AZS Poznan - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

AZS Poznan - AZS Gorzów

Postautor: Endrju » 08 listopada 2008, 22:48

Stawiamy sie w arenie 15 minut przed rozpoczeciem spotkania... Hala pusta... Ochroniarze robia wielkie problemy gdzie mamy usiaść :lol: :lol: :lol:
Próbuja nas wygonic na góre... <HAHAHHA> ja na to odpieram do nich "ze nic z tego i ze juz to kiedys przerabialismy"... no ale co zrobic... jak nie bylo miejsca :D :D :D

Po 5 minutach zrezygnowali... jednak zaproponowali nam inny sektor :D ... jak sie pozniej okazalo zrobili nam przysluge;) bo ogladalo sie lepiej niz "zawsze"...

Dopingujemy w 20-30 osob nie liczylem :P (Moze widac bylo troszku w TV niech ktos sie wypowie).
Doping ciezki na arenie jak zwykle... ale jakos probowalismy dawac rade...
Na prezentacji tortówki odpalone... pozniej baloniada... serpentyny :)
Wyjazd na Plus...

Kibiców na trybunach ogolnie naprawde malutko... w mlynie Poznania... z poczatku 4 osoby.. pozniej paru Skorpionow do nich dolaczylo... i moze ktos jeszcze?.

Cieszy 10 zwyciestwo ;)

Nastepny wyjazd ... ten z naszych ulubionych :D :D :D Czyli ---->POLKOWICE :!:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 listopada 2008, 23:11

W tv było widać tylko około 10 osób :wink: dziwiłem się, dlaczego jeden chłopak cały czas łapał się za rozporek jak kamera go pokazywała... :P
a tak na poważnie. było Was słychać. Chyba tylko Endrju nie bał się spojrzeć w kamerę, bo tak to reszta odwracała głowy. :P
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 listopada 2008, 23:54

W przerwie kibice w poznańskiej hali "Arena" obejrzeli efektowny pokaz gimnastyki artystycznej w wykonaniu Anity Kubiak. Nie zabrakło tradycyjnie już konkursu rzutowego z bardzo cennymi nagrodami. W konkursie doszło również do pojedynku poznańsko - gorzowskiego. Rywalizację tą wygrała fanka ekipy KSSSE AZS-PWSZ

Hehe 12 letnia Patrycja wygrala z 4 "pyrkami" (5 osob zgloszonych do konkursu). :lol: :lol: :lol:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 listopada 2008, 00:08

Doping żenada! Z 5 osób góra :lol: :lol: :lol: Gratki i koniec tematu! Wstyd i tyle! Pozdro dla Mawiego za pogawędke w sali konferencyjnej i za zdjęcie z panem Redaktorem :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 09 listopada 2008, 10:48

MARAS pisze:Doping żenada! Z 5 osób góra :lol: :lol: :lol: Gratki i koniec tematu! Wstyd i tyle! Pozdro dla Mawiego za pogawędke w sali konferencyjnej i za zdjęcie z panem Redaktorem :lol:

Obrazek
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 listopada 2008, 11:23

Obrazek
;)

Wróć do „Kibice”