Fantasy PLKK - Grupa B - wymiany
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
No to zajebiście. W związku z rejteradą pani Perkins jestem głęboko w khem czarnej dziurze.
Potrzebuję obrońcy, nie musi być combos, nie musi być Polka.
Dostępne do wymiany będą:
Gawrońska (G) eval 6.8
Czarnecka (F/C) eval 10.9
Leona Jankowska (F/C) eval 9.7
Na poważne oferty (eval minimum 10.0, ewentualnie gdyby ktoś był zainterere Gawrońską no to 9.8 max) czekam do jutra do 21. Potem trzeba będzie strzelać w wolne agentki.
michu - czy moja córa marnotrawna Sheena Moore mogłaby powrócić?
Potrzebuję obrońcy, nie musi być combos, nie musi być Polka.
Dostępne do wymiany będą:
Gawrońska (G) eval 6.8
Czarnecka (F/C) eval 10.9
Leona Jankowska (F/C) eval 9.7
Na poważne oferty (eval minimum 10.0, ewentualnie gdyby ktoś był zainterere Gawrońską no to 9.8 max) czekam do jutra do 21. Potem trzeba będzie strzelać w wolne agentki.
michu - czy moja córa marnotrawna Sheena Moore mogłaby powrócić?
Na razie tylko wyjasnienie w sprawie pustego miejsca:
Jak uaktualniałem składy to najwyraźniej nie zauważyłem ze nie "wkleiłem" Howard. Tyle
problemu nie widze, bo by wystawiać zawodnicze nie trzeba czekać na moja "akceptacje(patrz regulamin..). Wiec nie ma co krzyczeć na moderatora który perfidnie i złośliwie postanowił sobie wyjechać na kilka dni
Reszte zmian zrobie jutro.
Jak uaktualniałem składy to najwyraźniej nie zauważyłem ze nie "wkleiłem" Howard. Tyle
problemu nie widze, bo by wystawiać zawodnicze nie trzeba czekać na moja "akceptacje(patrz regulamin..). Wiec nie ma co krzyczeć na moderatora który perfidnie i złośliwie postanowił sobie wyjechać na kilka dni
Reszte zmian zrobie jutro.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”