Orange Boyyy pisze:Sąd rejonowy Lubin
Tęcza - AZS Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Orange Boyyy
- Żak
1) ... Jesli chodzi o mnie to chodzi mi o koszulke anty Wisły ktora zdecydowanie przechyli szale "neutralnych" stosunkow z lesznem w jedna ze stron ...
2) ... Po drugie nie rozumie po ch... do dyskusji wtracaja sie przedstawiciele klubow ktorych wogole nie dotyczy ten spor (bo oczywiscie sa dwie strony medalu: Jelenia - Leszno , Wisła - Leszno)
2) ... Po drugie nie rozumie po ch... do dyskusji wtracaja sie przedstawiciele klubow ktorych wogole nie dotyczy ten spor (bo oczywiscie sa dwie strony medalu: Jelenia - Leszno , Wisła - Leszno)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
TyLkO AzS KKJG pisze:Jeden z kibicow z Poznania akurat stal nad wami ...
W ogole jeszcze te koszulki wasze z biala gwiazda przekreslona...zalosne
Pomimo ze faktycznie to nie jest moj temat... chcialbym zwrocic na jeden fakt uwage.
Forumowicz TyLkO AzS KKJG najpierw pisze ze "te koszulki wasze".. poznioej ze to byla 1-na koszulka...
Niech sie moze wkoncu zdecyduje... albo jakies dowody pokaze...
Bo kogos oczernic jest bardzo latwo... gorzej to pozniej odwołac.
Moze jakies dowody.. np. foty
(tym bardziej ze kazdy z was kto byl na wyjezdzie ma inna wersje).
Do Kwaska apeluje zeby jeszcze wstrzymał sie przed ostatecznym osadem.
Tyle odemnie. Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jezeli faktycznie byla taka koszulka... to trzeba sobie zadac pytanie... czy to byla koszulka kogos z klubu kibica z leszna i jaki jest ich stosunek do tego.
Osobiscie np. nie mam zamiaru odpowiadac za czyny jakiegos Stilonowca ktory w przerwie zimowej odwiedza hale i wjezdza w jakiejs koszulce Anty Wisła, Anty ŁKS czy innej... Kupił bilet i prawda jest taka ze nikt nie jest w stanie go wyrzucic z tej hali.
Osobiscie np. nie mam zamiaru odpowiadac za czyny jakiegos Stilonowca ktory w przerwie zimowej odwiedza hale i wjezdza w jakiejs koszulce Anty Wisła, Anty ŁKS czy innej... Kupił bilet i prawda jest taka ze nikt nie jest w stanie go wyrzucic z tej hali.
Endrju pisze:Jezeli faktycznie byla taka koszulka... to trzeba sobie zadac pytanie... czy to byla koszulka kogos z klubu kibica z leszna i jaki jest ich stosunek do tego.
W takim razie jestescie cipami skoro nie mozecie zareagowac
Mysle ze zarowno Wisła jak i ŁKS biora na siebie cala odpowiedzialnosc za to co wydarzy sie na hali ... A p... ze ktos z kosmosu przyszedl w takiej a nie innej koszulce i nie jest w klubie kibica szczerze mam w dupie
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
bartas pisze:zaraz zaraz...przez jakas jedna glupia koszulke cala ta afera? zartujecie sobie prawda? Mial koszulke jaka mial, widocznie dobrze mu sie w niej chodzi i tyle, a tu zaraz wielkie halo
Zakodujcie sobie "dzieci" raz na zawsze koszulka z przekreśloną gwiazdą AntyWisła to nie pierwsza lepsza forma obrażania Wisły!!! To symbol chuliganów Cracovii (czego używających przeciwko komu nie będę wspominał) i nie ma znaczenia czy to jest 1 czy 100 osób, 16-latek czy 50-latek i za noszenie strzał w dziób.
I skończcie z tym usprawiedliwianiem że to nie klub kibica bo niby to jakie ma znaczenie? że to fan Kolejorza a Tęczy już niby nie?
Jeśli kibic z Jeleniej kłamie to również strzał w dziób za kłamliwą prowokację.
Dochodzę do wniosku, że kibice koszykarscy (poza wyjątkami) to banda kłamliwych nastolatków, która publicznie kłamała mówiąc, że koszykarskie hale różnią się od stadionów. Wciskacie opinii publicznej taki farmazon,że szkoda gadać. Pod płaszczykiem żeńskiej koszykówki i wykreowanemu sztucznie wizerunkowi kibica koszykówki szukacie jakiś deblinych wymówek, jak nie "że to nie z KK",a to "że to kibic piłkarski Kolejorza" "a bo tamto i sramto" ogarnijcie się i skończcie z tą propagandą nieskazitelności.
Nic was nie nauczyły sytuacje Lotosu, Polkowic i Gorzowa. Dalej usprawiedliwiajcie takie zachowania zwalając winnę na innych nie robiąc z tym porządku. Daleko zajdziecie.
Ostatnio zmieniony 06 października 2008, 21:48 przez Marco, łącznie zmieniany 2 razy.

WislaLive.pl
kwassek pisze:
Mysle ze zarowno Wisła jak i ŁKS biora na siebie cala odpowiedzialnosc za to co wydarzy sie na hali ... A p... ze ktos z kosmosu przyszedl w takiej a nie innej koszulce i nie jest w klubie kibica szczerze mam w dupie
Powiedzmy, że Wisła gra z MUKS'em Poznań i siedzi sobie blondyneczka w koszulce "Anty Unia Leszno"... Co w takiej sytuacji robisz...?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale co ty porównujesz koszykówke do piłki noznej
Człowieku inne sfery inne typu ludzi.
U was jest jedna Wisła w niektórych miastach jest inaczej.
(No to jak ponosicie odpowiedzialnosc za to sie dzieje... to pogratulowac dziadków którzy nam odwiazywali fane podczas meczu w Krakowie... o czym mialem wogole nie wspominac bo nie warto), pogratulowac kilku smarkaczy stana za koszem i pluja w strone sektora kibicow przyjezdych...

(No to jak ponosicie odpowiedzialnosc za to sie dzieje... to pogratulowac dziadków którzy nam odwiazywali fane podczas meczu w Krakowie... o czym mialem wogole nie wspominac bo nie warto), pogratulowac kilku smarkaczy stana za koszem i pluja w strone sektora kibicow przyjezdych...
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:kwassek pisze:
Powiedzmy, że Wisła gra z MUKS'em Poznań i siedzi sobie blondyneczka w koszulce "Anty Unia Leszno"... Co w takiej sytuacji robisz...?
a mecz jest gdzie?
Endrju pisze:Ale co ty porównujesz koszykówke do piłki noznej![]()
![]()
(No to jak ponosicie odpowiedzialnosc za to sie dzieje... to pogratulowac dziadków którzy nam odwiazywali fane podczas meczu w Krakowie... o czym mialem wogole nie wspominac bo nie warto), pogratulowac kilku smarkaczy stana za koszem i pluja w strone sektora kibicow przyjezdych...![]()
![]()
Gdynia miała podobne sytuacje i je opisała i ktoś się od nich wymigiwał?
siejcie swoją propagandę dalej, być może zawodniczki i działacze czytający to forum zobaczą jakie akcje niektóre ekipy odstawiają gdzie mit wzorowego kibica koszykówki legnie w gruzach.
Ostatnio zmieniony 06 października 2008, 21:52 przez Marco, łącznie zmieniany 2 razy.

WislaLive.pl