JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
rabin
Ja w to wchodze- chetnie pojade na ten meczyk. Ludziska, dawajcie na hale, dzwoncie, rezerwujcie, wplacajcie- przeciez jak autobek nie pojedzie to zwroca nam hajs. Mysle że jest to swietna okazja, zeby - jako poczatkujacy KK - sie zintegrowac (eghm, y'all know what I mean??
), poznac, pocwiczyc spiew, okrzyki itd. Po prostu potrenowac. Mam nadzieje ze spotkamy sie w autobeku w sobote- do zoo! Rabin
Re: thaaaaa pojedziemy ...
sceq pisze:Ps. Thomason, wywiadzik godny nagrody pulicera .. gratulacje !! ( lubi karpatke tak :P )
Sceq co do karpatki, to skoro Madzia brała karpatke i torta dla niego to wydawało mi sie ze bedzie mu smakowało... ale jesli nie to musze go przeprosić za ciacha skoro były niedobre
co do wyjazdu to ja jade napewno tylko czekam na telefon odnośnie samochodu, jesli to nie wyjdzie to pakuję sie do autobusu, jak bedzie jeszcze miejsce. w jutro mam wypłate wiec ide zapłacić... ale jak nie pojedzie to sie wtwdy wściekne... wiec zapisujcie sie ludziska i jedna prośba nie rożsiadajcie sie po katach tylko z klubem kibica. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2005, 14:17 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak tylko p...., a ja wam cos powiem. Bylem wczoraj zaplacic i sie pytam ile juz jest osob, a pan Rysiu mi mowi, ze jestem pierwszy
(dobrze, ze z Puszkeim bylem to juz dwie osoby byly). Ludzie gdzie wy chcecie jechac jak nie do Poznania, juz blizej sie nie da
Nie dzwonic tylko ruszyc sie i zaplacic 
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
ja jade jednak autobusem z wami na 99%
ide zapłacić jutro... wiec jestem trzeci, jak miło. KyS weźmiemy jeszcze kierowce, dostanie trąbke i bedzie dymał... no co jest "kibice", KyS ma racje, juz blizej sie nie da, no chyba ze podstamia kolo katedry autobus i bedzie dowoził na nasza hale...WRRRRRRRRRR... panowie i kobiety popatrzecie w tabele jeszcze sie moze wszystko zmienić...
ps
1% zostawiłem na wypadek śmierci
co do zapisów, własnie dzwoniłem do klubu i usłyszałem ze wpłaty sa zbierane do jurta do godziny 15. śpieszcie sie "KIBICE"

ps
1% zostawiłem na wypadek śmierci
co do zapisów, własnie dzwoniłem do klubu i usłyszałem ze wpłaty sa zbierane do jurta do godziny 15. śpieszcie sie "KIBICE"
- Strzal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
12.02 Poznan
Z checia bym pojechal z wami ale 14.02 zaliczam cale polrocze biochemii, jak nie zalicze to mam poprawke w sierpniu... wiec musze sie uczyc
...no i czekam oczywiscie na wielka relacje z meczu i mam nadzieje ze wyjazd wam wypali, pozdro 
<b> Michael Jordan On The Max </b>
Re: 12.02 Poznan
Strzal pisze:Z checia bym pojechal z wami ale 14.02 zaliczam cale polrocze biochemii, jak nie zalicze to mam poprawke w sierpniu... wiec musze sie uczyc...no i czekam oczywiscie na wielka relacje z meczu i mam nadzieje ze wyjazd wam wypali, pozdro
olej to, ja tez jade po 24 godzinach pracy. wracam rano, pisiora umyje i mozna jechac... juz sie zapisałem własnie... kto nastepny??? no robaczki do klubu i jadymy!!!
Re: 12.02 Poznan
Strzal pisze:Z checia bym pojechal z wami ale 14.02 zaliczam cale polrocze biochemii, jak nie zalicze to mam poprawke w sierpniu... wiec musze sie uczyc...no i czekam oczywiscie na wielka relacje z meczu i mam nadzieje ze wyjazd wam wypali, pozdro
Poprawke masz w poniedzialek i wiesz jak to bedzie: w sobote bedziesz chcial sie troche pouczyc i moze nawet nawet cos dziobniesz, ale ktos wpanie albo cos... i tak na prawde to przysiadziesz nad ta biochemia w niedziele. Pozniej bedziesz zalowal, ze nei pojechales. Zawsze tak jest, bo ja juz tydzien "ucze" sie na egzam z zarzadzania
ps trzeba sie bylo nauczyc w pierwszym terminie

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
panie gofer... skoro jest juz post na temat wyjazdu to nie zakładaj nastepnego, trzymaj sie zasad...
to twoje pytanie
wiec odpowiadam... własnie wracam z klubu i dowiedziałem sie tam ze zapisały sie ze mna 4 osoby... sceq powiedziała ze jak cos to on tez jedzie... wiec to razem 5 osób, jak miło. normalnie zaraz mnie szlak trafi... co za kibice, komentowac na forum tylko potrafią jak któras z dziewczyn popełni błąd, a jak one nas potrzebuja to gdzie wy jestescie
dobra szkoda słów
ps
sceq, mozesz sie do mnie odezwac jesli bedziesz jechał jakimś autem i masz miejsce wolne to ja bardzo chetnie... to pytanie kierowane jest równiez do innych kibiców , którzy jada do poznania... kto mnie zabierze

jedziemy czy nie![]()
![]()
![]()
to twoje pytanie
wiec odpowiadam... własnie wracam z klubu i dowiedziałem sie tam ze zapisały sie ze mna 4 osoby... sceq powiedziała ze jak cos to on tez jedzie... wiec to razem 5 osób, jak miło. normalnie zaraz mnie szlak trafi... co za kibice, komentowac na forum tylko potrafią jak któras z dziewczyn popełni błąd, a jak one nas potrzebuja to gdzie wy jestescie
dobra szkoda słów
ps
sceq, mozesz sie do mnie odezwac jesli bedziesz jechał jakimś autem i masz miejsce wolne to ja bardzo chetnie... to pytanie kierowane jest równiez do innych kibiców , którzy jada do poznania... kto mnie zabierze
-
hydraulicy
- Nowy na forum
-
roman
-
hydraulicy
- Nowy na forum
roman pisze:GURU pisze:Do Poznania macie rzut beretem i nie możecie się zebrać. To wy chyba nigdy nie zobaczycie innych hal w polsce. Mobilizujcie sie i jedźcie, wpierajcie swoje dziewczyny bo ostatnio coś im nie idzie.
POZDRO
jak grac nieumia to nieidzie nic dziwnego
Ty skończ już swoje wywody koleś,
Jak wczoraj oglądałem mecz z Łodzi to byłem w szoku widzieliście ta siłę w kibicach? to jest dopiero siła to jest właśnie ten dodatkowy zawodnik na boisku!!!
Siła na dobre i złe a czy my kiedyś u nas coś takiego zbudujemy?
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”