VIII kolejka FGE:TS Wisła Kraków-Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
VIII kolejka FGE:TS Wisła Kraków-Tęcza Leszno
18.10.08 godz. 17:00
Ostatnio zmieniony 20 października 2008, 17:39 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
No jestem ciekawy jak spisze się " amerykański zaciąg " w zespole z Leszna . Mimo wszystko liczę na łatwą wygraną jak najmniejszym nakładem sił przed ważnym meczem w Eurolidze . No i jeszcze pasowało żeby Skera zagrała ...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Wiślak PB pisze:No jestem ciekawy jak spisze się " amerykański zaciąg " w zespole z Leszna . Mimo wszystko liczę na łatwą wygraną jak najmniejszym nakładem sił przed ważnym meczem w Eurolidze . No i jeszcze pasowało żeby Skera zagrała ...
amerykański zaciag Leszna nie przyjedzie do Krakowa.
a Skera to lepiej żeby do środy odpoczywała.
ann pisze:Wiślak PB pisze:No jestem ciekawy jak spisze się " amerykański zaciąg " w zespole z Leszna . Mimo wszystko liczę na łatwą wygraną jak najmniejszym nakładem sił przed ważnym meczem w Eurolidze . No i jeszcze pasowało żeby Skera zagrała ...
amerykański zaciag Leszna nie przyjedzie do Krakowa.
a Skera to lepiej żeby do środy odpoczywała.
A to cienko to widzę jeśli chodzi o ekipę z Leszna...
Natomiast co do Skery niech odpoczywa, byle w tą środę w ogóle zagrała...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Ale Cavey powinna zagrać. Trenowała cały tydzień z zespołem, więc byłoby dziwne jakby nie wzmocniła zespołu już w tym meczu. Byears i Shields przyleciały wczoraj, więc w sumie zrozumiałe, że jeszcze nie zagrają. Trochę szkoda, bo chętnie zobaczyłbym te dość oryginalne zawodniczki. 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
W większym osłabieniu niż w Orenburgu?
Dziś koszykarki Wisły Can-Pack Kraków odbyły ostatni trening przed jutrzejszym spotkaniem o ligowe punkty z zespołem PKM Duda Super Pol Leszno (Tęcza Leszno).
W zajęciach nie uczestniczyła trójka zawodniczek: Jelena Skerović, Agnieszka Pałka i Chamique Holsclaw. Zapowiada się więc, że Biała Gwiazda wystąpi w tym spotkaniu bez swoich najlepszych zawodniczek. O dolegliwościach "Skery" i Pałki wiemy już od dłuższego czasu (obie nie wystąpiły w Orenburgu) natomiast jak wygląda dokładnie sytuacja z Holdsclaw tego nie wiemy. Czy nabawiła się ona jakiejś kontuzji czy tylko została zwolniona z treningu z innych powodów i zobaczymy ją na parkiecie przekonamy się już jutro o 17:00.
www.skwk.pl
Dziś koszykarki Wisły Can-Pack Kraków odbyły ostatni trening przed jutrzejszym spotkaniem o ligowe punkty z zespołem PKM Duda Super Pol Leszno (Tęcza Leszno).
W zajęciach nie uczestniczyła trójka zawodniczek: Jelena Skerović, Agnieszka Pałka i Chamique Holsclaw. Zapowiada się więc, że Biała Gwiazda wystąpi w tym spotkaniu bez swoich najlepszych zawodniczek. O dolegliwościach "Skery" i Pałki wiemy już od dłuższego czasu (obie nie wystąpiły w Orenburgu) natomiast jak wygląda dokładnie sytuacja z Holdsclaw tego nie wiemy. Czy nabawiła się ona jakiejś kontuzji czy tylko została zwolniona z treningu z innych powodów i zobaczymy ją na parkiecie przekonamy się już jutro o 17:00.
www.skwk.pl
Ostatnio zmieniony 17 października 2008, 22:05 przez Wiślak PB, łącznie zmieniany 1 raz.
rzymi pisze:Pewnie dostała wolne.
Oby bo kontuzji mamy w drużynie nadmiar ... Nie miałbym nic przeciwko by CH dzisiaj (o ile wynik pozwoli) w ogóle nie grała przed ważnym meczem w euro ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”