przegralismy z cukierkami
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Sukces ma wiele matek a porażka jest sierota
Bałwany odczepcie się od Kasi !!!
Skoro jesteście takimi fachowcami w grze ,idźcie do Maciejewskiego
Niech was wystawi do Gry.
Odczepcie się od niej!!!
To jest młoda zawodniczka i jestem przekonany że pokaże nam wiele!!!
Trzymajcie za Nią Kciuki a nie piszcie bzdury jak mało który!!!
Bałwany odczepcie się od Kasi !!!
Skoro jesteście takimi fachowcami w grze ,idźcie do Maciejewskiego
Niech was wystawi do Gry.
Odczepcie się od niej!!!
To jest młoda zawodniczka i jestem przekonany że pokaże nam wiele!!!
Trzymajcie za Nią Kciuki a nie piszcie bzdury jak mało który!!!
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2005, 02:26 przez hydraulicy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
-
cedallus THE GREAT
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
W czym jak w czym ale w głupotach wypisywanych na własnym forum Gorzów zdecydowanie dystansuje wszystkie kluby TBL. Nie jestem stałym czytelnikiem podforów klubowych, skupiam się na podforum ogólnopolskim, ale jesli chodzi o AZS Gorzów robie wyjątki. Wchodze do Was często z nadzieja ze moze w końcu doczekam sie jakiś przejawów szerszej kultury sportowej. Niestety poza kilkoma stałymi forumowiczami międzyinnymi kysem, thomasem (pozdrówka dla wszystkich niewymienionych normalnych ludzi) co kolejka ligowa tym większe głupoty tu wyczytuję. WIĘKSZOSĆ Z WAS NIE ZASŁUGUJE BY MIEC ZESPÓŁ W EKSTRAKLASIE!!! Jak czytam te steki obelg, pomówień, poronionych wynurzeń sfrustrowanych idiotów to żal mi druzyny i dziewczyn z Gorzowa. Pozostaje tylko wierzyć ze czas pozostawi w gronie kibiców AZS tylko wiernych trzeźwomyślących ludzi. A całej reszcie "choragiewek", krzykaczy, przesyłam w imieniu Łódzkiego KS-u Gorące F...k You!!!KTOŚ Z PWSZ pisze:NIE INTERESUJE NAS KTO PLAKAL PRZEZ NIA TA AKCJA ZOSTALA ZRABANA DAREK ZAPLANOWAL AKCJE MIAL BYC RZUT ZA 3 A ONA GO ZEPSULA TO JEST NAJWAZNIEJSZE. A TO ZE PLAKALA INTERESUJE NAS TYLE CO ZESZLOROCZNY SNIEG , LITOSC JEST OZNAKA SLABOSCI
Co do samego autora zwrotu że litosć jest objawem słabosci-z takim faszystowskim podejściem mozesz conajwyżej zostać fanem burd boiskowych.

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
A nie tak dawno po zwycięstwie z Pabami tak euforia tu panowała. Teraz wychodzi na jaw jacy ludzie interesują się koszykówką w Gorzowie. Ośmieszacie sie tymi wpisami przed całą ligą. To jest poprostu żałosne. Kompletni ignoranci - papierki wam po meczu z nami przeszkadzały i co jeszcze... Masa kompleksów i nic więcej. Opanujcie sie troche. Jak dotąd nie ingerowałem w sprawy for klubowych, ale to co tu się wyprawia to już lekka przesada.
Jeżeli w ten sposób chcecie zmusić dziewczyny do lepszej gry to gwarantuje że wam się to nie uda. Czy myślicie że one nie zdają sobie sprawy że "dały dupy"?? Wiedzą o tym i nie trzeba im tego wypominać tylko wspomóc na duchu. Sposób który obraliście jest najgorszy z możliwych - jeszcze raz apeluje o kulturę w innym wypadku bede zmuszony do usuwania postów włącznie z blokowaniem dostępu do forum po numerach ip.
Pozdro dla wszystkich normalnych no i oczywiście dla samych dziewczyn. 3majcie się
Jeżeli w ten sposób chcecie zmusić dziewczyny do lepszej gry to gwarantuje że wam się to nie uda. Czy myślicie że one nie zdają sobie sprawy że "dały dupy"?? Wiedzą o tym i nie trzeba im tego wypominać tylko wspomóc na duchu. Sposób który obraliście jest najgorszy z możliwych - jeszcze raz apeluje o kulturę w innym wypadku bede zmuszony do usuwania postów włącznie z blokowaniem dostępu do forum po numerach ip.
Pozdro dla wszystkich normalnych no i oczywiście dla samych dziewczyn. 3majcie się
NIE INTERESUJE NAS KTO PLAKAL PRZEZ NIA TA AKCJA ZOSTALA ZRABANA DAREK ZAPLANOWAL AKCJE MIAL BYC RZUT ZA 3 A ONA GO ZEPSULA TO JEST NAJWAZNIEJSZE. A TO ZE PLAKALA INTERESUJE NAS TYLE CO ZESZLOROCZNY SNIEG , LITOSC JEST OZNAKA SLABOSCI
nie sądze bym był słaby, a nie myli sie ten kto nic nie robi... kacha grał bardzo dobrze i to jest zdanie wielu ludzi i moje... nie jestem tak wiernym kibolem jak sceq, ale zawsze bede z druzyna do konca... mi równiez jest przykro ze przegraliśmy ale napewno to nie była zasługa kasi!!! ja również po przegranej doszukiwałem sie bledów i uwazan ze Alicja (2) i nasz tzw czołowy snajper Justyna(6) to troche za mało punktów dziewczyny zeby wygrac.
ktos wyzej napisał ze mecz był z góry wyrany... to bzdura, szanse były równe, a moze nawet z przewaga brzegu, po kontuzjach w naszej druzynie. cukierki ida jak burza w ostatnich kilku kolejkach.
w duchu liczyłem na wygrana, i było tak blisko... jeszcze pokarzą na co je stać zobaczycie...
a ja jak znam zycie nawet jak wygramy z lotosem to i tak będa "wierni kibice" szukać dziury w całym.
trzymajcie sie dziewczyny... LUZ
pozdro dla naszych wiernych kibiców... czekamy na dalsze opinie i słodkie wypowiedzi podtrzymujace na duchu nasze dziewczyny!
sorry za błędy
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Moja propzycja jest taka aby zakończyć ten post!!!.
Sądzę iż mecz był wspaniałym widowiskiem a obwinianie Suwary i Czubak jest na poziomie kibiców rodem spod budki z piwem .
Panowie czy myślicie ze takie opinie w stylu ze zawiniła Kasia bądź Ala są podstawa do wiary w lepsze jutro?
Powinniśmy wspomagać słowem i czynem nasz zespół .
p... głupot nikt nic nie dokona
Sądzę iż mecz był wspaniałym widowiskiem a obwinianie Suwary i Czubak jest na poziomie kibiców rodem spod budki z piwem .
Panowie czy myślicie ze takie opinie w stylu ze zawiniła Kasia bądź Ala są podstawa do wiary w lepsze jutro?
Powinniśmy wspomagać słowem i czynem nasz zespół .
p... głupot nikt nic nie dokona
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
-
matt
-
borewicz
prawdą jest że niepotrzebnie tak wiele osob najezdza indywidualnie na Czubak i Suwary (choc zagraly fatalnie, ale zdarza sie kazdemu) bo to caly zespol przegral. Mini dygresja: Żurowska chyba nie zlapala zadnej pilki rzucona do niej pod kosz !!!!!!! Prawda jest ze prawdziwy kibic od razu nie wyzywa poszczegolnych zawodniczek bo przeciez im kibicuje. Ale nie moze byc tak ze nasze dziewczyny to "swiete krowy" na ktore nie mozna zlego slowa powiedziec. Jako ich kibic mam prawo do takiej oceny. Nasze panie zagraly zenujaco slabo i trzeba to sobie otwarcie powiedziec. A bledy Maciejewskiego byly widzoczne golym okiem. Nie chce sie tu wymadrzac, ale to niestety prawda.
W sumie mi tez szkoda ze przegraliscie i to w dodatku 1pkt z Odra!
Bo przez to Odra nas zepchnela na 6 miejsce w tabeli!
Mogliscie to bez Agi wygrac bez problemu, tylko zabraklo wam szczescia w koncówce! Tak bywa! Ale u nas nie ma takich postów nawet gdy dotalismy lomot z Brzegiem 16pkt w d...!
Na dobre i na zle trzeba byc z zespolem!
Bo przez to Odra nas zepchnela na 6 miejsce w tabeli!
Mogliscie to bez Agi wygrac bez problemu, tylko zabraklo wam szczescia w koncówce! Tak bywa! Ale u nas nie ma takich postów nawet gdy dotalismy lomot z Brzegiem 16pkt w d...!
Na dobre i na zle trzeba byc z zespolem!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
hydraulicy
- Nowy na forum
To jest sport i nie zawsze będziemy wygrywać choćbyśmy sobie tego bardzo życzyli.
Wpisy które tu mają miejsce to po prostu skandal pozbyliśmy się jednego imbecyla ale co z tego skoro na jego miejsce znaleźli się kolejni wszystkowiedzący.
Nie rozumiem co te osoby chcą przez to osiągnąć.
Wczoraj to co się działo na stronie AZS to ludzkie pojęcie przeszło blisko 100 wpisów do wieczora to swoisty rekord głupoty co niektórych.
Ci co to piszą powinni mieć na uwadze ze czyta to cała Polska i pomyślcie zanim coś napiszecie jakie wystawiacie miastu świadectwo?
Wpisy które tu mają miejsce to po prostu skandal pozbyliśmy się jednego imbecyla ale co z tego skoro na jego miejsce znaleźli się kolejni wszystkowiedzący.
Nie rozumiem co te osoby chcą przez to osiągnąć.
Wczoraj to co się działo na stronie AZS to ludzkie pojęcie przeszło blisko 100 wpisów do wieczora to swoisty rekord głupoty co niektórych.
Ci co to piszą powinni mieć na uwadze ze czyta to cała Polska i pomyślcie zanim coś napiszecie jakie wystawiacie miastu świadectwo?
moze sie powtórze ale to do naszych ulubionych "kibiców", co wam dało takie pisanie o dziewczynach? ja tez ubolewam nad tym ze nieszczesliwie przegraliśmy, ale powtarzam jeszcze raz, nie przez kaśke, bo ona tak jak wczesniej ktos napisał grała dobrze! tylko wszyscy widza jej jedna strate, ale tego ze meczyła sie z Proshchenko i w penym momencie tańczyła z nią, bo nie miała do kogo podać i nie oddała piłki, za to jej nikt nie pochawli, bo po co? cała drużyna popełniła wiele błędów i mam nadzieje ze wyciągna z tej porażki wnioski.
Tak dziewczyny narobiłyście sobie i nam apetytu na wasze wygrane mecze. nie wiem co sie dzieje ze teraz przegrywacie... moze to stres, moze zmęczenie...? a takimi wpisami sie nie przejmujcie i do roboty, bo jeszcze mozecie wygrac w play offach kilka meczy... co wy na to?
a nasze podforum i tak juz jest sławne dzieki robertowi, takze kwestia przyzwyczajenia
Tak dziewczyny narobiłyście sobie i nam apetytu na wasze wygrane mecze. nie wiem co sie dzieje ze teraz przegrywacie... moze to stres, moze zmęczenie...? a takimi wpisami sie nie przejmujcie i do roboty, bo jeszcze mozecie wygrac w play offach kilka meczy... co wy na to?
a nasze podforum i tak juz jest sławne dzieki robertowi, takze kwestia przyzwyczajenia
-
Kibice
Kibice pisze:nieumiejetna gra czubak ktora mysli ze jet niewiadomo kto spsowodowala ze na sam koniec moglismy wygrac ale nie ta musiala stracic ta pilke
chwalcie ja jeszcze bardziej i zobaczycie co ona jeszcze nawyprawia
ale mnie zdenerwowala a wiecie jak kibice na nia mowili jak wylazili?
Kibice? To jakaś popierdułka nie kibice!
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
qiero pisze:Kibice pisze:nieumiejetna gra czubak ktora mysli ze jet niewiadomo kto spsowodowala ze na sam koniec moglismy wygrac ale nie ta musiala stracic ta pilke
chwalcie ja jeszcze bardziej i zobaczycie co ona jeszcze nawyprawia
ale mnie zdenerwowala a wiecie jak kibice na nia mowili jak wylazili?
Kibice? To jakaś popierdułka nie kibice!![]()
![]()
![]()
Dokładnie! Co to za kibice (kibic?), którzy po jednym błędzie, a nawet kilku porażkach, odwracają się od zespołu i obrażają zawodniczki pisząc, oczywiscie "odważnie", anonimowo, takie GŁUPOTY??!! Ludzie ci nie są warci zespołu w ekstraklasie, nie są warci tego, by wpuszczać ich na mecze, nie warci są w końcu jakiegokolwiek poświęcenia dla nich ze strony zawodniczek! W sumie nie są warci również poświęcania im jakiegokolwiek miejsca na tym Forum...
Trzymajcie się dziewczyny! Zwłaszcza Kasia i Alicja, które mam nadzieję śmieją się z wpisów podobnych do zacytowanego "Kibiców" (od siedmiu boleści)... bo pisanie czegoś takiego po niepowodzeniu ich własnego zespołu to parodia i kabaret
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
UPRZEJMIE prosze wszystkich DEBILI wpisujacych cos na forum o podpisywanie sie jednym stalym nickiem (Robert to co robisz czasem przechodzi ludzkie pojecie). Pamietajcie, ze to co tutaj wpisujecie czyta naprawde duza liczba osob, a teksty reprezentuja nie tylko was samych, ale takze ludzi z waszego miasta, pokazuja jednoczesnie jakich mizernych mamy kibicow w Gorzowie.
Emocje juz opadly takze mozna cos w miare sensownego napisac:
o meczu - Skromnie mowiac, bardzo szkoda tej porazki. Nie chodzi juz o to, ze tylko 1 pktem i ze mamy 7 miejsce w tabeli. Podczas meczu byl taki moment, ze wygrana byla bardzo realna. Odeszlismy na pare punktow i mozna powiedziec, ze w jakis sposob kontrolowalismy gre. Wygrana na pewno podnioslaby morale druzyny, dziewczyny pokzalyby, ze bez Agnieszki mozna tez zdobyc 2 pkt. Na pewno dodaloby im to skrzydel przed playoffami. Mimo wszystko byl to na prawde dobry mecz obydwu rozgrywajacych, a blad w koncowce - mowi sie trudno, moglo sie przydarzyc kazdemu. Szkoda tylko, ze kibice z calego meczu pamietaja tylko ta "akcje". Odnosnie Alicji Suwary to az strach patrzec co sie dzieje, no nie siedzi pilka - tylko ze to trwa caly sezon:/. Niby wszystko jest ok, sytuacje sa, ale pilka nei wpada. Trenerem nei jestem, takze nic nei wymysle.
o kibicach - Z jednej strony to jest tak, ze kibice placa za bilet i przychodzac na mecz maja jakies wymagania wobec zawodniczek, a co by nei napisac to po wczesniejszych wygranych, a juz na pewno tej z Pabianicami ich nadziej wobec gry zespolu, byly (moze nadal sa) bardzo duze. Nie mozemy gdzie sie tylko da pisac, ze mamy mloda druzyne musi sie ograc, bo skonczymy jak "pilkarze" kopiacy w Polsce pilke. Moze i przyklad bedzie marny, ale LeBron James i Maciej Lampe maja po tyle samo lat i dlaczego Jamesowi nikt nei mowi, ze jest mlody i ma jeszcze czas na gre, zdarzy sie nauczyc itp (kurcze nie do konca opisalem o co mi chodzi, ale niewazne). Z drugiej strony to co wyrabiaja w internecie DEBILE, to juz jest jakas kpina totalna. Ludzie musicie sie przyzwyczaic do tego, ze nei zawsze bedziemy wygrywac. Zastanowcie sie dzieki, ktorym zawodniczkom doszlismy do ekstraklasy zanim zaczniecie pisac bzdury, ze ta pania juz zegnaymy itp.
Koncze bo juz i tak za duzo wyszlo. pokoj i oby do zobaczenia na nastepnym meczu.
ps. pod wzgledem urody to zespol z Brzegu niewiele ustepuje AZSowi
Emocje juz opadly takze mozna cos w miare sensownego napisac:
o meczu - Skromnie mowiac, bardzo szkoda tej porazki. Nie chodzi juz o to, ze tylko 1 pktem i ze mamy 7 miejsce w tabeli. Podczas meczu byl taki moment, ze wygrana byla bardzo realna. Odeszlismy na pare punktow i mozna powiedziec, ze w jakis sposob kontrolowalismy gre. Wygrana na pewno podnioslaby morale druzyny, dziewczyny pokzalyby, ze bez Agnieszki mozna tez zdobyc 2 pkt. Na pewno dodaloby im to skrzydel przed playoffami. Mimo wszystko byl to na prawde dobry mecz obydwu rozgrywajacych, a blad w koncowce - mowi sie trudno, moglo sie przydarzyc kazdemu. Szkoda tylko, ze kibice z calego meczu pamietaja tylko ta "akcje". Odnosnie Alicji Suwary to az strach patrzec co sie dzieje, no nie siedzi pilka - tylko ze to trwa caly sezon:/. Niby wszystko jest ok, sytuacje sa, ale pilka nei wpada. Trenerem nei jestem, takze nic nei wymysle.
o kibicach - Z jednej strony to jest tak, ze kibice placa za bilet i przychodzac na mecz maja jakies wymagania wobec zawodniczek, a co by nei napisac to po wczesniejszych wygranych, a juz na pewno tej z Pabianicami ich nadziej wobec gry zespolu, byly (moze nadal sa) bardzo duze. Nie mozemy gdzie sie tylko da pisac, ze mamy mloda druzyne musi sie ograc, bo skonczymy jak "pilkarze" kopiacy w Polsce pilke. Moze i przyklad bedzie marny, ale LeBron James i Maciej Lampe maja po tyle samo lat i dlaczego Jamesowi nikt nei mowi, ze jest mlody i ma jeszcze czas na gre, zdarzy sie nauczyc itp (kurcze nie do konca opisalem o co mi chodzi, ale niewazne). Z drugiej strony to co wyrabiaja w internecie DEBILE, to juz jest jakas kpina totalna. Ludzie musicie sie przyzwyczaic do tego, ze nei zawsze bedziemy wygrywac. Zastanowcie sie dzieki, ktorym zawodniczkom doszlismy do ekstraklasy zanim zaczniecie pisac bzdury, ze ta pania juz zegnaymy itp.
Koncze bo juz i tak za duzo wyszlo. pokoj i oby do zobaczenia na nastepnym meczu.
ps. pod wzgledem urody to zespol z Brzegu niewiele ustepuje AZSowi
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”