IX kolejka FGE: Finepharm AZS KK Jelenia G- Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

matishe
Żak

Postautor: matishe » 27 października 2008, 17:46

wlodi9 pisze:widze ze prawda boli, coz...

dziecinko jaka prawda??????????
co Ci nie pasuje????????????????

napisaliśmy, że zrobiliśmy flagowisko z około 30 nowych flag! to, że jest na nich napis Finepharm (i nie tylko ten napis, gdybyś zauważył) - wynika z tego, iż ta firma nam te flagi zamówiła i zrobiła na nich napisy! więc sprawa jasna!

Wy i tylko Wy ciągniecie ten temat! Kibice innych drużyn pisali m.in. :

sebzinho pisze:to po co głupie sugestie z waszej strony typu wolałbym 1 flagę niż 30 ?
Bardzo Fajnie to wyglądało !
Pozdrawiam !

MARAS pisze:Już dajcie spokój! Jak świat światem istnieją szale projektowane i zamawiane przez kibiców jak i też takie zamawiane przez klub dla promowania sponsora. A że flagi im sponsor fundnął to jeszcze nie powód to najazdów na nich....

tankista pisze:
wlodi9 pisze:
Aha i koledzy z Polkowic tez raczej z szali nie powinni sie smiac bo tez w swoich szeregach posiadaja szale CCC :wink:
I po to wrzuciłem zdjęcie tego szala by uświadomić wam to ,że nie powinniście zwracać jakiejś drużynie czy powinna mieć takie flagi czy nie tak samo jak np. kibice Lotosu, Orła lub innej drużyny która kiedykolwiek używała/używa nazwy sponsora w dopingu.

więc jakoś inni Szanowni Koledzy i Koleżanki nie czepiają się w tak "brzydki" sposób do tych flag.

skomentowałeś/skomentowaliście i kropka - dzięki za sugestię, że wolałbyś jedną bez napisu sponsora niż 30 ze sponsorem.
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 października 2008, 17:47

MatiuJG pisze:
wlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy" :roll: I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak... :wink: Najpierw flagi, a pozniej ? ...

THE END

Chłopie juz mnie powili wnerwiasz tymi postami jak widac to Ty sie bardziej podniecasz niz my Ty i twoje kolesie ciagna ten temat mamy flagi ze sponsorem bo on nam to zrobil i koniec temetu kapujesz?

Chcialem skonczyc jakbys nie zauwazyl, ale kumple najechali na mnie... a poza tym "moi" kolesie jak to napisales nie ciagna tematu tylko ja... jak widac nie wiecie o co chodzi zbytnio wiec KONIEC definitywnie i nie piszcie jakis glupich docinek znow :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 27 października 2008, 17:51

wlodi9 pisze:
MatiuJG pisze:
wlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy" :roll: I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak... :wink: Najpierw flagi, a pozniej ? ...

THE END

Chłopie juz mnie powili wnerwiasz tymi postami jak widac to Ty sie bardziej podniecasz niz my Ty i twoje kolesie ciagna ten temat mamy flagi ze sponsorem bo on nam to zrobil i koniec temetu kapujesz?

Chcialem skonczyc jakbys nie zauwazyl, ale kumple najechali na mnie... a poza tym "moi" kolesie jak to napisales nie ciagna tematu tylko ja... jak widac nie wiecie o co chodzi zbytnio wiec KONIEC definitywnie i nie piszcie jakis glupich docinek znow :lol:

Chyba Ty nie wiesz o czym piszesz to cofnij sie pare storn do tylu i zobaczysz kto najwicej ma pretensij
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 28 października 2008, 18:59

W gescie sprostowania widziales tam gdzies wpisy typu "zrobilismy zajebiste flagowisko z jeszcze bardziej zajebistych flag na jeszcze bardziej zajebistych kijach z drewna pochodzacego z kanady i ogolnie jestesmy zajebisci " ? ? Napisane jest że z naszej strony fajne flagowisko z około 30 - 35 flag " a Ty piszesz zebysmy sie skonczyli podniecać .... Prosże bardzo droga wolna zrobcie lepsze flagowisko jak nasze było takie chujowe bo na czesci flag (nie na wszystkich flagi sa w 3 wzorach) pojawil sie napis FINEPHARM . Ogolnie tamat założony zeby pinforomowac sie nawzajem co było na meczu w kwestiach sportowych i kibicowskich a od razu jak ktoś napisze cos odnosnie dopingu np nasze flagowisko albo golasy z Orła ;D to zaraz ze to do bani to jeszcze gorsze bo to tamto ;) zrobcie lepiej ;) :)

Pozdrawiam
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

matishe
Żak

Postautor: matishe » 28 października 2008, 19:53

Tomek_AZS_KK pisze:W gescie sprostowania widziales tam gdzies wpisy typu "zrobilismy zajebiste flagowisko z jeszcze bardziej zajebistych flag na jeszcze bardziej zajebistych kijach z drewna pochodzacego z kanady i ogolnie jestesmy zajebisci " ? ? Napisane jest że z naszej strony fajne flagowisko z około 30 - 35 flag " a Ty piszesz zebysmy sie skonczyli podniecać .... Prosże bardzo droga wolna zrobcie lepsze flagowisko jak nasze było takie chujowe bo na czesci flag (nie na wszystkich flagi sa w 3 wzorach) pojawil sie napis FINEPHARM . Ogolnie tamat założony zeby pinforomowac sie nawzajem co było na meczu w kwestiach sportowych i kibicowskich a od razu jak ktoś napisze cos odnosnie dopingu np nasze flagowisko albo golasy z Orła ;D to zaraz ze to do bani to jeszcze gorsze bo to tamto ;) zrobcie lepiej ;) :)

Pozdrawiam

nie widzisz, że temat zakończony :twisted:

Pozdrawiam!
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 28 października 2008, 21:34

"Zawisc, zazdrosc zamiast starac sie miec wiecej" .... :?

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 29 października 2008, 01:00

Mały pisze:"Zawisc, zazdrosc zamiast starac sie miec wiecej" .... :?

"tylko myślisz żeby inni mieli mniej ejj śmiej się śmiej zobaczysz jednak,twój śmiech urwie się jak Hejnał " :lol: :P
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 29 października 2008, 11:04

ale piperzycie panowie z Leszna odnośnie tych flag do oprawy.

to nie są fany na płot czy fany reprezentujące kibiców tylko pewien element oprawy. Większy dramat mieć szalik z nazwą sponsora niż flagę z nim wykorzystywaną do oprawy.

a jak już tak ciśniecie innym to powalczylibyście może o powrót do Tęczy Leszno bo jakoś nie słychać o akcjach z waszej strony odnośnie nacisków na klub, bo jak widać same okrzyki to już zbyt mało żeby się tym chwalić.

Klub im zrobił flagę z nazwą sponsora więć mieli dwa wyjścia:

1) użyć(używać ich)
2) wyrzucić do kosza (klub by się "ucieszył") wtedy na pewne w innych inicjatywach mogli by zapewne liczyć na pomoc klubu.

Można iść swoją drogą ale nie sądzę by kibicom w Jeleniej Górze było na chwile obecną aż tak nie po drodze z własnymi działaczami by wchodzili w konflikt z błahej przyczyny jak flagi do oprawy.

Kibice Jeleniej Góry naszyjcie sobie AZS Jelenia Góra na flagi i może będą się was mniej czepiać.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Rymbo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rymbo » 29 października 2008, 16:26

Poje**** są ci co się czepiają... Nie podobają im się flagi z nazwą sponsora to niech sobie robią bez nazwy... Mi się podobają te co mamy i nie przeszkadza mi na nich sponsor...
Obrazek

W żyłach szlachetna krew a w sercach AZS...

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 29 października 2008, 16:41

Temat juz dawno skonczony, ale jak widac niektorym brakuje jeszcze klotni. . .
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 października 2008, 22:44

a może tak MARCO zamknij swoją jadaczke i nie wrzucaj swych 3 żenująco nsikich poziomem groszy do tego tematu zeby podburzać innych...

swoją drogą nie rozumiem tych starć na lini Leszno Jelenia z tego co wiem wiele zawodniczek z Jeleniej przyjazni się naszymi zawodniczkami z Leszna, i co bardziej nawet się lubią , rownież trenerzy oraz dzialacze ...efekt nawet taki ze na 2 polowe do leszna podjechaly zawodniczki jeleniej popatrzec na kolezanki z Leszna...

no ale coż widac kibiców to nie obchodzi tutaj są inne prawa nie ma sensu rozstrzygać nazw sponsorów gdzie powinny być bo swiatem rządzi kapitalizm

tak jak np w żuzlu jedyna druzyna ktora nigdy się nie sprzedała to UNIA Leszno wiadomo , nie mylić z Unią Tarnów czasem !!! Unia jest tylko jedna...

A w koszu to róznie bywa , Marco idz pośpiewaj hymn Wisły na wyjezdzie w eurolidze i daj sobie spokoj z tym odpisywaniem i kolejnymi atakami na Leszno bo to naprawde nudne jest

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 29 października 2008, 22:55

Adolfini pisze:a może tak MARCO zamknij swoją jadaczke i nie wrzucaj swych 3 żenująco nsikich poziomem groszy do tego tematu zeby podburzać innych...

swoją drogą nie rozumiem tych starć na lini Leszno Jelenia z tego co wiem wiele zawodniczek z Jeleniej przyjazni się naszymi zawodniczkami z Leszna, i co bardziej nawet się lubią , rownież trenerzy oraz dzialacze ...efekt nawet taki ze na 2 polowe do leszna podjechaly zawodniczki jeleniej popatrzec na kolezanki z Leszna...

no ale coż widac kibiców to nie obchodzi tutaj są inne prawa nie ma sensu rozstrzygać nazw sponsorów gdzie powinny być bo swiatem rządzi kapitalizm

tak jak np w żuzlu jedyna druzyna ktora nigdy się nie sprzedała to UNIA Leszno wiadomo , nie mylić z Unią Tarnów czasem !!! Unia jest tylko jedna...

A w koszu to róznie bywa , Marco idz pośpiewaj hymn Wisły na wyjezdzie w eurolidze i daj sobie spokoj z tym odpisywaniem i kolejnymi atakami na Leszno bo to naprawde nudne jest

Za to twoje posty sa zajebiste :/

Szczegolnie ta czesc o Uni ktora jest tylko jedna mnie najbardziej rozbawila :P ... Mysle ze jeszcze wam troszke brakuje do Tarnowian (nie chodzi mi tu bynajmniej o atmosfere z zuzla) ...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 29 października 2008, 23:10

co ma piernik do wiatraka;) Nie ma co mieszać kibiców z zawodniczkami, bo to dwa różne światy nawet jeśli chodzi o kibiców dopingujących na koszu...W sumie między kibicami z JG i Leszna do starć nie doszło co najwyżej różnią się w niektórych sprawach, kwestiach itd. :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 października 2008, 03:13

Adolfini pisze:a może tak MARCO zamknij swoją jadaczke i nie wrzucaj swych 3 żenująco nsikich poziomem groszy do tego tematu zeby podburzać innych...

odezwała się elita polskiego kosza
tylko prawdę opisałem o żenującym podejściu leszczynian do sprawy fundowania przez klub flag dla AZSu.

Leszno jest w świecie polskiego kosza jedynym i najlepszym propagatorem tradycji klubowych nic tylko pogratulować , reszta powinna brać z Leszna przykład skoro tak chętnie wszystkich po kątach rozstawiają :) normalnie strach się bać

jakie to wzruszające , ogarnij sie chłopcze co z czym mieszasz

tutaj są prawa kibicowskie i jeśli ich nie chcesz rozstrzygać to zmień podforum na aktualności tam masz sportowe aspekty, tutaj jakbyś nie zauważył ze swojego ciemnogrodu rozmawia się o kibicowaniu, dzięki takim kapitalistom jak ty dziś zamiast Orzeł w mediach jest CCC, zamiast Tęcza jest DUDA PKM coś tam jeszcze i inne badziewa

toś teraz się skompromitował, ale marzenia nie bolą jak to mówią

za to Leszno może bezpodstawnie atakować kibiców azs-u tak?
a ty odejdź od komputera bo widać, że działa szkodliwie na twoją "inteligencję"
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”