W temacie Oprawy - TYLKO FOTKI i krótkie opisy....... (lub filmiki i krótkie opisy
Oprawy 08/09 - KOMENTARZE
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Oprawy 08/09 - KOMENTARZE
zamieszczamy swoje komenatrze, wrażenia z opraw innych ekip...
W temacie Oprawy - TYLKO FOTKI i krótkie opisy....... (lub filmiki i krótkie opisy
)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Mylisz Czuken sprawy.
500pln było za okrzyki (takie śmakie i owakie
)
1000 - serpentyny na parkiecie, czym opóźniliście mecz, a był on transmitowany przez TVP.
za race się wam upiekło
ale decydenci mowili wówczas, że nastepnym razem dostaniecie po kieszeni (znaczy wasz klub)
Mam jeszcze na komputerze oficjalne decyzje PLKK w tej sprawie(bo niegdyś już umieszczałem je w internecie), więc jeśli będzie potrzeba, to podesle je potrzebującym.
500pln było za okrzyki (takie śmakie i owakie
1000 - serpentyny na parkiecie, czym opóźniliście mecz, a był on transmitowany przez TVP.
za race się wam upiekło
Mam jeszcze na komputerze oficjalne decyzje PLKK w tej sprawie(bo niegdyś już umieszczałem je w internecie), więc jeśli będzie potrzeba, to podesle je potrzebującym.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
No właśnie mam wątpliwości bo podobno klub z Żyrardowa po meczu z nami dostała 750zł kary za odpalenie 10 tortówek....
I nie wiem czy odpalać czy nie - bo z nami to było dziwnie w zeszłym sezonie...
Dostaliśmy podobno - 500zł za serpentyny w Łomiankach i 1000zł za konfetti i serpentyny w Pabianicach (a wszyscy wiemy jaka tam jest hala) - a np. za wulkany podczas meczu z Widzewem nic....
Jakies nowe przepisy wesżły i pytam się czy ktoś coś wie....
Bo mamy pomysł odpalenia 40 tortówek ale nie wiem jakie to bedzie miało konsekwencje dla klubu - nie tyle dla nas.........
I nie wiem czy odpalać czy nie - bo z nami to było dziwnie w zeszłym sezonie...
Dostaliśmy podobno - 500zł za serpentyny w Łomiankach i 1000zł za konfetti i serpentyny w Pabianicach (a wszyscy wiemy jaka tam jest hala) - a np. za wulkany podczas meczu z Widzewem nic....
Jakies nowe przepisy wesżły i pytam się czy ktoś coś wie....
Bo mamy pomysł odpalenia 40 tortówek ale nie wiem jakie to bedzie miało konsekwencje dla klubu - nie tyle dla nas.........

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Wracając do tego tematu - na meczu z Piasecznem odpaliliśmy dokładnie 48 świec tortowych i rzuciliśmy dokładnie 50 serpentyn....
I dostaliśmy kare - 1500zł - 1000zł za świece tortowe i 500zł za serpentyny.... - wszystko rzucone odpalone po meczu alby nie zakłócić jego przebiegu...
Czy czasem protokół meczowy nie kończy się równo z syreną? - bo napisane jest coś w tym rodzaju - "Po meczu kibice drużyny gospodarzy rzucają na parkiet serpentyny i odpalają pirotechnike co zakłóca przegieg imprezy" - czy to jest możliwe??
To co by było gdybyśmy odpalili race - bo taki projekt też był.... - chyba by nam hale zamknęli....
I dostaliśmy kare - 1500zł - 1000zł za świece tortowe i 500zł za serpentyny.... - wszystko rzucone odpalone po meczu alby nie zakłócić jego przebiegu...
Czy czasem protokół meczowy nie kończy się równo z syreną? - bo napisane jest coś w tym rodzaju - "Po meczu kibice drużyny gospodarzy rzucają na parkiet serpentyny i odpalają pirotechnike co zakłóca przegieg imprezy" - czy to jest możliwe??
To co by było gdybyśmy odpalili race - bo taki projekt też był.... - chyba by nam hale zamknęli....

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Łukasz (L) pisze:Wracając do tego tematu - na meczu z Piasecznem odpaliliśmy dokładnie 48 świec tortowych i rzuciliśmy dokładnie 50 serpentyn....
Z nami nie było aż tak źle, w POlkowicach odpalilismy race , hala cała zadymiona ale zadnych rpzeszkód nei było
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem