Mecz o 11 miejsce fantasy WNBA: P.Old - Jimmy

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Mecz o 11 miejsce fantasy WNBA: P.Old - Jimmy

Postautor: Greebo » 16 września 2008, 03:50

P.Old – Jimmy (+1,13)

P.Old

1.Penny Taylor F
2.Cappie Pondexter G
3 Deanna Nolan G/F *
4 Tina Thompson F
5 Tammy Sutton-Brown C *
6 Plenette Pierson F/C *
7 Hamchétou Maïga-Ba G/F
8 Ivory Latta G

Jimmy

1 Katie Douglas G/F *
2 Sophia Young F *
3 Rebekkah Brunson F/C *
4 Erin Buescher F/C *
5 Candice Wiggins G
6 Kara Lawson G *
7 Anna DeForge G/F
8 Kara Braxton F/C *

Z gwiazdką zawodniczki których zespoły będą grały w PO. Wymieniamy naprzemiennie po 1 zawodniczce, zaczyna jimmy, nowo brana zawodniczka nie może byc juz w kadrze rywala, pozycje zgodne z pozycjami z grupy wybierającego! Eval nowowybieranej zawodnczki nie moze byc wiekszy o wiecej niz 3 od zawodniczki oddawanej. Po wymianie "wymuszonej" bedzie mozna wymienic jeszcze po 1 dowolnej zawodniczce, zaczynac bedzie jimmy.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 16 września 2008, 09:47

Rezygnuję z jakiejkolwiek wymiany i to z kilku powodów.

Po pierwsze byłoby to nie fajne wzgledem pań z którymi, bądź co bądź spędziłem 4 miesiące :wink:
Po drugie uważam, że wymiana "całej drużyny" przed PO jest zabijaniem całosezonowej rywalizacji. PO jest całym smaczkiem tej rywalizacji i powinnismy grac tylko zawodniczkami które wybraliśmy w drafcie ( to potwierdzi wartość zawodniczki i wybierającego bo miał nosa czy szczęście - niepotrzebne skreślić) jak ktos miał druzynę złozoną z gołodupców, które nie awansowały do PO :wink: :lol: to niech sobie na te finalne rozgrywki skleca skład z tego co zostało...

tyle w tym temacie

pozdrawiam
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 19 września 2008, 19:47

ja wszedłem na kkforum pierwszy raz od hohoho z braku czasu (praca czasem potrafi wykończyć człowieka) i przez to zapomniałem całkowicie ze jest faza PO.... i także oddaje walkowerem ... do zobaczenia na hali...kiedyś tam

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”