Oprawa sezonu 08/09
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Oprawa sezonu 08/09
Mam taką propozycję - jak czytam sobie relacje to sporo ubarwia swoje mecze jakimiś prezentacjami.... Wiadomo że piłka nożna jakościowo i ilościowo jest niedościgniona w tym względzie ale moze warto by zrobić taki konkurs na koniec tego sezonu i wyłonić oprawę roku.......
Można by przeprowadzac głosowanie (tylko zarejestrowani użytkownicy) i przydzielac pkt:
1 miejsce - 3
2 miejsce - 2
3 miejsce - 1
I jakoś to rozkrecić....... - moze to dodatkowo zmobilizuje ludzi do poprawienia atrakcyjności meczów kosza kobiet - bo powiedzmy szczerze za dobrze to z tym nie jest......
Co Wy na to??
Można by przeprowadzac głosowanie (tylko zarejestrowani użytkownicy) i przydzielac pkt:
1 miejsce - 3
2 miejsce - 2
3 miejsce - 1
I jakoś to rozkrecić....... - moze to dodatkowo zmobilizuje ludzi do poprawienia atrakcyjności meczów kosza kobiet - bo powiedzmy szczerze za dobrze to z tym nie jest......
Co Wy na to??
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

- Łukasz_UFB
- Młodzik
W takim razie - w relacjach swoich meczów wklejajcie foty i opisy opraw....
Tylko dawajcie daty kiedy się mecze odbyły i pod koniec sezonu zrobi się głosowanie...
Zobaczymy kto wygra - dlatego ludzie - spraye w dłonie i tworzymy - pokażmy ze na koszu kobiet też sie ciekawie dzieje........
Ewentulanie zrobić można temat - taka kampanię wyborcza gdzie kazda z ekip wklei swoje oprawy i je ponumeruje.... - a reszta będzie głosowała....
Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł - bo ja mam pomysł ale do ogarnięcia raczej sie nie nadam
Tylko dawajcie daty kiedy się mecze odbyły i pod koniec sezonu zrobi się głosowanie...
Zobaczymy kto wygra - dlatego ludzie - spraye w dłonie i tworzymy - pokażmy ze na koszu kobiet też sie ciekawie dzieje........
Ewentulanie zrobić można temat - taka kampanię wyborcza gdzie kazda z ekip wklei swoje oprawy i je ponumeruje.... - a reszta będzie głosowała....
Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł - bo ja mam pomysł ale do ogarnięcia raczej sie nie nadam

-
MaksuP-ce
- Żak
- Kontaktowanie:
Jestem jak najbardziej za według mnie ruch Ultras powinien się rozwijać w każdej dyscyplinie w której są jacyś kibice
No to co trzeba cos wymyśleć na mecz z ŁKS-em u nas na dobry początek
No to co trzeba cos wymyśleć na mecz z ŁKS-em u nas na dobry początek
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Myśle ze poza zdjęciami można również stworzyć krótkie filmiki które poźniej umieści się na youtubie. Co na pewno najbardziej odzwierciedli dane wydarzenie
Pzdr
Pzdr
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Włókniarz MRKS Pabianice - Orzeł Polkowice 5.X.2008

MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Łukasz_UFB
- Młodzik
No to w takim razie: 29.10.08r.
Lider Pruszków - AZS UG Gdańsk
Prezentacja - "Los Borrachos del Tablon" ("Pijacy z trybun")....
http://www.lider-zdjecia.yoyo.pl/index.php?id=47
Widze ze konkurs sie rozkręca powoli - dlatego wklejamy TYLKO foty opraw z 1,2 zdaniowym opisem piszemy z którego meczu (zespoły, data) i tak jak skończy się sezon pobawimy się w wyłonienie najlepszej oprawy w Polsce na koszu kobiet.....
Tyle w temacie - niech moderatorzy skasują wszystkie posty (poza oprawami i pierwszym - zasadą pkt) i zaczynamy zabawe....
Moze jeszcze niech ktoś zrobi temat - Oprawy 08/09 - Komentarze - tam będziemy je komentować aby nie robić syfu w tym temacie gdzie będa tylko zdjęcia i krótkie opisy...
Wszystko jasne? - ZACZYNAMY!!!
Lider Pruszków - AZS UG Gdańsk
Prezentacja - "Los Borrachos del Tablon" ("Pijacy z trybun")....
http://www.lider-zdjecia.yoyo.pl/index.php?id=47
Widze ze konkurs sie rozkręca powoli - dlatego wklejamy TYLKO foty opraw z 1,2 zdaniowym opisem piszemy z którego meczu (zespoły, data) i tak jak skończy się sezon pobawimy się w wyłonienie najlepszej oprawy w Polsce na koszu kobiet.....
Tyle w temacie - niech moderatorzy skasują wszystkie posty (poza oprawami i pierwszym - zasadą pkt) i zaczynamy zabawe....
Moze jeszcze niech ktoś zrobi temat - Oprawy 08/09 - Komentarze - tam będziemy je komentować aby nie robić syfu w tym temacie gdzie będa tylko zdjęcia i krótkie opisy...
Wszystko jasne? - ZACZYNAMY!!!