Fantasy euroligi
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
W sumie to mozna juz ruszac z draftem, przy czym zakładam ze komplet osob bedzie o 21:30.
W skrocie zasady:
Wybieramy 12 zawodnczek, w tym min. 6 z europejskim paszortem
Na kazda kolejkę wystawiamy 8 -> 1 C, 1 PF, 1 SF, 1SG, 1 PG i 3 rezerwowe (pozycje dowolne) 4 z nich musza miec europejski paszport
Zawodniczki rezerwowe punktują za polowe evali (takze ujemne evale)
W skrocie zasady:
Wybieramy 12 zawodnczek, w tym min. 6 z europejskim paszortem
Na kazda kolejkę wystawiamy 8 -> 1 C, 1 PF, 1 SF, 1SG, 1 PG i 3 rezerwowe (pozycje dowolne) 4 z nich musza miec europejski paszport
Zawodniczki rezerwowe punktują za polowe evali (takze ujemne evale)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Prosze o posty osob ktore sa gotowe do draftu.
wiem ze sa:
Algaja
Bartolino
betti
BlackJuRy
diablewcielone;p
el guaje
fearless
forester
hellraiser
jimmy
paulo2907
przemoe
rosso-nero
sienot
tadziu
walker
wiem ze sa:
Algaja
Bartolino
betti
BlackJuRy
diablewcielone;p
el guaje
fearless
forester
hellraiser
jimmy
paulo2907
przemoe
rosso-nero
sienot
tadziu
walker
Ostatnio zmieniony 08 października 2008, 20:12 przez Greebo, łącznie zmieniany 1 raz.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Jestem.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
Grupy:
Grupa A
Jimmy
Greebo
diablewcielone:P
Fan KS Odry Brzeg
tadziu
Garnett
Grupa B
Bartolino
Fearless
Sienot
Forester
Przemoe
Walker
Grupa C
hellraiser
Rosso-nero
Betti
Ałgaja
El Guaje
Paulo2907
edit: garnett sie pojawił, wiec dołączam go do gry w miejsce BlackJuRego, ktory zgłosił sie na moja duza prosbe, i teraz zgodził sie wycofac. Dzieki!
Grupa A
Jimmy
Greebo
diablewcielone:P
Fan KS Odry Brzeg
tadziu
Garnett
Grupa B
Bartolino
Fearless
Sienot
Forester
Przemoe
Walker
Grupa C
hellraiser
Rosso-nero
Betti
Ałgaja
El Guaje
Paulo2907
edit: garnett sie pojawił, wiec dołączam go do gry w miejsce BlackJuRego, ktory zgłosił sie na moja duza prosbe, i teraz zgodził sie wycofac. Dzieki!
-
koszykarz
Uwaga! o 23:30 konczymy draft na dzis (czesc osob juz nie moze siedziec na kompie, a mnie literki migotaja przed oczami..)! I tak sporo juz wybralismy, reszta pojdzie "normlanym" trybem.
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”