V kolejka FGE:MUKS Poznań-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 05 października 2008, 14:22

Kuba pisze:
Endrju pisze:(Moze chodzi ci o Pietrzak??:D... mloda dobra... ale troche obiektywizmu :lol: :lol: kadra moze za 3-4 lata:))

W sumie to nie chodziło mi o Anię, ale (o dziwo) muszę się z Tobą po części zgodzić. Kadra w przyszłości, owszem. ale bardziej za 2-3 lata niż 3-4.
Pozdrawiam

No to jak juz wymienilem... Gajde i Pietrzak... to jedyna Polska jedynka została ... :lol: Małaszewska :lol: ale ja tej pani serdecznie dziekuje za kadre;) (tak jak niektorzy dziekuja Kasce).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 października 2008, 14:24

Endrju pisze:
Kuba pisze:
Endrju pisze:(Moze chodzi ci o Pietrzak??:D... mloda dobra... ale troche obiektywizmu :lol: :lol: kadra moze za 3-4 lata:))

W sumie to nie chodziło mi o Anię, ale (o dziwo) muszę się z Tobą po części zgodzić. Kadra w przyszłości, owszem. ale bardziej za 2-3 lata niż 3-4.
Pozdrawiam

No to jak juz wymienilem... Gajde i Pietrzak... to jedyna Polska jedynka została ... :lol: Małaszewska :lol: ale ja tej pani serdecznie dziekuje za kadre;) (tak jak niektorzy dziekuja Kasce).

Ale ja nigdzie nie wymieniłem Agaty Gajdy ;-) zapamiętaj - #12 na pomarańczowej sukience 8)

w gwoli ścisłości Małaszewska nie jest jedyną polską jedynką, któa została. Mamy jeszcze Paździerską ;-)

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 06 października 2008, 15:17

To jest dla mnie niezrozumiałe , u nas w Krakowie Djenebou Sissoko zagrała tak fatalnie , że się nie dało patrzeć ( i byłą jedną z gorszych zawodniczek jakie ostatnimi czasy zawitały na Reymonta ) Z resztą śmiech niektórych na trybunach "mówił" wszystko.
Tymczasem w tym meczu (3 dni później gra coś takiego) :shock: Ciekawe...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 06 października 2008, 16:40

Wiślak PB pisze:To jest dla mnie niezrozumiałe , u nas w Krakowie Djenebou Sissoko zagrała tak fatalnie , że się nie dało patrzeć ( i byłą jedną z gorszych zawodniczek jakie ostatnimi czasy zawitały na Reymonta ) Z resztą śmiech niektórych na trybunach "mówił" wszystko.
Tymczasem w tym meczu (3 dni później gra coś takiego) :shock: Ciekawe...

To jeszcze wiele Cię zaskoczy w koszykówce kobiet... :wink:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 października 2008, 16:41

Sissoko potrafiła 3 piłki z rzedu zebrac:) ale bardzo słaby ma rzut
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 06 października 2008, 17:58

Endrju pisze:Sissoko potrafiła 3 piłki z rzedu zebrac:) ale bardzo słaby ma rzut
mówi się trudno :P w naszej lidze brakuje ideałów :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

friel
Kadet

Postautor: friel » 06 października 2008, 21:18

a Katka to co? ona jest graczem kompletnym

tomaszek

Postautor: tomaszek » 06 października 2008, 21:23

friel pisze:a Katka to co? ona jest graczem kompletnym

nie ośmieszaj się :lol: :lol: :lol:

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 06 października 2008, 21:46

graczem kompletnym w polskiej lidze można nazwać tylko Holdsclaw i Perkins... . Żadnej innej...

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 06 października 2008, 21:50

Michu23 pisze:graczem kompletnym w polskiej lidze można nazwać tylko Holdsclaw i Perkins... . Żadnej innej...

Co do 1-ej się zgadzam drugą na żywo w akcji zobaczę pojutrze :)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

friel
Kadet

Postautor: friel » 07 października 2008, 13:13

tomaszek pisze:
friel pisze:a Katka to co? ona jest graczem kompletnym

nie ośmieszaj się :lol: :lol: :lol:

sam się nie ośmieszaj statystyki nie kłamią i nie są nowością jak nie jesteś leniwy to poklikaj myszką i poczytaj o niej trochę bo wieśniaczysz odprawiła z kwitkiem i Lotosik i Wisełke gdzie przecież gra "ta nie do zatrzymania " cudowna i fantastyczna "kompletna" Holdsclaw
To że ktoś nie ma paszpotru z USA to nie znaczy że musi być gorszy ;/

tomaszek

Postautor: tomaszek » 07 października 2008, 13:25

friel pisze:sam się nie ośmieszaj statystyki nie kłamią i nie są nowością

Mecz z Energą Toruń. 18:44 minuty na parkiecie. 3 pkt, 3 faule, strata, skuteczność za 2 - 0%

Coś jeszcze??? Zawodniczkę kompletną cechuje regularność. I nie ujmując niczego Zohnovej ale tej regularnosci jej jeszcze troszkę brakuje.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 07 października 2008, 13:27

friel pisze:statystyki nie kłamią i nie są nowością jak nie jesteś leniwy to poklikaj myszką i poczytaj o niej trochę bo wieśniaczysz odprawiła z kwitkiem i Lotosik i Wisełke gdzie przecież gra "ta nie do zatrzymania " cudowna i fantastyczna "kompletna" Holdsclaw
To że ktoś nie ma paszpotru z USA to nie znaczy że musi być gorszy ;/

:lol:

Statystyki nie kłamią - mogę to sobie do podpisu? :>

Tak oczywiście, jedna Zohnova odprawiła Lotos i Wisłę. I Spartak też odprawi jak jej dać szansę. Dziwne, że w kadrze Czech się nawet nie mieści.. Ja rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale są granice..
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

friel
Kadet

Postautor: friel » 07 października 2008, 14:55

Co do regularności w takim wypadku Holdsclaw w ogóle nie może być graczem kompletnym :D i jej też nie ma w reprezentacji czemu nie ma tam Katki ? nie jestem pewien grAła w reprezencaji do lat 20 gdzie zdobywała medale .czemu jej teraz w kadrze nie ma nie wiem można się zawsze zapytać :P bardzo dobrze rozumie po polsku wiec zapytaj jak będziesz miał okazję :P

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 07 października 2008, 15:48

friel pisze:Co do regularności w takim wypadku Holdsclaw w ogóle nie może być graczem kompletnym :D i jej też nie ma w reprezentacji czemu nie ma tam Katki ? nie jestem pewien grAła w reprezencaji do lat 20 gdzie zdobywała medale .czemu jej teraz w kadrze nie ma nie wiem można się zawsze zapytać :P bardzo dobrze rozumie po polsku wiec zapytaj jak będziesz miał okazję :P

bo?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”