Tyszkiewicz " Poznań to wyjątkowe miasto"

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

kula
Amator
Kontaktowanie:

Tyszkiewicz " Poznań to wyjątkowe miasto"

Postautor: kula » 08 lutego 2005, 13:30

„Poznań to wyjątkowe miasto”- powiedziała Beata Krupska Tyszkiewicz tuż po odebraniu nagrody za zajęcie drugiego miejsca w 47 Plebiscycie Gazety Poznańskiej na Najlepszego Sportowca i Trenera Wielkopolski roku 2004.

Czym jest dla pani drugie miejsce w tegorocznym plebiscycie „Gazety Poznańskiej”?

- Bardzo się cieszę, że spotkało mnie tutaj takie wyróżnienie. Poznań jest dla mnie wyjątkowym miastem, związana jest z nim cała moja rodzina. Mój sukces, to również sukces całego zespołu, sztabu trenerskiego z którym w zeszłym sezonie wywalczyliśmy srebrny medal. Gdyby nie koleżanki pewnie nie było by mnie na tym balu.

Czy to wyróżnienie „Gazety Poznańskiej” to zaskoczenie ?

- Nie ukrywam, że byłam ogromnie zaskoczona. A to świadczy chyba o tym, że mimo wszystko ludzie w Poznaniu są spragnieni koszykówki , skoro oddali na moją skromną osobę tyle głosów. Mam cichą nadzieję, że tych kibiców będzie również coraz więcej na naszych meczach.

Jak bawiła się pani na balu ?

Bawić się zbyt długo nie mogłam, bo dzień później grałyśmy ciężki mecz w Pabianicach z Polfą. Niestety minimalnie, pechowo przegrany 75:72. Także od górnie miałam nakazane wcześniej wyjść z balu. Ale z tego, co zaobserwowałam zabawa była naprawdę przednia.

Na zakończenie naszej sympatycznej rozmowy proszę panią o pozdrowienie wszystkich forumowiczów z kkforum.pl

A czyli to taki luźniejszy wywiad ok. Do tej pory zadawałeś sztywne pytania, ale wreszcie coś luźniejszego. Pozdrawiam wszystkich miłośników żeńskiego basketu. Oglądajcie koszykarki kibicujcie im i bawcie się dobrze.

Autor: Łukasz Klin.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 08 lutego 2005, 13:58

Wywiadzik super sprawa - gratuluje super roboty. A Beacie dziękujemy za pozdrowienia.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 lutego 2005, 14:28

ooo! widze ze Łukasz sie wyluzował....ciekawe czym? :wink:
na powaznie: fajny wywiadzik, szkoda tylko ze troche krotki...no ale podczas play-offow ja planuje zrobic z niektorymi koszyjarkami cos wiekszego....(chodzi mi oczywiscie tylko i wylacznie o wywiad...) :wink: :) :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 14 lutego 2005, 16:31

Brava dla Łukasza za wspaniały wywiadzik.......no i oczywiście podziękowania dla Krupy za pozdrowienia.
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Wróć do „AZS Poznań”