hool's pisze:ty patrz na siebie jak ty chlopie wygladasz z taka morda nigdzie bym sie nie pokazywal... i nie jestem dzieckiem moze kilka lat młodszy
hmm... powiadasz kilka lat... to z całą pewnoscią jesteś dzieckiem
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wlodi9 pisze:Heh.. wyzywacie nas od dzieci, jakies vlepki smieszne, a patrzac na zdjecia to kilku od Was ma po 10 lat

wlodi9 pisze:No i ok, tylko nas nie wyzywajcie od dzieci(ta vlepa to byla przegiecie), chyba ze macie na mysli to ze sie "napinamy" jak to mowicie
Endrju pisze:Tu nie chodzi o wiek... dobrze ze rosnie pewna grupa ktora za kilka lat to pociagnie. Tu chodzi bardziej o szczeniackie odzywki dojrzewajacych dzieci. Tyle odemnie w tym temacie;)
PrImACeR pisze:wlodi9 pisze:No i ok, tylko nas nie wyzywajcie od dzieci(ta vlepa to byla przegiecie), chyba ze macie na mysli to ze sie "napinamy" jak to mowicie
Jaka wlepa ?
Longerinho pisze:hool's pisze:Endrju pisze:hool's pisze:gdzie temat o Orzełku i Tęczy tam i musi być endrjupo co ty sie gościu w ogóle odzywasz je...y tofiku
![]()
![]()
Po to jest forum, po to jest temat zeby sie w nim wypowiadac:D
Ale rzeczywiscie... z niektorymi dziecmi ciezko wymienic swoje poglady![]()
![]()
ty patrz na siebie jak ty chlopie wygladasz z taka morda nigdzie bym sie nie pokazywal... i nie jestem dzieckiem moze kilka lat młodszy
Ja bym proponował o ostrzezenie dla teog pana za obraze drugiej osoby , wkoncu jak grac fair to fair mozartinho wyleciał za błazna to temu panu tez sie nalezy opstrzezenie

bartas pisze:MARAS pisze:wlodi9 pisze:MARAS pisze:Chyba żartujecie z tymi alkomatami??? Każdą z 42 osób przebadali??? I co jakby ktoś miał wiecej to co?? Policji ile bylo, czy im ochrona pomagała??
Ochrona alkomatem badala, nie policja. Z reszta nic nowego. Zawsze byly i beda jaja z nimi
A tu jeszcze pare fotek http://elka.fm//content/view/30132/438/
Ale alkomaty to swego rodzaju novum, może przestraszyli sie po pewnym incydencie z zeszłego sezonu
Panowie z Impel-u przybyli na wczorajszy mecz chyba z calym swoim inwentarzem, nie mozna takze zapomniec o wykrywaczu metalu, ktorym bardzo dokladnie sprawdzali kazdego delikwenta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości