TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 27 września 2008, 13:42

Kuba pisze:na pewno o tym, o czym sie wypowiadam.

a ja stwierdziłem tylko fakt np. że Patrycja Lubak była zawodniczką Lotosu Gdynia...Była czy nie? :(
ps.słowo "napewno" piszemy łącznie!!! Sorry...ale nie lubię,jak niszczy się Nasz piękny, ojczysty język...
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 września 2008, 13:47

napewno? :lol: chyba Ci się pomyliło z "naprawdę" ;-) a raczej na pewno Ci się pomyliło.

Odnośnie Patrycji Lubak - przejrzyj jeszcze raz swoje źródła ;-) jak to z nimi jest, ze najpierw ze 100% pewnością piszesz, ze byla w kadrze. potem ze grała w Lotosie. a chwile pozniej pytasz, czy byla. To jestes pewien, czy nie?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 września 2008, 13:52

taki off topik :D bo mi sie przypomniala pewna nauczycielka polskiego :) która wpajała uczniom:
"Na pewno piszemy na pewno osobno" :D :D :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 27 września 2008, 14:01

Kuba pisze:napewno? :lol: chyba Ci się pomyliło z "naprawdę" ;-) a raczej na pewno Ci się pomyliło.

Odnośnie Patrycji Lubak - przejrzyj jeszcze raz swoje źródła ;-) jak to z nimi jest, ze najpierw ze 100% pewnością piszesz, ze byla w kadrze. potem ze grała w Lotosie. a chwile pozniej pytasz, czy byla. To jestes pewien, czy nie?

NAPISAŁEM,ZE BYŁA W KADRZE LOTOSU,A NIE W KADRZE POLSKI!!! :lol: :lol: :lol:
CO DO BŁĘDU " NA PEWNO" PRZYZNAJĘ SIĘ BEZ BICIA...
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 września 2008, 22:15

matrix pisze:
Kuba pisze:napewno? :lol: chyba Ci się pomyliło z "naprawdę" ;-) a raczej na pewno Ci się pomyliło.

NAPISAŁEM,ZE BYŁA W KADRZE LOTOSU,A NIE W KADRZE POLSKI!!! :lol: :lol: :lol:
CO DO BŁĘDU " NA PEWNO" PRZYZNAJĘ SIĘ BEZ BICIA...

nieścisłosc z mojej strony - mogłes to zinterpretować jako kadrę Polski. ale uwierz - chodziło mi o Twoje posty, że była w kadrze LOTOSU itd...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 września 2008, 00:15

matrix pisze:

a ja stwierdziłem tylko fakt np. że Patrycja Lubak była zawodniczką Lotosu Gdynia...Była czy nie? :(
ps.słowo "napewno" piszemy łącznie!!! Sorry...ale nie lubię,jak niszczy się Nasz piękny, ojczysty język...

nie była w kadrze Lotosu. niestety "starszyzna", która chodzi prawie -dziesiąt lat na Lotos nie wie nic ani nic nie słyszała o takiej zawodniczce jak Patrycja Lubak, więc ten przykład nie był trafiony :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 28 września 2008, 00:34

Były takie wynalazki w lotosie jak Lubak, Iwona Niedobecka czy Anna Belau - z tymze grały w rezerwach, ktore prowadzi asekurant Orczyk pod nazwa VBW Clima Gdynia p ile dobrze pamietam oczywiscie :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 września 2008, 00:36

Saletra pisze:Były takie wynalazki w lotosie jak Lubak, Iwona Niedobecka czy Anna Belau - z tymze grały w rezerwach, ktore prowadzi asekurant Orczyk pod nazwa VBW Clima Gdynia p ile dobrze pamietam oczywiscie :wink:

no to nie były w kadrze Lotosu, tylko w rezerwach..
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 28 września 2008, 00:41

Gdy były rezerwy w postaci Climy, to czasem Panti, Navoikova, a nawet poczatkujaca Bibe tam zsyłali, a czasme uzupełniali sobie młodymi kadrę na mecze w ekstraklasie, stad też Lubak mogła sie tma znaleźć - co nie oznacza oczywiscie, ze parkiet chociaż powachała...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 września 2008, 00:52

taki mały niuans... żeby nie było, że się czepiam.

matrix pisze:Patrycja Lubak była w kadrze Lotosu w sezonie 2003/2004.

matrix pisze:a ja stwierdziłem tylko fakt np. że Patrycja Lubak była zawodniczką Lotosu Gdynia...Była czy nie?

jeśli nie jesteś pewien, to najpierw pytaj, a później stwierdzaj fakty... Akurat w tym wypadku racji nie miałeś.
ObrazekObrazek

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 28 września 2008, 09:15

Mi się wydaje że ty Rzymi z racji wieku - chyba raczej nie możesz pamiętać Patrycji Lubak - a nawet na pewno ..

Więc nie ,,poprawiaj '' innych forumowiczów ... Bo ty równiez zapewne o Lubak - nie masz bladego pojęcia :x :twisted:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 września 2008, 09:20

rzymi pisze:
matrix pisze:

nie była w kadrze Lotosu. niestety "starszyzna", która chodzi prawie -dziesiąt lat na Lotos nie wie nic ani nic nie słyszała o takiej zawodniczce jak Patrycja Lubak, więc ten przykład nie był trafiony :)

heh.z całym szacunkiem dla Ciebie... najpierw przeczytaj dokładnie mojego posta, a potem się mądruj, ok? spytałem specjalnie kogoś, kto chodzi na kosza od czasu gdy Ty byłeś małym chłopcem a mnie nie było na świecie :) bo to prawda, że sam jej nie pamiętam :)
ObrazekObrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 września 2008, 10:01

No dobra, bo sie pozabijacie chyba :lol:

Patrycja Lubak niemal od zawsze była związana z koszykówką w Polkowicach, a potem w Lesznie (zapytajcie fanów Tęczy o to). Po odejściu z Leszna grała jeszcze gdzieś we Wschowie, a co teraz porabia? Nie wiem. często widuję ją na ulicach Polkowic :) (i z tego miejsca serdecznie pozdrawiam, jeśli to czyta).

Kwestia Lotosu - pare lat temu, kiedy to reaktywowano Puchar Polski po paru latach przerwy jego Final Four rozgrywany był w Polkowicach. Termin tejże imprezy był na tyle niekomfortowy, że Lotos przyjechał na ten mecz w sześć czy siedem zawodniczek, bez Amerykanek itd. Pierwszy mecz jakoś przebrnął, ale na drugie spotkanie na zasadzie "nic nie musze, ale chce" skład gdynianek uzupełniły Patrycja Lubak właśnie, która przebywala w Polkowicach prywatnie, oraz jakas jedna zagraniczna koszykarka (Greczynka?). To był epizodyczny występ, żeby w Lotosie była jakakolwiek rezerwa. obie dziewczyny dużo nie pograły, ale dawały zmiany, by lotosiary mogły odpocząć w trakcie meczu. jako, że po pierwszym meczu Lotos odpadł z rywalizacji o najwyższe trofeum, organizatorzy jakoś specjalnie nie przejmowali się tym i pozwolono gdyniankom dokonczyc zmagania w uzupełnionym składzie. Patrycja w Lotosie to więc przysługa i jednorazowy przypadek ;-) Wszystko jasne?

Pozdrawiam :)

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 28 września 2008, 10:52

Jesli chodzi o Patrycje Lubak to gra we Wschowie , Aktualnie doznała kontuzji nogi. Pozdrawiam
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 września 2008, 13:42

Kuba pisze:No dobra, bo sie pozabijacie chyba :lol:

Patrycja Lubak niemal od zawsze była związana z koszykówką w Polkowicach, a potem w Lesznie (zapytajcie fanów Tęczy o to). Po odejściu z Leszna grała jeszcze gdzieś we Wschowie, a co teraz porabia? Nie wiem. często widuję ją na ulicach Polkowic :) (i z tego miejsca serdecznie pozdrawiam, jeśli to czyta).

Kwestia Lotosu - pare lat temu, kiedy to reaktywowano Puchar Polski po paru latach przerwy jego Final Four rozgrywany był w Polkowicach. Termin tejże imprezy był na tyle niekomfortowy, że Lotos przyjechał na ten mecz w sześć czy siedem zawodniczek, bez Amerykanek itd. Pierwszy mecz jakoś przebrnął, ale na drugie spotkanie na zasadzie "nic nie musze, ale chce" skład gdynianek uzupełniły Patrycja Lubak właśnie, która przebywala w Polkowicach prywatnie, oraz jakas jedna zagraniczna koszykarka (Greczynka?). To był epizodyczny występ, żeby w Lotosie była jakakolwiek rezerwa. obie dziewczyny dużo nie pograły, ale dawały zmiany, by lotosiary mogły odpocząć w trakcie meczu. jako, że po pierwszym meczu Lotos odpadł z rywalizacji o najwyższe trofeum, organizatorzy jakoś specjalnie nie przejmowali się tym i pozwolono gdyniankom dokonczyc zmagania w uzupełnionym składzie. Patrycja w Lotosie to więc przysługa i jednorazowy przypadek ;-) Wszystko jasne?

Pozdrawiam :)

jasne, dzięki za wyjaśnienie sprawy ;)
pozdrawiam.
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”