Euroliga-1 kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
W grupie zajal 1 miejsce z bilansem 5-1
Nastepnie 2 razy odprawił Polkowice w 1/16
w 1/8 spotał sie z włoskim Taranto remisujac w Gorzowie i przegrywajac we Wloszech.
Nastepnie 2 razy odprawił Polkowice w 1/16
w 1/8 spotał sie z włoskim Taranto remisujac w Gorzowie i przegrywajac we Wloszech.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
tomaszek pisze:Michu23 pisze:czy to prawda albo źle przeczytałem - że Gdynianki zanotowały aż 37 strat ??? Tego chyba nie było jeszcze w Eurolidze...![]()
jak nie było to chociaż jeden rekord będzie należał do Polskiego klubuszkoda tylko że taki niechlubny
A skąd wiecie, że to LG dzierży ten spektakularny wyczyn?? a nie na przykład Sporting Ateny?? 27 lutego 2001 miał 44 straty...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
tomaszek
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Michu23 pisze:czy to prawda albo źle przeczytałem - że Gdynianki zanotowały aż 37 strat ??? Tego chyba nie było jeszcze w Eurolidze...![]()
a ADF chyba przyjdzie do Lotosu szybciej niż można się spodziewać...
Ciekaw jestem kiedy wreszcie przebudzi się Marczanka - bo chyba póki co trochę zawodzi...
Różne rzeczy kiedyś bywały w Eurolidze
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _2682.html
(o widzę, że jimmy kojarzy ten mecz
ADF jakoś wcale spiesznie się nie spodziewam. Bo ona jest jeszcze bardziej nieregularna od Alany. Poza tym Krawiec nie odpuści Masłowski po najeździe na Krosno, jeżeli dopnie swego to zwolnimy jedną polską koszulkę - sądzę, że Karasia - i wtedy będzie się można bawić w nikomu niepotrzebne kontrakty z ADF. A raczej zawodniczkami co najmniej pokroju ADF, bo jej samej tu nie potrzeba. Tu potrzeba niestety coraz widoczniej znowu trenera.
tomaszek pisze:
jak nie było to chociaż jeden rekord będzie należał do Polskiego klubuszkoda tylko że taki niechlubny
Endrju pisze:Pytanie: Czy Lotos wczoraj zagrał komedie roku ?? Bo nie dane mi było tego oglądać![]()
![]()
no jasne, Wy byście pewnie wygrali z Valencią...
Ostatnio zmieniony 16 października 2008, 16:33 przez rzymi, łącznie zmieniany 2 razy.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:tomaszek pisze:
Endrju pisze:Pytanie: Czy Lotos wczoraj zagrał komedie roku ?? Bo nie dane mi było tego oglądać![]()
![]()
no jasne, Wy byście pewnie wygrali z Valencią...
Nikt nie mowi ze ktokolwiek z Polski wygrałby z Valencia... jednak jak sie patrzy jak ten wielki potencjal w Lotosie nie jest wykorzystywany (te wielkie pieniadze ktore sie marnuja) to poprostu przychodzi mi jedno slowo na mysl...
Żenua...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
cos nie graGreebo pisze:sienot pisze:Candice Dupree gdzie teraz gra ?
W Schio.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”