TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 września 2008, 13:41

no tak, masz rację :) ale Paula nie gra całego meczu a kiedy jest na ławce, a rozgrywa Marczela, to drugą Polką na parkiecie raczej będzie Oli, nieprawdaż?
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 26 września 2008, 13:45

rzymi pisze:no tak, masz rację :) ale Paula nie gra całego meczu a kiedy jest na ławce, a rozgrywa Marczela, to drugą Polką na parkiecie raczej będzie Oli, nieprawdaż?

to dla Eweliny nie byłoby miejsca nieprawdaż?
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 września 2008, 13:48

A tego to nie wiem, ciężko o tym mówić. Na pewno poznalibyśmy odpowiedź, gdyby była w Gdyni.. ale jak wiadomo jest w Toruniu, więc odpowiedź na pytanie o minuty dla niej w Lotosie pozostanie tajemnicą. :)
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 26 września 2008, 14:25

walker pisze:Obiecałem że nie będę już komentował sprawę pani Gali ale nie mam tyle silnej woli.Różnica miedzy tymi sprawami jest jedna tam ktoś się dogadywał a tu Ewelina udawała głupa,że niby nic się nie stało,nic nie podpisywała,póżniej że to mama podpisała,gdzieś tam jeszcze że to tylko kontrakt przedwstępny,sprawy rodzinne itd. Sorry ale wg. nie poważnie się zachowała i tyle.Kara czyli 10 000 pln(podobno) to nie jest dużo ale jednak KARA.Niech gra i się rozwija dla dobra reprezentacji i Torunia z drugiej strony to niebezpieczny precedens bo 10 000 pln to kluby za brak polki dostają.
Ciekawy jestem czy mimo wszystko nie żałuje tego trochę bo to zdarzenie ludzie(poza Toruniem,częścią Pabianic i zdefiniowanymi wrogami prezesa Krawczyka)odbierają negatywnie no i Oliwka pokazuje że w Gdyni można grać w wieku 18lat "parę" minut(29minut na mecz) a i do Europy chyba troszkę bliżej-chyba że woli być "blisko domu" 8) 8) :D

a ja myslałem,ze ta sprawa jest już raz na zawsze zakończona!!!! ale teraz Ci kolego powiem. Magda Pietrzak,Patrycja Lubak,Katarzyna Motyl,Marta Urbaniak,Magda Bibrzycka w jakim miejscu są teraz te dziewczyny?, :lol: które były tylko w kadrze Lotosu? :lol: Czy Ewelina Gala miała iść ich śladem?,a poza tym nie wiem czy czytałeś Jej post na tym forum? Dobitnie i dla mnie bardzo przejrzyście określiła powody przenosin do Torunia!!!!
PS. Wiem,że jestem monotematyczny,ale chcę,aby ta dziewczyna miała wreszcie świety spokój!!!

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 26 września 2008, 15:43

koszykarz pisze:Tomiałowicz zadziwia niczym Skobelek rok temu...

mam nadzieje że dołączy do nich Ewelina Gala :P

Idzie młodzież......

Mnie jakoś Skobelek nie zadziwiał. Grała swoje. Natomiast Oliwka już bardziej. Z drugiej strony na początku w Gdyni ktoś grać musi. Była taka pani jedna z Estonii, która pół sezonu tam spędziła. I na początku sezonu kilka zwycięstw to była jej zasługa. później zespół się dotarł i nie było dla niej miejsca.

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 26 września 2008, 16:06

przepraszam bardzo temat Magdy Bibrzyckiej wolalbym tu nei poruszac ...wiadomo ze poszla do Lotosu za tym pożal sie boze pajacem Skrzeczem i tyle w temacie dla mnei bylo wiadome ze tam sobie nei pogra no ale coz mloda ogupiona jakimis obietnicami chciala moze pokazac siostrze ze ona tez w Lotosie zacznie ostro tylko niestety nie te umiejetnosci!!! i po raz wtory mowie nei robcie z niej gwiazdy tylko za nazwisko !!! wielu probowalo i efekty widac aczkolwiek teraz gra w bodajze pruszkowie ? i jest tam calkiem fajna zgrana ekipa mlodych dziewczyn i wydaje mi sie ze tam jest na dzien dzisiejszy jej miejsce ... gwiazda ligi poki co nei bedzie ale systematycznie niech zaczyna od niskiego pulapu a kto wie moze przyszly rok w jakims klubie w najwyzszej lidze oby tylko nie brala znowu czolowych 4 klubow w slabych zespolach tez idzie sie wybic :)

a co patrycji lubak ... oj tu tak wiele nei wyszlo ze nawet nie wiedzialem ze byla ona obiecujaca zawodniczka :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 26 września 2008, 16:51

Patrycja Lubak była w kadrze Lotosu w sezonie 2003/2004. Gdyński klub nie bierze przecież do siebie "nieobiecujacych zawodniczek"....

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 września 2008, 17:01

matrix pisze: Gdyński klub nie bierze przecież do siebie "nieobiecujacych zawodniczek"....

no to chyba dobrze :)
ObrazekObrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 września 2008, 18:14

to przejrzyjcie dokladnie, jak to z Patrycja Lubak bylo... a nie gadacie o rzeczach, o ktorych nie macie bladego pojecia.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 26 września 2008, 20:16

matrix pisze:a ja myslałem,ze ta sprawa jest już raz na zawsze zakończona!!!! ale teraz Ci kolego powiem. Magda Pietrzak,Patrycja Lubak,Katarzyna Motyl,Marta Urbaniak,Magda Bibrzycka w jakim miejscu są teraz te dziewczyny?, :lol: które były tylko w kadrze Lotosu? :lol: Czy Ewelina Gala miała iść ich śladem?,a poza tym nie wiem czy czytałeś Jej post na tym forum? Dobitnie i dla mnie bardzo przejrzyście określiła powody przenosin do Torunia!!!!
PS. Wiem,że jestem monotematyczny,ale chcę,aby ta dziewczyna miała wreszcie świety spokój!!!

Nie zaczynaj tematów o których pojęcia nie masz.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 26 września 2008, 20:26

przemoe pisze:
matrix pisze:a ja myslałem,ze ta sprawa jest już raz na zawsze zakończona!!!! ale teraz Ci kolego powiem. Magda Pietrzak,Patrycja Lubak,Katarzyna Motyl,Marta Urbaniak,Magda Bibrzycka w jakim miejscu są teraz te dziewczyny?, :lol: które były tylko w kadrze Lotosu? :lol: Czy Ewelina Gala miała iść ich śladem?,a poza tym nie wiem czy czytałeś Jej post na tym forum? Dobitnie i dla mnie bardzo przejrzyście określiła powody przenosin do Torunia!!!!

Nie zaczynaj tematów o których pojęcia nie masz.

mylisz się....ja ten temat juz zakończyłem...
PS. a tak wogóle to nie mam pojecia o niczym...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 września 2008, 21:38

matrix pisze:PS. a tak wogóle to nie mam pojecia o niczym...

nikt by tego trafniej nie określił...

walker
Amator

Postautor: walker » 26 września 2008, 22:23

no nie masz ale pół sukcesu za Tobą bo wiesz o tym...
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 27 września 2008, 13:32

Kuba pisze:
matrix pisze:PS. a tak wogóle to nie mam pojecia o niczym...

nikt by tego trafniej nie określił...

dlatego mniemam,ze Ty masz pojecie o wszystkim...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 września 2008, 13:41

na pewno o tym, o czym sie wypowiadam.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”