Mozna kogos nie lubiec ale bez przesady... WRRRRR
Euroliga - 3. kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:Adolfini nie smaczne jest to co robisz naprawde![]()
![]()
![]()
Mozna kogos nie lubiec ale bez przesady... WRRRRR
niech sobie prezentuje co chce i jak chce , takie znaczki nie są nam obce i raczej nas nie poirytuje ani nie wkurzy, koszykarki działacze przeczytają jaki z niego głąb i że teraz nikt nie będzie wierzył w hasło w Lesznie nie łączy się piłki z koszem.
niech mu bliskie będzie hasło każdego dnia gdy się będzie budził
"mieczem wojujesz od miecza giniesz"
jeszcze się hipokryta powołuje na zapis KONSTYTUCJI POLSKI szczyt bezczelności.

WislaLive.pl
-
koszykarz
Bardzo potrzebne zwycięstwo - układ jest w miare korzystny - jak do tej pory dwie wygrane na wyjazdach, w tym zawsze judzacym po chamsku zwyciestwa na swoim parkiecie Mizo.
Trzeba by wygrać w Bourges, plus liczyć,ze Burż się jeszcze gdzieś potknie.
Wisła jest w stanie do końca wygrac wszystko, bo ani Cola-turca ani Salamanka nie powalają, nie mowiąc juz o meczach u siebie z Nadieżdzą i Peczem.
Pytanie czy grając w 7 tego dokonają. Moze zdarzyć się po drodze wpadka i wtedy niestety d...zimna.
Miloby bylo gdyby w meczach u siebie z np Turczynkami czy Salamanką zagrała Kotnis po 10 minut chociaz.
Lotos -zenada ale znudziło mi się poki co zżymanie i powtarzania non stop oczywistosci o trenerze więc kończe.
Wisła jest w stanie do końca wygrac wszystko, bo ani Cola-turca ani Salamanka nie powalają, nie mowiąc juz o meczach u siebie z Nadieżdzą i Peczem.
Pytanie czy grając w 7 tego dokonają. Moze zdarzyć się po drodze wpadka i wtedy niestety d...zimna.
Miloby bylo gdyby w meczach u siebie z np Turczynkami czy Salamanką zagrała Kotnis po 10 minut chociaz.
Lotos -zenada ale znudziło mi się poki co zżymanie i powtarzania non stop oczywistosci o trenerze więc kończe.
Saletra pisze:Bardzo potrzebne zwycięstwo - układ jest w miare korzystny - jak do tej pory dwie wygrane na wyjazdach, w tym zawsze judzacym po chamsku zwyciestwa na swoim parkiecie Mizo.
podpisuje się obiema rekami!! tymbardziej, że w Peczu Raksányi 17 lat!!! 13 min, Ruja 18 lat 8 min, Somogyi 22 lata, 28 min, 17 pkt, a Wojt trzyma nasze staruchy Kotnis (19lat) i Gajdosz ( 21 lat) na ławie,
Nie wiem czy ten trener ma mentalność Herkta ale widać dużo się od niego nauczył przez te pare miesięcy współpracy
no i kontrolnie: Boba won!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Tak na marginesie:
dziekuje za zauwazenie mojej skromnej prowokacji jest to odpowiedz na bezczelne zachowanie co niektorych typow z Krakowa a dokladniej Wisly krakow (zamykanie tematow gdy im to na reke , obrazanie innych a pozniej usuwanie calego tematu zeby nikt z wisly nie dostal bana za nazwanie kogos cip... -no tak tak nazwaliscie kibicow leszna
)
nastepna sprawa Marco to ze ja nie lubie Wisly krakow to moaj prywatna sprawa od kilku postow powolujesz sie na zwroty jak to zobacza dzialacze i zawodniczki to leszno bedzie laczane z hamstwem itd ...wrzuc dziecko na luz ,
jestem osoba dorosla swoje poglady mam prawo prezentowac i sam za nie odpowiadam
i nie rob mi tu Marco zbiorowosci odpowiedzialnej bo jesli tak to co ja mam sadzic o kibicach Wisly krakow? Ze wszyscy latacie na meczach pilki noznej z nozami ? na halach tez? hmm cos ostatnio o was glosno z tymi nozami ...chcesz byc podsumowany ? CO SOBIE POMYSLA LUDZIE W POLSCE ZE W WISLE OD LAT CHULIGANI LATAJA Z NOZAMI ( efekt taki sam jak ty podsumowujesz mnie a leszno? ja odpowiadam za siebie )
ps. Marco dlaczego nazywasz mnie HIPOKRYTA? za to powinnnes miec ostrzezenie !!! (ale pewnie go nie dostaniesz bo sa tu rowni i rowniejsi)
Powoluje sie na to co mi ten kraj zapewnia nie musisz mnei lubiec i moich przekonan nie jestem zupa pomidorową zeby mnie lubiec lub nie
no i zebym nie dostal bezpodstawnego ostrzezenia od moderatora z krakowa to przejde do watku glownego :
co do meczu Lotosu szkoda przegranej obserwowalem relacje i po 1 kwarcie bylem pewny wysokiej wygranej
niestety ale mam nadzieje ze lotos sie podniesie pozdro dla kumatych z tego fora otworzcie oczy zacznijcie dostrzegac cenzure na tym forum
dziekuje za zauwazenie mojej skromnej prowokacji jest to odpowiedz na bezczelne zachowanie co niektorych typow z Krakowa a dokladniej Wisly krakow (zamykanie tematow gdy im to na reke , obrazanie innych a pozniej usuwanie calego tematu zeby nikt z wisly nie dostal bana za nazwanie kogos cip... -no tak tak nazwaliscie kibicow leszna
nastepna sprawa Marco to ze ja nie lubie Wisly krakow to moaj prywatna sprawa od kilku postow powolujesz sie na zwroty jak to zobacza dzialacze i zawodniczki to leszno bedzie laczane z hamstwem itd ...wrzuc dziecko na luz ,
jestem osoba dorosla swoje poglady mam prawo prezentowac i sam za nie odpowiadam
ps. Marco dlaczego nazywasz mnie HIPOKRYTA? za to powinnnes miec ostrzezenie !!! (ale pewnie go nie dostaniesz bo sa tu rowni i rowniejsi)
Powoluje sie na to co mi ten kraj zapewnia nie musisz mnei lubiec i moich przekonan nie jestem zupa pomidorową zeby mnie lubiec lub nie
no i zebym nie dostal bezpodstawnego ostrzezenia od moderatora z krakowa to przejde do watku glownego :
co do meczu Lotosu szkoda przegranej obserwowalem relacje i po 1 kwarcie bylem pewny wysokiej wygranej
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:Tak na marginesie:
dziekuje za zauwazenie mojej skromnej prowokacji jest to odpowiedz na bezczelne zachowanie co niektorych typow z Krakowa a dokladniej Wisly krakow (zamykanie tematow gdy im to na reke , obrazanie innych a pozniej usuwanie calego tematu zeby nikt z wisly nie dostal bana za nazwanie kogos cip... -no tak tak nazwaliscie kibicow leszna)
temat się zamyka gdy odbiega dyskusja od wątku, ja nic nie usuwałem ale mogę ci założyć kolejny i zobaczymy komu co będzie na rękę kozaku
ty teraz potwierdzasz kim jesteś, tym kim cie nazwano wcześniej i tyle
nastepna sprawa Marco to ze ja nie lubie Wisly krakow to moaj prywatna sprawa
zagalopowałeś się "chuliganie" to nie jest twoja prywatna sprawa, to jest sprawa na lini kibic[e] Leszna (Amiki?) kibic[e] Wisły , za mały jesteś by to pojąć czy żyjesz odwerwany od rzeczywistosci
od kilku postow powolujesz sie na zwroty jak to zobacza dzialacze i zawodniczki to leszno bedzie laczane z hamstwem itd ...wrzuc dziecko na luz ,
możesz mnie nazywać dzieckiem ale śmiem wątpić byś chciał z tym dzieckiem kiedyś spotkać się twarzą w twarz
jestem osoba dorosla
to tym bardziej pogratulować , ja bym się nie przyznawał po takiej prezentacji prostactwa do bycia dorosłym, wiek ni czyni cię inteligentnym i mądrym tylko czyny i zachowania
swoje poglady mam prawo prezentowac i sam za nie odpowiadam![]()
a broni ci ktoś?
i nie rob mi tu Marco zbiorowosci odpowiedzialnej bo jesli tak to co ja mam sadzic o kibicach Wisly krakow?
to co ja będę robił to nie tobie decydować, a jak nie chesz odpowiedzialności zbiorowej to przyjedź do Krakowa najlepiej w bluzie antywisla wtedy nie bedziesz miał odpowiedzialnosci zbiorowej. Tak uciekasz od odpowiedzialnosci za swoją głupotę , że napinasz się zza monitora bo wiesz dobrze ,że do Krakowa nie przyjedziesz i nie dosięgnie cię "ręka osobistej odpowiedzialności", tak jak narobili wszyscy w gacie na ostatnim meczu gdy tylko 3 typa pokazało, ze są facetami i przyjechali
zapamiętaj sobie raz na zawsze, ubierająć barwy reprezentujesz nie tylko siebie ale klub i wszystkich kibiców swojego klubu w tym co dobre i złe.
Ze wszyscy latacie na meczach pilki noznej z nozami ? na halach tez? hmm cos ostatnio o was glosno z tymi nozami ...chcesz byc podsumowany ? CO SOBIE POMYSLA LUDZIE W POLSCE ZE W WISLE OD LAT CHULIGANI LATAJA Z NOZAMI ( efekt taki sam jak ty podsumowujesz mnie a leszno? ja odpowiadam za siebie )
powinieneś stulić teraz dziub, patrząc jak prostacko prowokujesz emblematem tych którzy rozpragowali noże, utożsamiasz się z tym? popierasz to? jak widać w podpisie to bardzo
jak nie potrafisz zrozumieć czemu jesteś hiporytą, to poczytaj całą konstytuację a potem powołuj się na jeden z zapisów
Powoluje sie na to co mi ten kraj zapewnia nie musisz mnie lubiec i moich przekonan nie jestem zupa pomidorową zeby mnie lubiec lub nie
to pogratulować przekonań, utożsamiać się z nożami poprzez internetowy podpis pogratulował bystrzaku.
nie zdziw się jak wezmą cię pod lupę panowie z policji i cbś za utożsamianie się z antywisłą, myślisz,że nie czytają tego forum?? to byś się zdziwił, może będziesz miał okazję się przekonać jak niewinne glupie szczeniackie prowokacje i utożsamianie się z pewną grupą przysporzy ci kłopotu, historia zna takie przypadki,a wtedy informatyka i obejśćia banó ci nic nie pomogą a jedynie dobry adwokat,a znajac ciśnienie psów na takie zachowania raczej bardzo dobry adwokat
a jak ocenią to ludzie to myślę że już ocenili gdzie mogli się przekonać kto przeciw komu rękę podniósł i kto kumu zaczął ubliżać w sposób ktory podobno nie przystoi fanom koszykówki, którzy się odcinają od piłkarskich zachowań, jak widać niektórzy tylko oszukują tym sloganem. Ze strony Wisły do tej pory było dotrzymane, to jest koszykówka i nie łączymy tego z piłką, jak widać niektórzy woleliby inaczej.
pamiętaj budząc się każdego dnia "mieczem wojujesz od miecza giniesz"

WislaLive.pl
zagalopowałeś się "chuliganie" to nie jest twoja prywatna sprawa, to jest sprawa na lini kibic[e] Leszna (Amiki?) kibic[e] Wisły , za mały jesteś by to pojąć czy żyjesz odwerwany od rzeczywistosci
HEH CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM JA JESTEM JEDEN
możesz mnie nazywać dzieckiem ale śmiem wątpić byś chciał z tym dzieckiem kiedyś spotkać się twarzą w twarzdziecko ci krzywdy przecież ni zrobi
SPOKO NEI MUSISZ MI GROZIC JAKI TO TY JESTES BIG I WOGOLE , NIE OBAWIAM SIE NIKOGO NICZEGO, ZNASZ TO POWIEDZENIE MALY PIESEK DUZO SZCZEKA? TO BARDZIEJ PASUJE DO CIEBIE
to co ja będę robił to nie tobie decydować, a jak nie chesz odpowiedzialności zbiorowej to przyjedź do Krakowa najlepiej w bluzie antywisla wtedy nie bedziesz miał odpowiedzialnosci zbiorowej. Tak uciekasz od odpowiedzialnosci za swoją głupotę , że napinasz się zza monitora bo wiesz dobrze ,że do Krakowa nie przyjedziesz i nie dosięgnie cię "ręka osobistej odpowiedzialności", tak jak narobili wszyscy w gacie na ostatnim meczu gdy tylko 3 typa pokazało, ze są facetami i przyjechali
TAK A CZY TY MYSLISZ ZE TU ZA MONITOREM MASZ JAKIEGOS CHLYSTA? ZAPEWNIAM CIE ZE NIE A NA DODATEK ODRWOCE TO PYTANIE W LESZNIE TEZ CIE NIE WIDZIALEM MOZE CZAS PRZYJECHAC CO?
powinieneś stulić teraz dziub, patrząc jak prostacko prowokujesz emblematem tych którzy rozpragowali noże, utożsamiasz się z tym? popierasz to? jak widać w podpisie to bardzo
ZAMKNE SIE GDY BEDE CHCIAL
jak nie potrafisz zrozumieć czemu jesteś hiporytą, to poczytaj całą konstytuację a potem powołuj się na jeden z zapisów
CZYTALEM CAłą GDY BYLEM W WOJSKU POWINNES SIE TAM WYBRAC NAUCZYLO BY CIE TO POKORY I SZACUNKU DO INNYCH
nie zdziw się jak wezmą cię pod lupę panowie z policji i cbś za utożsamianie się z antywisłą, myślisz,że nie czytają tego forum?? to byś się zdziwił, może będziesz miał okazję się przekonać jak niewinne glupie szczeniackie prowokacje i utożsamianie się z pewną grupą przysporzy ci kłopotu, historia zna takie przypadki,a wtedy informatyka i obejśćia banó ci nic nie pomogą a jedynie dobry adwokat,a znajac ciśnienie psów na takie zachowania raczej bardzo dobry adwokat
PROSZE BARDZO POKI CO JA TYLKO CHLOPCZYKU WKLEILEM EMBLEMAT NIC POZA TO Z NOZEM PO KRAKOWIE NIE LATAM NIE ZABIJAM I TYLE .
A SKORO O POLICJI MOWA NO DAWAJ MISIU DROGI MOZE ZAINTERESUJE SIE TOBA MOJ ADWOKAT ZA ZNIESLAWIENIE MEJ OSOBY(FRAJER,HIPOKRYTA) ZACZNIJMY OD TEGO TAK? WIESZ ZA TO SA TEZ SANKCJE . NASTEPNEI CZEKAM AZ MI POGROZISZ BO JUZ WIDZE ZE SIE ROZPEDZASZ I CHETNEI MOZE TOBA SIE ZARAZ ZAJMIE POLICJA?
CO DO INFORMATYKI MASZ TEGO PECHA ZE GADASZ Z FACHOWCEM MOGE CI NAWET PODAC PROGRAM KTOREGO UZYWAM NAZWA "TOR" 100% NIE WYKRYWALNE DOPOKI WIE SIE JAK Z NIEGO KORZYSTAC AKTUALNEI PISZE DO CIEBIE Z NIEMIEC WIEC POZDRAWIAM . TO NIE SERWER PROXY KTORY MASKUJE NA CZAS SESJI JAKBY CO
pamiętaj budząc się każdego dnia "mieczem wojujesz od miecza giniesz"
pamietaj budzac sie kazdego ranka zadaj sobie pytanie "gdy przyjdzie chwila prawdy nie uciekniesz?"
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
(....)
nie warto już ustosunkowywać się do tych herezji ale odpowiem na jedno twoje pytanie
TAK BYŁEM W LESZNIE
chwal się tą antywislą wszem i wobec napinaj się tam skąd chcesz chwal się czym chcesz ocenią to zachowanie inni uzytkownicy tego forum
szacunku i pokory nauczyłem się tam gdzie twoje (nasze) wojsko wysiada
GAME OVER
Ostatnio zmieniony 31 października 2008, 18:46 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
Coś w tym Lesznie chyba ciężkie czasy nastały. Ostatnio zauważyłem , że użytkownicy z tego regionu mają przesadną tendencję do składania zażaleń na forum.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Cytat:
nastepna sprawa Marco to ze ja nie lubie Wisly krakow to moaj prywatna sprawa
Marco jaka sprawa na lini Leszno-Wisla? Jedna osoba sie udziela w tym temacie, a Ty zaraz jakas odpowiedzialnosc zbiorowa chcesz tu wprowadzac? Opanuj sie, nie wiemy kim jest Adolfini i w calosci odcinamy sie od tej antywisly. Adolfini nie jest w KK, nie utozsamiamy sie z nim, nie znamy typa , wiec prosimy na sile nie wiazac jego slow z nasyzmi osobami, nie zyczymy tego sobie.Pozdro
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
czuken pisze:Marco jaka sprawa na lini Leszno-Wisla?
Leszno Wisła? nie ma takiej sprawy , jest sprawa jednostek, które odchodzą od pewnych ustaleń w świecie koszykówki
Jedna osoba sie udziela w tym temacie, a Ty zaraz jakas odpowiedzialność zbiorowa chcesz tu wprowadzać?
czuken a czy w innych przypadkach wprowadzono odpowiedzialność zbiorową? było od was 3 gości na meczu? było! nawiązał ktoś do koszulki aw? zrobił im ktoś coś ? nakrzyczał w nieparlamentarny sposób i tyle i to jeszcze w innej sprawie
Opanuj sie, nie wiemy kim jest Adolfini i w calosci odcinamy sie od tej antywisly.
a myślisz, że ja nie zdaję sobie sprawy z tego, że większość z was się od tego odcina i nie popiera tego? nie ma z tym nic wspólnego?
czy w którym kolwiek przypadku napisałem,że teraz jak kibice Tęczy przyjadą to mają w Krakowie niemiłe powitania? nie napisałem tego,a jeśli tak to zacytuj.
Adolfini nie jest w KK, nie utozsamiamy sie z nim, nie znamy typa , wiec prosimy na sile nie wiazac jego slow z nasyzmi osobami, nie zyczymy tego sobie.Pozdro
ciężko wam zrozumieć, że chodzi i wywarcie presji by nie obrażano Wisły przez kibiców związanych z koszykówką? nie zauważyłeś, że to Wiśle się obrywa za to, że przestrzega "paktu koszykarskiego"
na ŁKSie nie słyszałem by był pokaz nienawiści do Wisły, w Gdynii byłem 2 razy, nie zauważyłem, nie słyszałem o aw, z innych relacji też wiem, że naszych kibiców nie spotkały tam żadne nieprzyjemności ze strony Arki ( niech tak pozostanie bo kosz to kosz, nie piłka),a ze strony kibiców klubów stricte koszykarskich ile już tego było?
wymień mi jakiekolwiek działanie kibiców Wisły przeciwko innym związanym z koszykówką gdzie wiślacka strona była stroną "atakującą"?

WislaLive.pl
wymień mi jakiekolwiek działanie kibiców Wisły przeciwko innym związanym z koszykówką gdzie wiślacka strona była stroną "atakującą"?
BRAK
I nie naskakuj na mnie, to co mialem do przekazania to przekazalem. Widze, ze sie rozumiemy, a wiec sie ciesze.A dlaczego nawiazuja do pilki hmm? Tego nie wiem, a wiec Tobie nie odpowiem.Ty pytasz mnie, a ja Ciebie.Obaj nie mamy pojecia. Pozdro
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”