Wywiady w Kapowniku
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Moim skromnym zdaniem pytania powinny być raczej zwariowane, dzięki czemu zawodniczka zapamiętałaby, że to są pytania właśnie od użytkowników kkforum (mógłby tadziu informować ją, że np teraz trzy śmieszne pytania od internautów). Uważam, że pytania jakie wymieniacie powtarzają się w 90% wywiadów jakie przeprowadzają dziennikarze chociażby z wyborczej, czy gorzow24.
Moja propozycja: czy uważasz, że w Gorzowie jest twarda woda?
Ewentualnie moglibyśmy też wprowadzić opcje this or that, czyli wybieranie jednej z dwóch propozycji:
np.
lody czekoladowe czy waniliowe
rower czy samochód
Cokolwiek co by odróżniało te wywiady od wszystkich standardowych, które pojawiają się w necie.
To tylko taka moja skromna sugestia, oczywiście dziękuję tadziowi, za to co robi, bo to świetna sprawa.
Ewentualnie moglibyśmy też wprowadzić opcje this or that, czyli wybieranie jednej z dwóch propozycji:
np.
rower czy samochód
Cokolwiek co by odróżniało te wywiady od wszystkich standardowych, które pojawiają się w necie.
To tylko taka moja skromna sugestia, oczywiście dziękuję tadziowi, za to co robi, bo to świetna sprawa.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
Bardzo Dobry Pomysł:)kyS pisze:Moim skromnym zdaniem pytania powinny być raczej zwariowane, dzięki czemu zawodniczka zapamiętałaby, że to są pytania właśnie od użytkowników kkforum (mógłby tadziu informować ją, że np teraz trzy śmieszne pytania od internautów). Uważam, że pytania jakie wymieniacie powtarzają się w 90% wywiadów jakie przepowadzają dziennikarze chociażby z wyborczej, czy gorzow24.
np.
rower czy samochód
Bardzo dobry pomysł
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D
cesare pisze:moim skromnym zdaniem w kapowniku - osoby za to odpowiedzialne - mogłyby przeprowadzać wywiady z kibicami .. do tego jakaś ich metryczka na ilu meczach byli, wzrost, zarost, wiek itd...:)
na początek proponowałbym cholinexa
A po Cholinexie proponuję wywiad z Gofrem i jego niekompletnym kalendarzem.
Gorzowska_Kibicka pisze: Myślę, że ten wywiad z kibicami w kapowniku to naprawde dobry pomysł.
No to widzę, że do trzeciego wywiadu mamy nawet ochotniczkę.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Barti pisze:cesare pisze:moim skromnym zdaniem w kapowniku - osoby za to odpowiedzialne - mogłyby przeprowadzać wywiady z kibicami .. do tego jakaś ich metryczka na ilu meczach byli, wzrost, zarost, wiek itd...:)
na początek proponowałbym cholinexa
A po Cholinexie proponuję wywiad z Gofrem i jego niekompletnym kalendarzem.Gorzowska_Kibicka pisze: Myślę, że ten wywiad z kibicami w kapowniku to naprawde dobry pomysł.
No to widzę, że do trzeciego wywiadu mamy nawet ochotniczkę.Nie zapomnij tylko na wywiad zabrać jakąś fajną fotę.
Widze Barti ze zabrałes głos w tej sprawie bo sam byłbys chetny
Rozumiem ze dziewczyne przepuszczasz w kolejce
PS ( GOFER musi byc PIERWSZY !! Jego kalendarz to sprawa nie cierpiaca zwłoki
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”