Przyszłość Agnieszki Szott
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Przyszłość Agnieszki Szott
Jako że w temacie transferowym odbywa się koncert życzeń na temat przyszłego klubu Agi Szott, postanowiłem założyć oddzielny temat dotyczący tego problemu.
Liczę na dużą frekwencję, a wtedy kto wie, może Aga pokieruje się zasadą Vox populi, vox Dei i wybierze zwycięską opcję?
Liczę na dużą frekwencję, a wtedy kto wie, może Aga pokieruje się zasadą Vox populi, vox Dei i wybierze zwycięską opcję?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- paulinka_1990
- Nowy na forum
-
malkontent
- Żak
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
A ja wlasnie sadze... ze jakby miala zostac w Polsce do dołaczy do ekipy ze śląska
.
Nie sadze zeby jednak wróciła w tym sezonie do Gorzowa... naprawde bardzo, ale to bardzo mało realne
Nie sadze zeby jednak wróciła w tym sezonie do Gorzowa... naprawde bardzo, ale to bardzo mało realne
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
-
koszykarz
koszykarz pisze:pamietajmy że dla Agi bardzo ważna jest KASA - więc może być tez Wisła , Rybnik a nawet CCC.
Trzeba było jeszcze na kolorowo dać "kasa"
Mogłeś jeszcze wymienić połowę rosyjskich klubów, skoro tak ważna jest kasa.Nastepnym razem zastanów sie zanim coś napiszesz
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”