JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

rabin

Postautor: rabin » 09 lutego 2005, 12:02

Ja w to wchodze- chetnie pojade na ten meczyk. Ludziska, dawajcie na hale, dzwoncie, rezerwujcie, wplacajcie- przeciez jak autobek nie pojedzie to zwroca nam hajs. Mysle że jest to swietna okazja, zeby - jako poczatkujacy KK - sie zintegrowac (eghm, y'all know what I mean?? :D), poznac, pocwiczyc spiew, okrzyki itd. Po prostu potrenowac. Mam nadzieje ze spotkamy sie w autobeku w sobote- do zoo! Rabin

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: thaaaaa pojedziemy ...

Postautor: thomas72 » 09 lutego 2005, 13:09

sceq pisze:Ps. Thomason, wywiadzik godny nagrody pulicera .. gratulacje !! ( lubi karpatke tak :P )

Sceq co do karpatki, to skoro Madzia brała karpatke i torta dla niego to wydawało mi sie ze bedzie mu smakowało... ale jesli nie to musze go przeprosić za ciacha skoro były niedobre :oops: :cry:
co do wyjazdu to ja jade napewno tylko czekam na telefon odnośnie samochodu, jesli to nie wyjdzie to pakuję sie do autobusu, jak bedzie jeszcze miejsce. w jutro mam wypłate wiec ide zapłacić... ale jak nie pojedzie to sie wtwdy wściekne... wiec zapisujcie sie ludziska i jedna prośba nie rożsiadajcie sie po katach tylko z klubem kibica. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2005, 14:17 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 09 lutego 2005, 14:00

Tak tylko p...., a ja wam cos powiem. Bylem wczoraj zaplacic i sie pytam ile juz jest osob, a pan Rysiu mi mowi, ze jestem pierwszy :? (dobrze, ze z Puszkeim bylem to juz dwie osoby byly). Ludzie gdzie wy chcecie jechac jak nie do Poznania, juz blizej sie nie da :!: Nie dzwonic tylko ruszyc sie i zaplacic :!:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

ghofer

wyjazd

Postautor: ghofer » 09 lutego 2005, 14:07

iluu jest juZ chętnych? :shock: :shock:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 09 lutego 2005, 14:15

ja jade jednak autobusem z wami na 99% :!: ide zapłacić jutro... wiec jestem trzeci, jak miło. KyS weźmiemy jeszcze kierowce, dostanie trąbke i bedzie dymał... no co jest "kibice", KyS ma racje, juz blizej sie nie da, no chyba ze podstamia kolo katedry autobus i bedzie dowoził na nasza hale...WRRRRRRRRRR... panowie i kobiety popatrzecie w tabele jeszcze sie moze wszystko zmienić...
ps
1% zostawiłem na wypadek śmierci :!:
co do zapisów, własnie dzwoniłem do klubu i usłyszałem ze wpłaty sa zbierane do jurta do godziny 15. śpieszcie sie "KIBICE" :!: :!: :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

12.02 Poznan

Postautor: Strzal » 09 lutego 2005, 23:39

Z checia bym pojechal z wami ale 14.02 zaliczam cale polrocze biochemii, jak nie zalicze to mam poprawke w sierpniu... wiec musze sie uczyc :( ...no i czekam oczywiscie na wielka relacje z meczu i mam nadzieje ze wyjazd wam wypali, pozdro :wink:
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: 12.02 Poznan

Postautor: thomas72 » 10 lutego 2005, 11:29

Strzal pisze:Z checia bym pojechal z wami ale 14.02 zaliczam cale polrocze biochemii, jak nie zalicze to mam poprawke w sierpniu... wiec musze sie uczyc :( ...no i czekam oczywiscie na wielka relacje z meczu i mam nadzieje ze wyjazd wam wypali, pozdro :wink:

olej to, ja tez jade po 24 godzinach pracy. wracam rano, pisiora umyje i mozna jechac... juz sie zapisałem własnie... kto nastepny??? no robaczki do klubu i jadymy!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Re: 12.02 Poznan

Postautor: kyS » 10 lutego 2005, 13:52

Strzal pisze:Z checia bym pojechal z wami ale 14.02 zaliczam cale polrocze biochemii, jak nie zalicze to mam poprawke w sierpniu... wiec musze sie uczyc :( ...no i czekam oczywiscie na wielka relacje z meczu i mam nadzieje ze wyjazd wam wypali, pozdro :wink:

Poprawke masz w poniedzialek i wiesz jak to bedzie: w sobote bedziesz chcial sie troche pouczyc i moze nawet nawet cos dziobniesz, ale ktos wpanie albo cos... i tak na prawde to przysiadziesz nad ta biochemia w niedziele. Pozniej bedziesz zalowal, ze nei pojechales. Zawsze tak jest, bo ja juz tydzien "ucze" sie na egzam z zarzadzania :D
ps trzeba sie bylo nauczyc w pierwszym terminie :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 10 lutego 2005, 15:27

panie gofer... skoro jest juz post na temat wyjazdu to nie zakładaj nastepnego, trzymaj sie zasad...
jedziemy czy nie :shock: :shock: :shock:

to twoje pytanie :!: :!:

wiec odpowiadam... własnie wracam z klubu i dowiedziałem sie tam ze zapisały sie ze mna 4 osoby... sceq powiedziała ze jak cos to on tez jedzie... wiec to razem 5 osób, jak miło. normalnie zaraz mnie szlak trafi... co za kibice, komentowac na forum tylko potrafią jak któras z dziewczyn popełni błąd, a jak one nas potrzebuja to gdzie wy jestescie :?: :?: :?:
dobra szkoda słów :!: :!: :!:
ps
sceq, mozesz sie do mnie odezwac jesli bedziesz jechał jakimś autem i masz miejsce wolne to ja bardzo chetnie... to pytanie kierowane jest równiez do innych kibiców , którzy jada do poznania... kto mnie zabierze :!: :roll:
Obrazek

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 10 lutego 2005, 16:51

:(
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

puszek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: puszek » 10 lutego 2005, 21:12

No prosze jakich pieknych kibicow mamy.Jak do wylapywania wszystkich bledow i "najezdzania" na koszykarki to pierwsi,a zeby je wesprzec to juz trudniej.ehh No coz moze to sie wkoncu zmienu.Mam taka nadzieje pozdro dla "prawdziwych" fanow basketu

fantomik
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: fantomik » 10 lutego 2005, 23:08

J tam na meczyk jadę na 100%. Rano do Poznania do rodzinki, potem na mecz, a po meczu dalej w Polskę.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 10 lutego 2005, 23:23

Do Poznania macie rzut beretem i nie możecie się zebrać. To wy chyba nigdy nie zobaczycie innych hal w polsce. Mobilizujcie sie i jedźcie, wpierajcie swoje dziewczyny bo ostatnio coś im nie idzie.
POZDRO

roman

Postautor: roman » 11 lutego 2005, 09:35

GURU pisze:Do Poznania macie rzut beretem i nie możecie się zebrać. To wy chyba nigdy nie zobaczycie innych hal w polsce. Mobilizujcie sie i jedźcie, wpierajcie swoje dziewczyny bo ostatnio coś im nie idzie.
POZDRO

jak grac nieumia to nieidzie nic dziwnego

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 11 lutego 2005, 10:18

roman pisze:
GURU pisze:Do Poznania macie rzut beretem i nie możecie się zebrać. To wy chyba nigdy nie zobaczycie innych hal w polsce. Mobilizujcie sie i jedźcie, wpierajcie swoje dziewczyny bo ostatnio coś im nie idzie.
POZDRO

jak grac nieumia to nieidzie nic dziwnego

Ty skończ już swoje wywody koleś,
Jak wczoraj oglądałem mecz z Łodzi to byłem w szoku widzieliście ta siłę w kibicach? to jest dopiero siła to jest właśnie ten dodatkowy zawodnik na boisku!!!
Siła na dobre i złe a czy my kiedyś u nas coś takiego zbudujemy?
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”