Wywiady w Kapowniku

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Wywiady w Kapowniku

Postautor: Endrju » 28 października 2008, 12:14

Jak juz kazdy zauwazył w każdym Kapowniku Kibica na ligowy mecz bądź pucharowy pojawia się wywiad z jedną zawodniczką AZS-u.

Aby urozmaicić "kapownik" od meczu pucharowego z Dynamo Moskwa pytania do zawodniczek będą mogli układać zarejestrowani użytkownicy forum.

Myślę że w ten sposób Kapownik stanie się bardziej dostępny dla zwykłego kibica.

tadziu, który jest odpowiedzialny za przeprowadzenie wywiadu na przynajmniej tydzień do meczu wybierze zawodniczkę z którą przeprowadzi wywiad. Następnie z waszych propozycji wyciągnie te najlepsze pytania i wykorzysta je w swoim wywiadzie.

(Proszę o poważne podchodzenie do tematu, pytania mogą być zabawne ale w pewnych granicach rozsądku).
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :)
Ostatnio zmieniony 28 października 2008, 12:25 przez Endrju, łącznie zmieniany 3 razy.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 28 października 2008, 12:16

Wszystko Endrju ujął tak jak to powinno być. Jedyne o co chciałbym prosić to wpisywanie pytań już na najbliższa kolejkę ligową i na mecz z Brzegiem. Pytania kierowane będą do Anny Breitreiner więc do czwartku czekam na pomysły.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 28 października 2008, 12:49

Skoro wywiad bedzie z Anną to moze tak by przybliżyc jej sylwetkę kibicom. Jakiś krótki zyciorys, sukcesy itp w formie krótkiego felietonu. Na jedną stronę kapownika. I tak można bylo by robić co mecz. Jest wywiad z daną zawodniczką to obok niech bedzie krótko jej sylwetka opisana. :wink:

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 28 października 2008, 12:51

Pomysł całkiem fajny, ale to już nie do mnie bo ja zajmuję się tylko wywiadem. Ewentualnie można kawałek strony przeznaczonej na wywiad poświęcić na krótką metryczkę zawodniczki, z którą jest przeprowadzony wywiad. Ja mogę coś takiego zrobić tylko czy to znajdzie uznanie u pionu decyzyjnego czyt. Wiesiu:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 października 2008, 12:53

A moze jedna strone poprzedzająca wywiad przeznaczyc na taki mały felieton. Myśle że byłby to na pewno dobry pomysł.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

gofer13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gofer13 » 28 października 2008, 14:16

ok wy tu gadu gadu a czas ucieka:P
pytanie
na kim wzorowałas sie za młodu i czu to sie w zmieniło?...
"Za kobiety i kibiców płacic nie musze"

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 28 października 2008, 14:45

O proszę gofer jako pierwszy. A więc tak słowo ode mnie. Panowie i panie należy się pospieszyć gdyż wywiad bedzie przeprowadzony dzisiaj z przyczyn technicznych. Czekam na propozycje. Prosiłbym, aby nie były one skomplikowane bo wywiad będzie przeprowadzony po angielsku i nie chce mi się myśleć nad tłumaczeniem 8)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 października 2008, 15:01

Przepraszam, że się wtrącam, ale może spytacie ją jak jej było w Gdyni? Jeśli pomysł się nie spodoba to oszczędźcie mi ostrych słów krytyki, chciałem dobrze :wink: :P
pozdrawiam.
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 października 2008, 15:06

rzymi pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale może spytacie ją jak jej było w Gdyni? Jeśli pomysł się nie spodoba to oszczędźcie mi ostrych słów krytyki, chciałem dobrze :wink: :P
pozdrawiam.

Hehe :) Moze nie jak było w Gdyni... tylko zeby porównała zespół z Gdyni do tego w Gorzowie. (m.in jak sie czuje bedąc Liderką w zespole , czy moze jednak wolałaby byc jedna z wielu tak jak to było przed rokiem w Lotosie).

(jakos ładnie złóż to zdanie tadziu). :D

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 października 2008, 15:08

Jak było w Gdyni to tylko taki ogólny pomysł, szczegóły już sobie bez problemu wymyślicie sami. :wink: :wink:
ObrazekObrazek

adamp
Nowy na forum

Postautor: adamp » 28 października 2008, 15:13

moja propozycja: który twoim zdaniem mecz był dla ciebie najbardziej, a który najmniej udany?

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 października 2008, 15:17

I spytajcie jeszcze o przydomek "AnaBanana" :P sam jestem ciekaw, skąd to się wzięło.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 28 października 2008, 15:23

Ale to jest oficjalny przydomek? Żebym nie wyszedł na kretyna. Mam nadzieję, że ona wie o nim?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 października 2008, 15:27

tadziu pisze:Ale to jest oficjalny przydomek? Żebym nie wyszedł na kretyna. Mam nadzieję, że ona wie o nim?

:lol: :lol: :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 października 2008, 15:49

Tak, to oficjalne. Nie wyjdziesz na kretyna. :wink:
ObrazekObrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”