VI kolejka FGE:ŁKS Łódź-AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
VI kolejka FGE:ŁKS Łódź-AZS Poznań
08.10.08 godz. 18:00
Ostatnio zmieniony 10 października 2008, 17:53 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Płonie dach hali sportowej przy ul. ks Skorupki w Łodzi. Ogień gasi jedenaście zastępów straży pożarnej - poinformował rzecznik prasowy łódzkiej straży pożarnej Jacek Szeligowski. W pożarze nikt nie ucierpiał.
Sytuacja jest już opanowana, trwa dogaszanie płomieni - powiedział Szeligowski. Według rzecznika spłonęło około 150 m kwadratowych poszycia dachu. Od jakiegoś czasu trwały tam prace dekarskie i to one były prawdopodobnie przyczyną pożaru.
Odwolany ?
Sytuacja jest już opanowana, trwa dogaszanie płomieni - powiedział Szeligowski. Według rzecznika spłonęło około 150 m kwadratowych poszycia dachu. Od jakiegoś czasu trwały tam prace dekarskie i to one były prawdopodobnie przyczyną pożaru.
Odwolany ?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
tak tak!MARAS pisze:To pewnie jest ta duża i stara hala w której sie zawsze mecze reprezentacji siatkarzy odbywają.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Sądząc po statsach mecz życia w ekstraklasie rozegrała Agata 10pkt + 4przechwyty. Widać że trafiła z formą i trzeba bylo jej dać więcej minut na parkiecie dzisiaj niż trzymać nieskuteczną tego dnia Skobel.
Oki wyrasta na liderke zespołu, ważne punkty w przełomowych momentach! Ogólnie cieszy że punkty rozłożyły sie w miare po równo na zawodniczki. Jak ktoś z Łodzi ma jakieś spostrzeżenia i opinie co do meczu to chętnie poczytam, chyba że nie macie na to ochoty.
Teraz regeneracja sił i w niedziele JG
Oki wyrasta na liderke zespołu, ważne punkty w przełomowych momentach! Ogólnie cieszy że punkty rozłożyły sie w miare po równo na zawodniczki. Jak ktoś z Łodzi ma jakieś spostrzeżenia i opinie co do meczu to chętnie poczytam, chyba że nie macie na to ochoty.
Teraz regeneracja sił i w niedziele JG
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
jedyne spostrzeżenie, że mamy kontuzjowane obydwie jedynki (Sylwia i Perła) i że liczba 25 strat w statystykach jest zdecydowanie zaniżona, bowiem w 2 kwarcie mieliśmy już 20 (wcale nie na końcu) i nasz "statystyk" odpuścił sobie ich liczenie - a PLKK-owski chyba wogóle sobie odpuścił...
- zespół gości 21 przechwytów (co jest dowodem że tak naprawdę ŁKS miał około 30-ci kilka jak nie z 40 strat).
ze strony ŁKS, niestety - tragedia... - AZS ? - spokojnie sobie grał co tam umie, a mecz wyglądał jak pojedynek solidnej drużyny sezniorek ze słabą kadetek...
ŁKS ma teraz problem...
- zespół gości 21 przechwytów (co jest dowodem że tak naprawdę ŁKS miał około 30-ci kilka jak nie z 40 strat).
ze strony ŁKS, niestety - tragedia... - AZS ? - spokojnie sobie grał co tam umie, a mecz wyglądał jak pojedynek solidnej drużyny sezniorek ze słabą kadetek...
ŁKS ma teraz problem...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Musze przyznac ze jestem zaskoczyny tym wynikiem. Myslałem ze Łodzianki postawia wiekszy opór i pokuszą sie o wygrana... ale cóz oddaja narazie punkty u siebie komu popadnie
... a przyjedzie Gorzów i znowu nie zdobędzie Łodzi
Mam nadzieje ze wtym roku tradycji nie stanie sie zadosc
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Musze przyznac ze jestem zaskoczyny tym wynikiem. Myslałem ze Łodzianki postawia wiekszy opór i pokuszą sie o wygrana... ale cóz oddaja narazie punkty u siebie komu popadnie... a przyjedzie Gorzów i znowu nie zdobędzie Łodzi
![]()
Co to za twierdzenie komu popadnie?? Czyżbyś bał sie że was dochodzimy w tabeli
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hehe.. narazie to nas dojsc moze jedynie Wisla i Lotos
Nie oszukujmy sie ale "chwile prawdy" sa przed wami
(CCC-LOTOS-WISLA-GORZOW)
Pozdro
Z drugiej strony to ciesze sie ze raczej do 8-ki wejdziecie:D wtedy moze los nas skojarzy w 1-rundzie... a napewno bedzie to najblizszy wyjazd dla Gorzowa
Nie oszukujmy sie ale "chwile prawdy" sa przed wami
Pozdro
Z drugiej strony to ciesze sie ze raczej do 8-ki wejdziecie:D wtedy moze los nas skojarzy w 1-rundzie... a napewno bedzie to najblizszy wyjazd dla Gorzowa
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”