Prośba!!!

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Prośba!!!

Postautor: Seba » 10 lipca 2004, 16:51

Bardzo, bardzo bym prosił (wręcz nalegał!) o nie umieszczanie reklam tego Forum na "środkowym" kkforum! Kto bedzie chciał tu dotrzeć zrobi to na pewno. Jest wiele innych możliwości "reklamy" tego miejsca, osoba, która dziś zaśmieciła dawne forum wybrała zdecydowanie najgorszą. Jako osoba, która tworzyła po części poprzednie kkforum, było mi bardzo przykro zobaczyć, jak ktoś nieodpowiedzialny niszczy teraz jego wygląd. Tym bardziej, że jest to ktoś z nas - z tego Forum. Mam wielką nadzieję, że się to nie powtórzy!

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 10 lipca 2004, 21:10

Do końca nie jestem przekonany, że to ktoś z naszego forum. Dlaczego? Bo każdy myślący wie, że taka akcja nie przysporzy zwolenników temu forum :roll: Ale przyłączam się do prośby aby zaniechać takich działań.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 11 lipca 2004, 19:52

Ja zwróciłę uwagę na to, że wpisy tamtego "śmieciarza" jak i głosy oburzenia następowały tam niemal w tej samej chwili :roll:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 11 lipca 2004, 21:59

Ktoś chce namieszać i tyle!

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”