garatki
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... amID_.html
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju pisze:hellraiser pisze:Kompromitacja![]()
Jak to była kompromitacja...
to w jakich słowach można wyrazić Waszą porażkę z Jelonką

Każdy mecz to jest większa lub mniejsza kompromitacja w Pucharze FIBA.
Endrju pisze:Nie gra na miare mozliwosci bo na pewno nikt z Was nie zakladał przed sezonem ze pokonamy Ruzomberok... jednak walczylismy o 2 zwyciestwa... nie udało sie...
Z Targoviste powinnismy wywiesc komplet punktów... coz nie udało sie...
Z Dynamem... Lotos w tamtym sezonie przegrał 2 razy... z Canty Holdsclaw Banana i innymi gwiazdkami... wiec nikt nie zakladam zwyciestwa... a moze po cichu tylko liczyl na niespodzianke... ale jak widac dla calej grupy Dynamo jest nieosiagalne.
Szanse nadal mamy na awans...Każdy mecz to jest większa lub mniejsza kompromitacja w Pucharze FIBA.
Nie wiem z czego ta zawisc wynikaA moze i wiem...

hellraiser pisze:Macie w grupie dwie drużyny trzeciorzędne i średniaka Euroligowego.
W którym miejscu powinniście być, bliżej kogo. Rozumiem że chcecie być klasowym zespołem. Na razie nie rozegraliście ani jednego meczu który chociaż trochę potwierdził by klasowość zespołu na arenie międzynarodowej.
To nie jest zawiść ani zazdrość. 4-2 w tej grupie to powinno być minimum. A 5-1 wynik jak najbardziej realny.

Greebo pisze:Nadezhda miała dziś 54% za 3 (tez 12 celnych) a dostała 21 w plecy, mimo prowadzenia 16 punktami w II kwarcie..
Jak dla mnie dotychczasowy występ Gorzowa w pucharze to jedna wielka porażka. Wszystkie 5 meczy. Jeżeli to nie efekt odpuszczenia gry, to dla mnie 0 porażek w lidze zakrawa na cud.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości