Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 08 lutego 2005, 18:10

mati pisze: A może kibice zamiast się zwalczać usiądziemy razem i będziemy na przemian skandować Odra i Ostrovia? I niech wygra lepszy :wink:

No i to mi sie podoba :!: moim zdaniem powinno tak byc zawsze 8) Pozdro dla Ostrovi i wygrajcie ten mecz.... zapewnijcie sobie ekstraklase bo zasugujecie na NIA :!:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 08 lutego 2005, 18:39

mati pisze: tak naprawdę zapowiada się zarypisty meczyk!

Oj będzie ciekawie i zapewne nerwowo :roll:

A może kibice zamiast się zwalczać usiądziemy razem i będziemy na przemian skandować Odra i Ostrovia? I niech wygra lepszy :wink:

Wygra na pewno lepsza drużyna (czyt. Odra Brzeg ;) ) a jeśli chodzi o skandowanie nazw klubów na przemian to jest to praktykowane już od dawna podczas meczów Brzegu z Pabianicami. Przy okazji pozdrowionka dla ziomali z Pabianic.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 lutego 2005, 18:44

MARIO pisze: a jeśli chodzi o skandowanie nazw klubów na przemian to jest to praktykowane już od dawna podczas meczów Brzegu z Pabianicami. Przy okazji pozdrowionka dla ziomali z Pabianic.

A dzieki, również pozdrawiam ziomków z Brzegu!
A tak w kwestii formalnej, to nie to żebym Wam źle życzył, ale moglibyście przegrać w Ostrowie. Zajelibyście 6 miejsce, my 3, a wtedy :cyk: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 08 lutego 2005, 18:48

Ja myślę, że fajnie jakby taka tradycja narodziła się między wszystkimi kibicami. Ja myślę, że załatwię sobie zastępstwo i usiądę na trybunach i będę dopingował dziewczyny. Mam nadzieję, że zrobimy tak jeszcze jakby doszedł do skutku meczyk kibiców :wink: Fajnie by było podopingować tak drużynę. Szczerze jeszcze nigdy tak nie krzyczałem! :wink:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 08 lutego 2005, 19:56

Ile kosztują u was bilety normalne i ulgowe?

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 08 lutego 2005, 19:58

GURU pisze:Ile kosztują u was bilety normalne i ulgowe?

No i tu niestety pojawił się problem. To własnie odpycha kibiców żeńskiej szczególnie tych co muszą uczęszczać na normalne bilety.

Ulgowy 5zł
Normalny 15zł

Będzie na naszej stronce jednak konkurs a więc zapraszam fanów Odry do udziału!

ostrowianin

Postautor: ostrowianin » 08 lutego 2005, 21:46

Jedyna szansa zeby przyciągnąc kibicow na ten mecz to bezpłatny wstęp.Słyszałem że nawet chłopaki z bębnem muszą płacić za wstęp lub czekać na 2 połowę by wejść za darmo.A pani która sprzedaje bilety powinna być uświadomiona że student to również osoba ucząca się a tym samym uprawniona do wszystkich zniżek studenckich obowiązujących w naszym kraju.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 lutego 2005, 22:11

Bardzo lubię Ostrovię i jej sympatycznych kibiców ale... nia ma przebacz. Do boju Odra!!!! :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 08 lutego 2005, 23:25

ostrowianin pisze:Jedyna szansa zeby przyciągnąc kibicow na ten mecz to bezpłatny wstęp.Słyszałem że nawet chłopaki z bębnem muszą płacić za wstęp lub czekać na 2 połowę by wejść za darmo.A pani która sprzedaje bilety powinna być uświadomiona że student to również osoba ucząca się a tym samym uprawniona do wszystkich zniżek studenckich obowiązujących w naszym kraju.

A są jakieś problemy z wejściem dla studentów? Ja idę na salę dużo przed tym jak kasę otwierają i wiele rzeczy mi umyka. Weź mi napisz ja mam od jakiegoś czasu gorącą linię z klubem to rzucę tym czy tamtym. A więc czekam na uwagi to może coś się da zmienić. Wiem, że z biletami nie ma co próbować. Zasłaniamy się kosztami meczu. Które są trochę... hala+sędziowie główni+komisarz+stolikowi+statystyka itp. koszty są cholerne niestety. A więc z ceną biletów raczej nic się nie da zmienić. Ja zachęcam osobiście do zwracania uwag do klubu o pewne sprawy. Jak nie osobiscie to można do mnie podbić ja na pewno w wypadku problemu będę się kontaktował więc zapraszam wszystkich z jakimikolwiek zastrzeżeniami! Klub wysłucha wszystko wkońcu każdy chce żeby było jak najelepiej!

Bardzo lubię Ostrovię i jej sympatycznych kibiców ale... nia ma przebacz. Do boju Odra!!!!

Tyyn sie teraz wyrwał. Nie ma! :wink:
AZS GORZÓW SIALALALALA!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 09 lutego 2005, 01:41

WIELKI MECZ! Niedziela godz. 17!

Już w najbliższą niedzielę (13 luty 2005) koszykarki Ostrovii podejmować będą na swoim parkiecie drużynę Cukierków Odry Brzeg. Będzie to ważne spotkanie szczególnie dla naszych zawodniczek, które mają szansę awansować na ósmą pozycję w tabeli. Podopieczne Krzysztofa Kubiaka mierzą nieco wyżej. Wygrana w Ostrowie w dużym stopniu umocni drużynę Cukierków na piątym miejscu po sezonie zasadniczym. Jeżeli chodzi o Ostrovię to jej nominacja do ósemki wiąże się jeszcze z jednym warunkiem. Ekipa ŁKS-u Łódź musi przegrać wszystkie spotkania do końca(co jest bardzo realną sprawą), nasza drużyna natomiast musi rozprawić się właśnie z Odrą. Będzie to niezwykle trudne zadanie. Obie drużyny wygrywając to spotkanie mają szansę coś zyskać. Wszystko wskazuje, więc na to, że będzie to wspaniałe sportowe widowisko godne poziomu ekstraklasy. Ostatnie dwa spotkania brzeżanki rozstrzygnęły na swoją korzyść po bardzo dramatycznych końcówkach. Ostrovia z kolei przed dwoma tygodniami sprawiła niespodziankę w Chełmie, w ostatniej kolejce przegrała jednak dość wyraźnie z drużyną Wisły Kraków. Ekipa Odry Brzeg ma w swoich szeregach wiele wspaniałych zawodniczek. Są to między innymi Olena Proszczenko, Martyna Koc, Nadzyea Drozd, Anna Kędzior czy Joanna Chełczyńska. Naszą największą bronią jest jak zawsze Ilona Mądra. To właśnie ta zawodniczka będzie dyrygować poczynaniami zespołu. Wraz z Karolinami Żurkowską oraz Kaczmarek powinny być liderkami drużyny. To wszystko poparte doświadczeniem Dominiki Górczak, Monika Szymańskiej, Urszuli Bieli oraz polotem mniej doświadczonych koleżanek powinno przynieść zamierzony efekt. Największą bronią naszego zespołu jest chęć do walki. Podopieczne trenera Jacka Wawrzyniaka muszą być zmobilizowane od pierwszej do ostatniej minuty. Najważniejsze w tej sytuacji będzie wsparcie kibiców. Wy możecie pomóc drużynie odnieść jakże ważny sukces zasiadając na hali przy ulicy Krotoszyńskiej o godzinie 17!

Klub Kibica zaprasza wszystkich fanów ostrowskiej drużyny do wspólnego dopingu! Klub TS Ostrovia również dołącza się do tego zaproszenia. Wsparcie drużyny będzie bardzo ważne!
Póki piłka w grze wszystko może się zdarzyć!

Bilety:
Ulgowy 5zł
Normalny 15zł

Nasze przeciwniczki:
Babicka Małgorzata
Bachryj Agata
Chełczyńska Joanna
Dąbkowska Paulina
Drozd Nadzeya
Halouchyts Khrystina
Kędzior Anna
Koc Martyna
Nierzwicka Ewa
Pietraszek Agnieszka

www.ostrovia.pl

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 09 lutego 2005, 02:40

Nasze kluby powinny się bratać, mamy tak wiele wspólnego, a największy nasz wspólny skarb to ELA MARCHEWKA!
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 09 lutego 2005, 09:01

qiero pisze:Nasze kluby powinny się bratać, mamy tak wiele wspólnego, a największy nasz wspólny skarb to ELA MARCHEWKA!

Więc zagrajmy na remis :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 09 lutego 2005, 09:21

Już w czwartek okaże się czy ten mecz ma jeszcze jakiekolwiek znaczenie :D :wink:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 09 lutego 2005, 09:57

majoneez pisze:Już w czwartek okaże się czy ten mecz ma jeszcze jakiekolwiek znaczenie :D :wink:

Dokładnie. Wydaje mi sie że ŁKS wygra jutro i nasz mecz z arcyciekawego stanie sie poprostu ciekawy.

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 09 lutego 2005, 10:02

Już w czwartek okaże się czy ten mecz ma jeszcze jakiekolwiek znaczenie
Jesli nawet Lks wygra (odpukać :) ) to niedzielny mecz dla Ovii będzie tak samo wazny . Wygrana z Brzegiem zapewni nam jeszcze większy komfort przed meczami z Chelmem. Praktycznie byloby już po zawodach. Potem wystarczyloby tylko jechać do chelma, wygrać pierwszy mecz i po zawodach :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”