostrą grę, na pograniczu faulu to jeleniogórzanki podjęły walkę i do końca rywalizowały o wygraną.
Duda Leszno - Finepharm AZS KK 70:67 (16:10, 10:16, 25:15, 19:26)
Punkty dla Finepharm AZS: Skorek 22, Górzyńska 17, Babicka 17, Kret 5, Arodź 2, Wójcik 2, Kędzia 2.
Grzegorz Kędziora
2008-08-23 23:20
www.jg24.pl
...........................................................................................................
Do tego meczu nie wytrwałem będąc znudzony do granic możliwości po meczu Polska- Finlandia, więc nie wiem w jakim składzie grały leszczynianki. Wyników sparingów też nie należy brać zupełnie serio. Ale jedno zastanawia- jeśli teraz męczymy się u siebie z zespołem jeleniogórskim, to co będzie później, gdy ten zespół wzmocni Quigley, Ristic oraz Coleman?
Może jednak koncepcję grania wyłącznie polskim składem należałoby nieco skorygować...
W pierwszym pojedynku sparingowym w okresie przygotowawczym koszykarki Finepharmu AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra uległy w Lesznie tamtejszej Dudzie 67:70. Jeleniogórzanki wystąpiły w konfrontacji z grającymi w niemal pełnym składzie leszczyniankami (zabrakło jedynie Edyty Krysiewicz) w krajowym zestawieniu. Gra naszego zespołu jak na ten moment przygotowań wyglądała dość dobrze. W poczynaniach boiskowych Finepharmu zwłaszcza w ataku było widać jeszcze sporo nieporozumień, (szczególnie w III kwarcie kiedy to Duda odskoczyła) i na tym elementem koszykarskiego rzemiosła nasz zespół musi popracować podczas treningów. Cieszy fakt iż mimo że sędziowie pojedynku pozwolili na dość ostrą grę, na pograniczu faulu to jeleniogórzanki podjęły walkę i do końca rywalizowały o wygraną.
Duda Leszno - Finepharm AZS KK 70:67 (16:10, 10:16, 25:15, 19:26)
Punkty dla Finepharm AZS: Skorek 22, Górzyńska 17, Babicka 17, Kret 5, Arodź 2, Wójcik 2, Kędzia 2.
Grzegorz Kędziora
2008-08-23 23:20
www.jg24.pl
...........................................................................................................
Do tego meczu nie wytrwałem będąc znudzony do granic możliwości po meczu Polska- Finlandia, więc nie wiem w jakim składzie grały leszczynianki. Wyników sparingów też nie należy brać zupełnie serio. Ale jedno zastanawia- jeśli teraz męczymy się u siebie z zespołem jeleniogórskim, to co będzie później, gdy ten zespół wzmocni Quigley, Ristic oraz Coleman?
Może jednak koncepcję grania wyłącznie polskim składem należałoby nieco skorygować...
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2008, 18:07 przez patrese, łącznie zmieniany 1 raz.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

dano pisze:dobrze zawody karda polska Izabela Piekarska środkowa. może do Leszno a prośbę trener rozmownica on tez granica rozgrywająca. bo Leszno zawody dobrze tylko braki środkowa i rozgrywająca. Ekstraliga Kobieta to trudno Tęcza Leszno. do zobaczę
swoja droga to sa dopiero pierwsze gry i trzeba pamietac ze zespul jeszcze praktycznie nie trenowal w pelnym skladzieniektore zawodniczki sa po kontuzjach wiec ciezko od nich duzo wymagac
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
xavery2 pisze:dano pisze:dobrze zawody karda polska Izabela Piekarska środkowa. może do Leszno a prośbę trener rozmownica on tez granica rozgrywająca. bo Leszno zawody dobrze tylko braki środkowa i rozgrywająca. Ekstraliga Kobieta to trudno Tęcza Leszno. do zobaczę![]()
![]()
nie wiem o co chodzi
![]()
![]()
Gdybyś był głuchoniemy, to byś wiedział.
Jeśli odrobinę się wysilisz, to z pewnością zrozumiesz.
A teraz Twój post :
xavery2 pisze:swoja droga to sa dopiero pierwsze gry i trzeba pamietac ze zespul jeszcze praktycznie nie trenowal w pelnym skladzieniektore zawodniczki sa po kontuzjach wiec ciezko od nich duzo wymagacwystarczy miec nadzieje ze bedzie dobrze
Jesteś pewien, że wszyscy go rozumieją
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ