sienot pisze:cos nie graGreebo pisze:sienot pisze:Candice Dupree gdzie teraz gra ?
W Schio.
Gdzieś na forum czytałem, że ma problem z paszportem.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
fmaster pisze:Lubię Dorotkę, to naprawdę dziewczyna z jajamiI na dodatek ładna
rzymi pisze:MIZO i Spartak zaliczyły pierwsze zwycięstwa
Candice nie grała..
Gdzie gra Lauren Jackson?
Kara B.B gra w Halcon Avenida? bo jakoś wyleciało mi z głowy.
z góry dzięki za info.

Endrju pisze:Mówisz ze wygrać w naszej lidze to nie sztuka ??![]()
![]()
![]()
Powiedz kiedy ostatni raz zespół z Poznania wygrał z Wisła czy Lotosem ??
W tamtym sezonie na bodaj 60 spotkan tych 2 zespołów (Wisly i Lotosu 24 *2 w lidze +6*2 w play-off)udało sie wygrać az 1 raz zespołowi z Torunia![]()
![]()
![]()
W tym sezonie 2 razy Gorzowowi.
Rzeczywiście nie sztuka z nimi wygrac![]()
![]()
![]()
Co do Pucharu Fiba o który sie w Gorzowie tak bardzo martwisz...
Przypomnie ci bilans z tamtego sezonu.
10 rozegranych spotkan
7 zwyciestw
1 remis
2 porazki
Fakt mamy jedna z najsilniejszych grup...Ale na pewno przez to mecze beda jeszcze bardziej atrakcyjne
Jednak na pewno Puchar Fiba nie jest dla nas priorytetem na ten sezon. Jest po to zeby dziewczyny sie ogrywały w Europie, nikt im nie kaze dojsc do finalu.
A nawiazujac do tematu to ja sie nie smieje z Lotosu ze przegrał. Bo zyczyłem im wygranej z serca... tylko chciałem pokazać jak niemile slowa powiedziane innym szybko sie obróciły przeciw nim.
rzymi pisze:Aha, mam nadzieję, że LJ nie dołączy do Was tzn. do Wisły...ale z drugiej strony fajnie byłoby ją oglądać na polskich parkietach.

Saletra pisze:Endrju pisze:Mówisz ze wygrać w naszej lidze to nie sztuka ??![]()
![]()
![]()
Powiedz kiedy ostatni raz zespół z Poznania wygrał z Wisła czy Lotosem ??
W tamtym sezonie na bodaj 60 spotkan tych 2 zespołów (Wisly i Lotosu 24 *2 w lidze +6*2 w play-off)udało sie wygrać az 1 raz zespołowi z Torunia![]()
![]()
![]()
W tym sezonie 2 razy Gorzowowi.
Rzeczywiście nie sztuka z nimi wygrac![]()
![]()
![]()
Co do Pucharu Fiba o który sie w Gorzowie tak bardzo martwisz...
Przypomnie ci bilans z tamtego sezonu.
10 rozegranych spotkan
7 zwyciestw
1 remis
2 porazki
Fakt mamy jedna z najsilniejszych grup...Ale na pewno przez to mecze beda jeszcze bardziej atrakcyjne
Jednak na pewno Puchar Fiba nie jest dla nas priorytetem na ten sezon. Jest po to zeby dziewczyny sie ogrywały w Europie, nikt im nie kaze dojsc do finalu.
A nawiazujac do tematu to ja sie nie smieje z Lotosu ze przegrał. Bo zyczyłem im wygranej z serca... tylko chciałem pokazać jak niemile slowa powiedziane innym szybko sie obróciły przeciw nim.
Dla mnie nie sztuka tzn ja mam gdzies zwyciestwa zespolow ligowych i ich tam poszczegolne potyczki , porazki, zwyciestwa itp, srednio tez mnie interesuje MP.
Interesują mnie w zasadzie TYLKO dwie kwestie :
wystepy naszych eksportwych zespolow w eurolidze ( ewentualnie w FIBIe)
plus reprezentacja.
Odpowiedz sobie na pytanie : czy przez to ,ze np zespol Gorzowa zdobyl by mistrzostwo Polski, to czy w ten sposob zzyskalby szacunek w europie ekip takich jak np Spartak, Valencia, Brno?
I zadaj sobie drugie, czy przez mistrzostwo europy zdobylby szacunek wspomnianych ekip? Odp; TAK
Mistrzostwo Polski daje "szacunek" jedynie w obrebie naszego kraju, to my Polacy mozemy cieszyc sie z sukcesu naszej druzyny, a zwyciestwo Euroligi idzie, w swiat, rywale nabierają respektu, zaczynają patrzec na Polski zespol jako przejaw realniejszej sily, z ktora trzeba sie mierzyc.
Myslisz ,ze w Ornenburgu drzeli np, ze Wisla to MP? Mieli to gleboko w d.....
Dlatego pisze o potyczkach ligowych, ze zwycistwa to nie sztuka, bo trzeba byc tak madrym i swoja supremacje pokazac nie na ligowym podworku, gdzie gówno to daje, tylk ow Europie.
Liga się interesuję o tyle, ze ogrywanie mlodych koszykarek sluzy repie, dlatego lubię np MUKS. A dwa jestem patriota lokalnym , takze poznaskie zespoly lubić bedę zawsze.
Jezeli Was cieszą zwyciestwa ligowe to super, ja się będę o wiele bardziej cieszyl z waszych zwyciestw w FIBie bo tma wyjdzie wartośc zespołu.

Endrju pisze:Co do koszykówki uwierz ze bardziej ciesza pokonywane malymi kroczkami male "levele" niz duuzyyy krok do przodu a pozniej spadek.
I tym wlasnie roznimy sie od np Lotosu... w którym co rok pokladane sa wielkie nadzieje a wychodzi zawsze to samo...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości