Kontuzja Agi Szott
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zuza11 pisze:ej Mati spokojniezdrowie jest najwazniejsze i na pewno mi sie nie uda wrocic na Lks
ale.. uwazam ze dziewczyny sobie poradza.!! spokojnie cos sie wymysli ja trzymam kciuki za dziewczyny i wierze w nie!!! tak jak kibice!pozdrawiam
Pierwszy raz to powiem! Ale ja też pierwszy raz wierzę w inną drużynę niż Ostrovia. A więc DO BOJU AZS GORZÓW!
Jesczze raz powrotu do zdrówka!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Również życzę Agnieszce powrotu do zdrowia.
A tak nawiasem mówiąc to wielka szkoda, że kontuzje ciągle prześladują tą zawodniczjkę
. Według mnie w znaczący sposób zahamowały rozwój wspaniale zapowiadającej się kariery. I mam w tym miejscu trochę wyrzuty sumienia, gdyż całe pasmo nieszczęść Agnieszki zaczęło się w bodajże 97 lub 98 roku w Pabianicach
.
Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia!!!!
A tak nawiasem mówiąc to wielka szkoda, że kontuzje ciągle prześladują tą zawodniczjkę
Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Zzzuza pisze:Agnieszka Szott ! Powrotu do zdrowia ! Życzą wszystkie początkujące koszykarki i fanki. A propo czy ktoś zna g.g. Agnieszki Szott ?
post przeniesiony z tematu "Powrotu do zdrowia Agnieszka !!!"
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Zuzanna wracaj wreszcie z tej francji z bomi bo nie ma kto sikac u mnie na dywanie... i nie chodzi tu o ciebie, tylko o bomi... agnieszka(zona czyli) kupiła karton ręczniczków... hihihi... tylko nie zostawiaj mojego ulubinego wilka we francji, bo jak stefano sie w niej zakocha to jeszcze gotów ja zabrac... nie daj...
napisz cos piękna... co z kolankiem... jak rehabilitacja czy cóś...
a teraz powaznie:
odpoczywaj, lecz sie, i naładuj sie tak jak przed meczem z pabianicami
ps do stefana
wrrrrrrr jeszcze raz doprowadzisz do płaczu i histerii moja córke to cie udusze... jak doskocze...plisssssssssss
pozdrawiam was robaczki, bawcie sie dobrze
pierścień atlantów... wrrrrr
napisz cos piękna... co z kolankiem... jak rehabilitacja czy cóś...
a teraz powaznie:
odpoczywaj, lecz sie, i naładuj sie tak jak przed meczem z pabianicami
ps do stefana
wrrrrrrr jeszcze raz doprowadzisz do płaczu i histerii moja córke to cie udusze... jak doskocze...plisssssssssss
pozdrawiam was robaczki, bawcie sie dobrze
-
stalg
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
co do kontuzj to nie wiem lekarz nie jestem ale ja tam chodze 1 rok na kosza i wiem ze jak wroci do loosu to bedzie ci.. 1 liga ja tam żużelek staleczka gorzó chola na polfe nie bede po sie sezn zaczyna metanolek zycz powodzenia nie gra po juz wyrzyta jest wystaczajaco i pamietajcie staleczka gorzow panowac w gorzowie bedzie azs 2 moze byc
stal gorzów i azs mistrem na calym swiecie jest
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”