KARPIŃSKA , ŻURKOWSKA I SIBORA W POZNANIU?
Spoko Lisu! Moge to powiedzieć tutaj!
Otóż podczas drugiego meczu finałowego AZS-LOTOS do Poznania przyjechała grupka kibicow z Gdyni! Najbardziej rzucał się koleś który miał syrene strażacką!! Podchodził do naszego sektoru i coś tam p....
Zaraz doszłoby do bójki, ale wkroczyli ochroniarze i go wyprowadzili z Areny!
A po meczu, który Lotos przegrał zarówno kibice i zawodniczki zmyły się !
A Powell i Bibrzycka gdy ktoś chciał od nich autograf olały go i poszły do autokaru! Za to właśnie nienawidze Lotosu!
A ty Lisu napisz o widzycie kibiców Lotosu, o ile kiedys wogóle byli na hali ŁKSU!!!!
Otóż podczas drugiego meczu finałowego AZS-LOTOS do Poznania przyjechała grupka kibicow z Gdyni! Najbardziej rzucał się koleś który miał syrene strażacką!! Podchodził do naszego sektoru i coś tam p....
Zaraz doszłoby do bójki, ale wkroczyli ochroniarze i go wyprowadzili z Areny!
A po meczu, który Lotos przegrał zarówno kibice i zawodniczki zmyły się !
A Powell i Bibrzycka gdy ktoś chciał od nich autograf olały go i poszły do autokaru! Za to właśnie nienawidze Lotosu!
A ty Lisu napisz o widzycie kibiców Lotosu, o ile kiedys wogóle byli na hali ŁKSU!!!!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re:)
Właśnie się zalogowałem Maras-specjalnie dla Ciebie!...
Z Gdyni?:)...Nie no raczej nie!:)...skąd jestem?Spytaj się Mario z Brzegu,spytaj Padzieja w Polkowicach,spytaj Gośki Dydek,spytaj Biby,Agi Szott,spytaj Panti,Szpili,Krupy,Tofi,Waligóry...spytaj Zdzichy czy Karoliny Żurkowskiej-spytaj kogo chcesz!:)...spytaj kto to jest Dąbas i skąd jest!:)
...myślę,że przy okazji dowiesz się,że już troszkę lat siedzę w tym naszym baskeciku i aż głupio się ze mną na niektóre tematy spierać...
Ze sportowym pozdrowieniem-poznańska Pyra-Dąbas!:)
Z Gdyni?:)...Nie no raczej nie!:)...skąd jestem?Spytaj się Mario z Brzegu,spytaj Padzieja w Polkowicach,spytaj Gośki Dydek,spytaj Biby,Agi Szott,spytaj Panti,Szpili,Krupy,Tofi,Waligóry...spytaj Zdzichy czy Karoliny Żurkowskiej-spytaj kogo chcesz!:)...spytaj kto to jest Dąbas i skąd jest!:)
...myślę,że przy okazji dowiesz się,że już troszkę lat siedzę w tym naszym baskeciku i aż głupio się ze mną na niektóre tematy spierać...
Ze sportowym pozdrowieniem-poznańska Pyra-Dąbas!:)
Jednocześnie Maras poznałeś, jak widać z wpisu powyżej, największego chwalipiętę na tym Forum
. W wyliczance brakuje chyba tylko Jezusa... też by Ci powiedział, z jaką to sławą masz zaszczyt dyskutować o koszu (a raczej przyjmować jako prawdy objawione o tym sporcie) ...
)))))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Dąbas
Nie no chyba Seba się znowu nie wpieprza przed szereg?!
Seba-z całym szacunkiem dla Twojej osoby przestań już się udzielać w tych dyskusjach...
Wiem,że też już troszkę się bawisz w ten sport-również pamiętasz Puchar Ronchetti i Final Four i chwała Ci za to...ale nie udzielaj sie tak często!:)
Stary-przecież cała Polska żyga jak Ciebie czyta!...
Zajmij się czymś innym-masz kilka zaległości do nadrobienia-np.stronka Olimpii,która jako jedyna z tych na których bywam nie rusza się do przodu...
Tak więc pozdrawiam Cię serdecznie(bez urazy-szacunek to podstawa)i nie piszmy już więcej o sobie...
Seba-z całym szacunkiem dla Twojej osoby przestań już się udzielać w tych dyskusjach...
Wiem,że też już troszkę się bawisz w ten sport-również pamiętasz Puchar Ronchetti i Final Four i chwała Ci za to...ale nie udzielaj sie tak często!:)
Stary-przecież cała Polska żyga jak Ciebie czyta!...
Zajmij się czymś innym-masz kilka zaległości do nadrobienia-np.stronka Olimpii,która jako jedyna z tych na których bywam nie rusza się do przodu...
Tak więc pozdrawiam Cię serdecznie(bez urazy-szacunek to podstawa)i nie piszmy już więcej o sobie...
Re: Dąbas
Dąbas pisze:Nie no chyba Seba się znowu nie wpieprza przed szereg?!![]()
Stary-przecież cała Polska żyga jak Ciebie czyta!...![]()
Seba pisze:Jednocześnie Maras poznałeś, jak widać z wpisu powyżej, największego chwalipiętę na tym Forum. W wyliczance brakuje chyba tylko Jezusa... też by Ci powiedział, z jaką to sławą masz zaszczyt dyskutować o koszu (a raczej przyjmować jako prawdy objawione o tym sporcie) ...
)))))
...a Seba to Marasie mój drogi największy znawca basketu na naszym Forum, tak więc respect, bo nie przegadasz go never ever (tak jak ja kiedyś w temacie SMS i nie tylko...) ale wiadomo jak się jest zbyt przywiązanym do barw klubowych (Olimpia) i nie jest się obiektywnym to nie pogadaszzz... Pozdro dla zioma Dąbasa !!!
MARIO pisze:...a Seba to Marasie mój drogi największy znawca basketu na naszym Forum, tak więc respect, bo nie przegadasz go never ever (tak jak ja kiedyś w temacie SMS i nie tylko...) ale wiadomo jak się jest zbyt przywiązanym do barw klubowych (Olimpia) (...)
Nie jestem znawcom, co akurat pisałem ostatnio dość często. Może Cię to ominęło, ale od dłuższego czasu nie piszę nic, co dotyczy obecnej sytuacji w koszykówce... nawet w Olimpii (poczytaj sobie np w Hyde Parku na temat transferów - nie mam pojęcia gdzie, kto... i szczerze mówiąc mnie to nie interesuje). Nie ślędzę po prostu tego, co sie dzieje, więc nie będę wciskał, że coś wiem, jeśli nie wiem
Co do tego co napisałem o Twoim "ziomie" ... osoba, która wpisała się na tym Forum PIERWSZY RAZ (po zarejestrowaniu) przedstawiła się Marasowi, jako Pół-Bóg kibica koszykarskiego, znany przez wszystkich (w sumie wszystkie
Co do jego drugiego wpisu... "NO COMMENTS"... po prostu mnie rozśmieszył, tak jak śmieszy mnie chwalenie się tym, kogo się zna... "kolekcjonowanie" numerów telefonów, znajomości... żenada. Wiadomo, że się ma wrogów (no chyba, że się nic nie robi)... jeśli tchórzliwi (nie mówię o Dąbasie - on akurat potrafił przynajmniej jasno się sprecyzować, za co szacunek!... choć i tak nie lubię zarozumialstwa) to należy im się jedynie kompletne ignorowanie. Nie wszyscy muszą mnie lubić... hehe..
... grunt, że wszyscy czytają (a wrogów zmuszam do żygania, jak napisał Twój kolega - hmm... to chyba objaw ciąży
No to milo Dąbas że się nareszcie zalogowałeś , a nie chowałeś się jako Gość! Jeżeli naprawdę masz takie znajomości to wielkie brawa, ale po co ja mam ich o to pytać, skoro ty masz "dar przekonywania" !!!
Skoro Dąbas jesteś poznańską Pyrą to na kogo mecze chodzisz najczęściej?????? A do Seby się nie rzucaj po to w porzo gostek!
Skoro Dąbas jesteś poznańską Pyrą to na kogo mecze chodzisz najczęściej?????? A do Seby się nie rzucaj po to w porzo gostek!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Dąbas
Chłopaki!
MARAS-na co chodzę?
Na wszystko!:)-kiedyś chodziłem na Lecha,kiedy jeszcze swoją taktykę nr.4 grał niejaki Eugeniusz Kijewski wraz z Tomkiem Torgowskim i Piotrem Baranem...
Później była Olimpia-Krupa,Ilona Mądra,Gosia Dydek,Ola Owczarek,Ewa Portianko,Ilona Jabłońska-to były kapitalne czasy wyepłnionej po Brzegi na godzinę przed meczem "Areny"!Sam byłem na finale Pucharu Ronchetti na wyjeździe nawet!
Była też salka przy ul.Młyńskiej i Azs-Swietłana Fomina,Ela Grześczyk,Agata Kaszuba...kojarzysz te nazwiska?
Pamiętam kobiecego Lecha i urywający się od tłumu balkon sali przy ul.Chwiałkowskiego!..."Ela Barańska jest lepsza niż Bańka z Gdańska"-krzyczałeś tak kiedyś?:)
Jeżeli chodzi o "teraźniejszość"-strasznie emocjonowałem się walką Alpen Goldu(Black Jacka) oraz Olimpii o awans do ekstraklasy-niestety żadnej z drużyn tam w efekcie nie było(Alpen Gold nagle przegrał w pierwszej rundzie Play-Off,a Olimpia-pamiętamy!:()
Z najbardziej świeżej koszykówki chodzę na Unię Swarzędz,Kks Poznań...ale najbardziej lubię Azs!:)
Nie opuściłem żandego meczu ligowego u siebie od kilku adnych latek,a w bieżącym sezonie odiwedziłem m.in Gdynię(w tym finały!!!),Brzeg,Ostrów i Polkowice-Ciebie tam nie widziałem niestety!:)
Jestem prawie na wszystkim jak czas pozwala...a zalogowany byłem kiedyś na kk.forum ale jako Dirk!:)
SEBA-jeśli chodzi o Twój tekścior w stylu:"Zbieranie podpisów-żenada",to już wyprowadzam Cię z błędu:)Może krótkie przykłady:
-Gosia Dydek-moja dobra znajoma,ostatnio byłem u niej na urodzinkach w kwietniu(ona była u mnie w zeszłym roku-mamy tak samo)
-Waligóra-spotykałem sie z nia troszkę czasu,do dziś mamy świetny kontakt...
-Karolina Żurkowska-to,że była ze mną na studniówce Ci wystarczy?:)
Naprawdę już troszkę w tym siedzę stary i wiem,że Ty też...
No więc chłopaki-to by tak było w kilku zdaniach!:)
Pozdrowienia dla Was-Poznań ponad wszystko!:)
MARAS-na co chodzę?
Na wszystko!:)-kiedyś chodziłem na Lecha,kiedy jeszcze swoją taktykę nr.4 grał niejaki Eugeniusz Kijewski wraz z Tomkiem Torgowskim i Piotrem Baranem...
Później była Olimpia-Krupa,Ilona Mądra,Gosia Dydek,Ola Owczarek,Ewa Portianko,Ilona Jabłońska-to były kapitalne czasy wyepłnionej po Brzegi na godzinę przed meczem "Areny"!Sam byłem na finale Pucharu Ronchetti na wyjeździe nawet!
Była też salka przy ul.Młyńskiej i Azs-Swietłana Fomina,Ela Grześczyk,Agata Kaszuba...kojarzysz te nazwiska?
Pamiętam kobiecego Lecha i urywający się od tłumu balkon sali przy ul.Chwiałkowskiego!..."Ela Barańska jest lepsza niż Bańka z Gdańska"-krzyczałeś tak kiedyś?:)
Jeżeli chodzi o "teraźniejszość"-strasznie emocjonowałem się walką Alpen Goldu(Black Jacka) oraz Olimpii o awans do ekstraklasy-niestety żadnej z drużyn tam w efekcie nie było(Alpen Gold nagle przegrał w pierwszej rundzie Play-Off,a Olimpia-pamiętamy!:()
Z najbardziej świeżej koszykówki chodzę na Unię Swarzędz,Kks Poznań...ale najbardziej lubię Azs!:)
Nie opuściłem żandego meczu ligowego u siebie od kilku adnych latek,a w bieżącym sezonie odiwedziłem m.in Gdynię(w tym finały!!!),Brzeg,Ostrów i Polkowice-Ciebie tam nie widziałem niestety!:)
Jestem prawie na wszystkim jak czas pozwala...a zalogowany byłem kiedyś na kk.forum ale jako Dirk!:)
SEBA-jeśli chodzi o Twój tekścior w stylu:"Zbieranie podpisów-żenada",to już wyprowadzam Cię z błędu:)Może krótkie przykłady:
-Gosia Dydek-moja dobra znajoma,ostatnio byłem u niej na urodzinkach w kwietniu(ona była u mnie w zeszłym roku-mamy tak samo)
-Waligóra-spotykałem sie z nia troszkę czasu,do dziś mamy świetny kontakt...
-Karolina Żurkowska-to,że była ze mną na studniówce Ci wystarczy?:)
Naprawdę już troszkę w tym siedzę stary i wiem,że Ty też...
No więc chłopaki-to by tak było w kilku zdaniach!:)
Pozdrowienia dla Was-Poznań ponad wszystko!:)
Re: Dąbas
Dąbas pisze:(...) Ci wystarczy?:)
(...)
Jeśli dotąd nie zrozumiałeś o co mi chodziło, to teraz drukowanymi: TYLKO CO CI DAJE CHWALENIE SIĘ TYM W PIERWSZYM SWOIM WPISIE NA FORUM? Pytał się ktoś kogo znasz, pytałeś się, czy te osoby życzą sobie, być wspominane bez żadnego powodu? Myślałeś może, że Maras popędzi się pytać Ptysia (czy kogokolwiek z tych osób, które wymieniłeś), kto to Dąbas?
Ps. A tak swoją drogą cieszę się bardzo, że tak właściwie na tym Forum wie kim jestem tylko kilka osób - widziało mnie ledwie pare... zna chyba tylko jedna (Całuski dla niej ... w ramach przeprosin, że się ze mną czasem musi użerać
Dąbas
Maras-jestem zawsze na Azs-ie...Zawsze!!!:)
Na finały pojechałem z dziewczynami i darłem gębę,trąbiłem i waliłem w co i czym mogłem z Gheorghem(mężem Gabi Tomy)...
jak mnie kiedyś zobaczysz to skojarzysz mnie z twarzy...ale na razie nie powiem dlaczego...
Seba-dajmy sobie spokój z wzajemnym podsumowywaniem i cytowaniem siebie nawzajem-jesteś stary kibol,ja też i niech tak pozostanie-nie róbmy dziecinady na forum-są ważniejsze sprawy...
Ja już się nie chwale,bo to nie o to chodzi,a Ty Seba i tak znasz ludzi któzy znają więcej "sław"(żarcik!!!;))...
3majta się chłopaki-kiedyś j... sobie jakieś piwk świętując mistrzostwo lub awansik,ok?:)
Na finały pojechałem z dziewczynami i darłem gębę,trąbiłem i waliłem w co i czym mogłem z Gheorghem(mężem Gabi Tomy)...
jak mnie kiedyś zobaczysz to skojarzysz mnie z twarzy...ale na razie nie powiem dlaczego...
Seba-dajmy sobie spokój z wzajemnym podsumowywaniem i cytowaniem siebie nawzajem-jesteś stary kibol,ja też i niech tak pozostanie-nie róbmy dziecinady na forum-są ważniejsze sprawy...
Ja już się nie chwale,bo to nie o to chodzi,a Ty Seba i tak znasz ludzi któzy znają więcej "sław"(żarcik!!!;))...
3majta się chłopaki-kiedyś j... sobie jakieś piwk świętując mistrzostwo lub awansik,ok?:)
Właśnie miałem w podobny tonie
Nasza polemika raczej nie wnosi wiele do Forum, więc cieszę się bardzo, że choć w tym doszlismy do porozumienia... Zachęcam zaś gorąco, do wpisywania się na tematy koszykarskie, co mam nadzieję, udowodni mi, że w moim poprzednim poście KOMPLETNIE nie miałem racji! A co do picia... po awansie, czemu nie...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!