przegralismy z cukierkami

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 lutego 2005, 19:18

Nic dodać nic ując po wpisie Seby. Niestety większosć ludzi mieniących się kibicami AZS Gorzów faktycznie nie zasługuje by miec swoją drużyne w ekstarklasie. Kompromitują siebie i swoje miasto, wszyscy na forum to widzą i śmieją się z was do rozpuku, z niewiedzy i ignorancji, a przede wszystkim braku jakiejkolwiek kultury słowa, nie mówiąc o osobistej. To juz nawet nie żenada, te wpisy to farsa, bezdenne morze głupoty i chamstwa. Zauważyłem juz ze pomimo czętego zwracania uwagi kretyni ci nadal umieszczaja tu swoje żałosnej miary wypociny. Współczuję prawdziwym kibicom z Gorzowa tak beznadziejnych ziomków.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 lutego 2005, 19:42

kyS pisze:ps. pod wzgledem urody to zespol z Brzegu niewiele ustepuje AZSowi 8)

a widzisz :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 07 lutego 2005, 19:55

No wlasnie qiero nie widze, bo na waszym podforum to podobnie jak na naszym masy zdjec nei ma, a na stronce klubu szukalem galerii i nie znalazlem :? ALE WIDZIALEM I TO SIE LICZY :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 lutego 2005, 20:29

kyS pisze:No wlasnie qiero nie widze, bo na waszym podforum to podobnie jak na naszym masy zdjec nei ma, a na stronce klubu szukalem galerii i nie znalazlem :? ALE WIDZIALEM I TO SIE LICZY :wink:

od niedawna zajmuję się naszą stroną i jak się bardziej w to wkręcę, to postaram się coś z tym zrobić.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Strzal » 07 lutego 2005, 21:36

kibolka pisze:juz wasz koniec w gorzowie jest zegnamy ozięble
niechcemy takiej gry

ja to po prostu skomentuje tak: JESTES TĘPYM PROWOKATOREM, NIC SPECJALNEGO

mysle,ze to odpowiedni komentarz, jak sie ze mna nie zgadzacie- napiszcie :)
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 lutego 2005, 21:45

Masz racje! Prawdziwy Kibic (przed duże "K") wspiera w KAŻDEJ sytuacji swoje zawodniczki - czy im się udaje, czy też nie. Jeśli się chce, żeby zespół wygrywał, trzeba w tym pomóc! Na pewno pomoże doping na meczu, ale też i wsparcie wtedy, kiedy akurat nie idzie. Koszykarki wiedząc, że ZAWSZE mogą liczyć na takich Kibiców będą gryzły parkiet, jak się to mówi, żeby DLA NICH i dla siebie wygrywać. Reszta to nie Kibice...

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

mecz

Postautor: Strzal » 07 lutego 2005, 22:31

Przed tym spotkaniem faworytem na pewno nie byla druzyna z Gorzowa, wiec wielki plus dla calego zespolu za trzymanie kolo remisu przez prawie caly mecz !
:idea: Plus takze za to, ze dziewczyny podjely rownorzedna walke z silniejszym rywalem, bez swojej najlepszej zawodniczki
:idea: Plus dla Marty Pawłowskiej za wyjatkowa dobra i mądrą gre
:idea: Plus dla Kasi Czubak za to jak pilnowala Proshchenko na rozegraniu
:idea: Plus za 3pt ... [Magda Kozdron 3/4 75% ]
:idea: Plus dla Żyły za 16 pkt [56%]
:idea: Plus dla naszego prezesa I.Madeja za publiczne slowa otuchy dla dziewczyn sekundy po meczu, to bylo b.dobre

:idea: Minus dla Justyny za niska skutecznosc [ 1/8 13% ]
:idea: Minus dla calego zespolu za to ze nie zrobily szybkiego faulu na 20sek przed koncem meczu

ale ogolnie bardzo ciekawy mecz, szczerze mowiac wolalbym zebysmy przegrali to 100 - 0, niz zeby nasza mloda rozgrywajaca musiala przezywac po meczu taki dramat :(

pozdrawiam kibicow, tych prawdziwych tylko, a ta reszta cala co pisze takie bzdury na nasz zespol powinna dostac po prostu w pysk za to!

tyle :wink:
<b> Michael Jordan On The Max </b>

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 lutego 2005, 22:40

Tak jest Strzal masz absolutna racje! Tacy ludzie niegodni sa nazywania kibicami!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 08 lutego 2005, 01:00

A niech gadają... jak to śpiewa pewien slawny rockman;)

A tak poważnie myśle że to okres przejściowy, niedawno w "kapowniku" był podany adres do forum i ludzie dopiero sie dowiedzieli ze takie coś jest, pojaiło sie kilku nowych kibiców i kilku frajerów, ale myśle ze ci 2 po jakimś czasie sie znudza i przestą pisać , a najlepiej chyba nie zwracać uwagi na ich nudne prowokacje.

A tak na marginesie to ciekawi mnie czy "goście" którzy co kilka postów ostro krytykują dziewczyny to nie jest ta sama osoba pod różnymi nikami ?
Wygramy z Wami !!Obrazek

adrian_m82
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: adrian_m82 » 08 lutego 2005, 14:30

nie wiem co za ludzie takie rzeczy wypisuja przegrana jednym punktem z brzegiem bez agnieszki to naprawde dobry wynik a czepianie sie kasi to glupota dziewczyna rozgrywa dobrze bez niej akcje sie nie kleja. troche denerujace jest to ze kilka razy trzeba przypominac dziewczynom o konczacym sie czasie na akcje i nieprzygotowanych rzutach w ostatnich sekundach ale mysle ze da sie to wyeliminowac wreszcie dobry mecz marty zylczynskiej - oby tak dalej szkoda ze justyna troche slabiej ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo czekamy na mecze w play offach na gorzowskiej hali a nie zapominajmy jescze o lodzi i poznaniu

Gość

Postautor: Gość » 08 lutego 2005, 14:54

Zuza11 pisze:Hmmm Wiecie co szkoda mi ludzi ktorzy wpisuja sie tutaj i obrazają dziewczyny :( Ludzie zamista pocieszyc dziewczyny i je zachecic do pracy to wypisujecie jakies bzdety!Mamy młody zespol i nie zawsze bedziemy grac cudownie to jest sport a w tym wieku wachania Formy sa bardzo czestym zjawiskiem.
Z mojego punktu widzenia dziewczyny zagrały dobre zawody i odwalily kawal dorbej roboty szkoda Tylko ze ich praca na boisku nie zaowocowala 2 ptk dla nas.Ale w koncu kazdy sie moze mylic ..Czlowiek uczy sie na bledach ...
Co do kasi uwazam ze nie powinno sie jej posumowywac ostatnimi 15 sek.dziewczyna i tak na pewno sie doluje i wystaczy jej juz przykroc.3/4 meczu grala bardzo dobrze ,nie tracąc ani jeden pilki przed Proszczenko a wrecz przeciwnie dzieki jej niesamowitym czuju do przechytow moglismy jeszcze zapalic iskierke nadzieji zwyciestwa!A o przegranej zadecydowaly bledy z calego meczu a nie w ostatnich 15 sek. Przegrywa caly zespol a nie tylko jedna!Miejmy nadzieje ze kazda wyciagnie wnioski z tego meczu i nie bedzie juz wiecej popelniac podobnych bledow Pozdrawiam wszystkim..:))

agnieszka ma racje dajcie luz dziewczynom a ponadto dzieki tej porazce zagramy z wisla a nie pabianicami i bardzo dobrze obejrzymy prawdziwe gwiazdy a p[onadto dziewczyny zwiedza ladne miasto anie jakas tam wioske

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 lutego 2005, 16:45

Anonymous pisze:[agnieszka ma racje dajcie luz dziewczynom a ponadto dzieki tej porazce zagramy z wisla a nie pabianicami i bardzo dobrze obejrzymy prawdziwe gwiazdy a p[onadto dziewczyny zwiedza ladne miasto anie jakas tam wioske
Wiesz nie chcę nic mówić ale własnie wszczynasz na ogólnopolskim forum zatarg. Jesli dla ciebie Pabianice są wioską bo sa mniejsze od Gorzowa to dla mnie taką wioska moze być Gorzów bo chowa się przy Łodzi. Nie mówię tego bo tak nie myślę, ale zbastuj lekko bo od takich bzdur zaczynaja się wszelkie awanti, a nie zapominaj ze jestes tylko na podforum forum ogólnopolskiego. Nie ty je założyłeś wiec hamuj sie :evil:
Obrazek

Obrazek

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 10 lutego 2005, 00:22

heh ja nie będe komentować "anty fanów"
Gratuluje dziewczyną za sukces - drużyna debiutanów :)

Co do p. Alicji Suwary to widać jacy z was kibice hehe
Rok temu była bardzo dobrą zawodniczką a teraz nie rzuca tyle punktów co trzeba ale dobrze gra w obronie ...

pozatym "wielcy krytykanci"

Skutecznosc itp . tak niska jest spowodowana tym że w EXTRAKLASIE gra się piłkami "6" a w I lidze "8"

Nasze dziewczyny jako debiutantki - zapewnie by się podemną podpisały że "przestawienie" sie z takich piłek to nie jest takie hop siub
( zreszta dla ludzi , którzy czynnie , amatrosko grali wiedzą w czym rzecz ) a nie kibice - krytykanci ....
ehh szkoda słów :)

W każdym razie jest bardzo dobrze :) mamy zagwarantowaną przygode w extraklasie
szkoła jest jak komisariat, oni cię wypytują a ty nic nie wiesz :P

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 10 lutego 2005, 09:41

ECIU pisze:
W każdym razie jest bardzo dobrze :) mamy zagwarantowaną przygode w extraklasie

Wiecie co. Pierwszy raz w tak krótkiej karierze mojego zespołu w ekstrklasie chciałbym móc powiedzieć to samo. :cry: :cry: :cry: Chciałbym raz chociaż powiedzieć, że jesteśmy w ósemce i mogą nam podskoczyć: nieżyczliwi, dziennkarze, mądrzy w gębie. A tak...fuksem utrzymanie... szkoda mi tego trochę :cry:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 10 lutego 2005, 21:16

Post przeniesiony z uwagi iż temat juz istnieje. bez urazy azspwsz89.

azspwsz89 pisze:Przeczytałam 2 pierwsze wypowiedzi i jestesm poprostu zaskoczona tym ze jest az tyle pseudo-kibiców!! Widze ze dla niektorych mecz trwa 28 ostatnich sekund!! Mi sie wydawało ze koszykówka to gra zespołowa i liczy sie 40 minut na boisku :roll: . Ale OK jezelo dla was mecz ma 28 sekund to moze wymienie błedy wszytskich zawodniczek w poszczególnych akcjach :twisted: . A tym meczy tragicznie zagrała Ala i Justyna ale nikt im tego nie wypomina i ja tez nie mam zamiaru bo kazdy ma prawo do słabczego dnia! A kibice są poto zeby pomagac zespołowi a nie go jeszcze dołowac!! KAsia Czubak to bardzo wartosciowa zawodcznika jest młoda i ma prawo do błedów jak kazdy człowiek przeciez nie jest zadną maszyną!!! NAWET AGNIESZKA BIBRZYCKA popełnia błedy!! A to co wy piszecie to jest nie ludzkiee!! Jezeli nie lubice KAsi to powiedzcie ze jej nie lubicie a nie ze źle gra! Ona jest mozgiem zespolu , jest młoda i spoczywa na niej wielka presja i odpowiedzialnosc! Zespół z Brzegu od początku bronił bardzo dobrze i agresywnie ... a Kasia sobie z tym bardzo dobrze poradziła!! R-E-S-P-E-C-T for KASIA !! :wink:
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”