Fantasy PLKK - Grupa A - wymiany
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
Szymon pisze:Ekaterina Snytsina (Białoruś) F (11,6)
Zgodnie z regulaminem licytacja została zakonczona o 21, wiec Twoj ruch jest spozniony. Sorry.
Amber Petillon C (USA) do Akakiusza
Reda Aleliunaite-Jankovska na licytacji do jutra, godz 21-ej.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
koszykarz
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
zróbmy jakis limit tych wymian... bo widze ze koszykarz co kolejke wymienia zawodniczki ktorym nie idzie
heh...
Wyrzuca Koryzne... za chwile ja bierze... znowu ja oddaje... BEZSENS
i Smiech na Sali.
Wyrzuca Koryzne... za chwile ja bierze... znowu ja oddaje... BEZSENS
i Smiech na Sali.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
koszykarz
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ale człowieku co to ma byc..
Oddaje Koryzne biore Ristic... Oddaje Ristic biore Koryzne... Oddaje Koryzne biore Semmler...
Wiem ze masz multum czasu i jak któras zawdoniczka sie wybije to jestes pierwszy po nia... ale zachowaj jakies zasady Fair Play i graj do konca tym kim masz... (ew 5 zmian w sezonie powinno byc max).
Dla mnie Szemraj za Crowford
Oddaje Koryzne biore Ristic... Oddaje Ristic biore Koryzne... Oddaje Koryzne biore Semmler...
Wiem ze masz multum czasu i jak któras zawdoniczka sie wybije to jestes pierwszy po nia... ale zachowaj jakies zasady Fair Play i graj do konca tym kim masz... (ew 5 zmian w sezonie powinno byc max).
Dla mnie Szemraj za Crowford
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:ale człowieku co to ma byc..
to się nazywa szukanie optymalnego składu.
a limitu wymian póki co nie ma, więc każdy może robić ich choćby 15 dziennie.
zmiana zatwierdzona
oki niech sobie robi zmiany
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
a czy ja mógłbym prosić osoby uprawnione o uaktualnienie wszystkich wymian??? Sam zgłosiłem ich kilka i nie są jeszcze zapisane. Może jeszcze bym chciał coś zmienić w swoim składzie ale nie wiem które zawodniczki są liście wolnych agentów???
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”