Skad wziac taka koszulke z napisem azs-
pwsz i klub kibica jestem studentem w poznaniu jade w sobote do poznania naturalnie z moja paczka wpadne na mecz kto to jest klub kibica
jak sie z nim skontaktowac?
skad mam wziac taka koszulke dlaczego u nas nigdy nic nie wiadomo?
Koszulki klubu kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Koszulki klubu kibica
Krzysztow pisze:Skad wziac taka koszulke z napisem azs-
pwsz i klub kibica jestem studentem w poznaniu jade w sobote do poznania naturalnie z moja paczka wpadne na mecz kto to jest klub kibica
jak sie z nim skontaktowac?
skad mam wziac taka koszulke dlaczego u nas nigdy nic nie wiadomo?
a gdzie konkretnie studiujesz? tylko nie mow ze UAM/wydzial fizyki/ informatyka stosowana/ I grupa bo padne żywym trupem.........
reloaded :]
-
hydraulicy
- Nowy na forum
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Strzal pisze:sceq pisze:... o czarnych nic mi nie wiadomo .. sa granatowe z tego co wiem ..
no czarne takie, z przodu bialo-zielone logo AZS, a na plecach duza piłka i napis na barkach "klub kibica" i pod pilka AZS PWSZ..... nie widzieliscie takich?
O czym Ty piszesz?
Co Ty widziałeś chłopie?
Koszulki są granatowe i żadnego biało-zielonego loga i napisu pod piłka AZS PWSZ nie mają
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Strzal pisze:hydraulicy pisze:Co Ty widziałeś chłopie?
Koszulki są granatowe i żadnego biało-zielonego loga i napisu pod piłka AZS PWSZ nie mająno musze chyba zrobic zdjecie jak bede na hali i wkleic je do tego tematu
chyba
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”