desix pisze: Ja bym dodał do tego jeszcze porażkę w Pabianicach i kilka innych.Tym sposobem może nie weszlibyśmy do fazy PO![]()
![]()
tego niestety już się chyba nie da osiągnąć z waszym dotychczasowym bilansem
Pozdro!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
No co za pech! Nie wiem jak to przeżyjemy...Kuba pisze:desix pisze: Ja bym dodał do tego jeszcze porażkę w Pabianicach i kilka innych.Tym sposobem może nie weszlibyśmy do fazy PO![]()
![]()
tego niestety już się chyba nie da osiągnąć z waszym dotychczasowym bilansem![]()
Pozdro!
Michu23 pisze:czlowieku a ty znowu swoje : przecież to było na początku ligi !!! lotos gral w NIEPEŁNYM składzie a Wisła również w ostatniej - zjechaly zawodniczki ze swoich kadr..
a w GORZOWIE skład mieliście dużo wcześniej.....
Michu23 pisze:Teraz w optymalnych składach - Gorzów nie ma żadnych szans z Wisłą i Lotosem - wiec troche ZEJDZCIE z tymi głowami w chmurach....
PS . Szacunek wam sie należy - ale nie bujajcie w obłokach !!!
wiec marzymy dalejMichu23 pisze:jeśli wygracie z Lotosem czy Wisła w rewanżach - to OK - ale raczej nie zanosi się na to byście wygrali... ale pomarzyć mozna przecież..
Michu23 pisze:a co do interpretacji TABELI - Endrju :: jeszcze nie dawno w Gorzowie mówili żeby nie patrzeć na tabelę - ale jak oni są na pierwszym to od razu trzeba ta tabele interpretowac![]()
![]()
![]()
Kuba pisze:Podajesz wyniki Wisły np. z Łodzi - co chcesz zyskać takim zestawieniem? Porównujesz swój AZS do ŁKSu? Kpisz, czy drwisz? Z całą sympatią do eŁKSy i niechęcią do Was ale na troszeczkę innych pułapach rozgrywacie mecze. ŁKS marzy o play-off, a wy - hoho - o czym to wy nie marzycie , ale jeśli porównywanie się do najsłabszych naszej ligi Cię dowartościowuje to proszę bardzo.
friel pisze:kiedy mówiliśmy by nie patrzeć w tabele chodziło o przerwy jakie powodowały puchary odpadniecie zespołu w trakcie gdzie zrobiła się luka w kalendarzu i była różna liczba meczy .
cóż 11:0 Endrju nie przejmuj się to bez sensu poczekajmy cierpliwie jak Wisła przyjedzie do nas wszystko się wyjaśni na razie to oni tam szpital mają wiec wielka niewiadoma
Endrju pisze:Dokladnie... niech wszyscy wstrzymaja sie do... mikołajek
tomaszek pisze:Endrju pisze:Dokladnie... niech wszyscy wstrzymaja sie do... mikołajek
a jak nie daj Boże przegramy z CCC, Lotosem i Wisłą to Endrju publicznie wszystko odszczeka![]()
i przeprosi Kube i innych forumowiczów którym wciskał że wygramy ze wszystkimi
![]()
a później pójdzie do Częstochowy na kolanach z mocnym postanowieniem poprawy... "nie będe się więcej napinał na forum"![]()
![]()
tomaszek pisze:hehe... kolego zanim odpowiem możesz mi przytoczyć który punkt regulaminu forum złamałem i który punkt mówi o zasadach karania![]()
. o ile takowy regulamin istnieje bo nie widzę nigdzie
![]()
![]()
a wracając do meritum sprawy to wal kolego śmiało ostrzeżenia bo nie chce mi się szukać![]()
![]()
(tylko podaj podstawę prawną
![]()
![]()
)
Endrju pisze:No faktycznie czasu by ci nie starczyło na szukanie![]()
![]()
![]()
Mówisz masz
PS (Kiedys na wlasnej skurze sie przekonałem ze za pomowienie (ktore moze nie do konca mi udowodnili) sedziego ... dostałem nie 1 ale z 3 ostrzezenia). Był (jeszcze jest) pewien moze troszku kontrowersyjny admin z Łodzi który jednak mi pewne rzeczy wytłumaczył.
Zrozumiałem...
(Podstawy prawne![]()
![]()
- podaj mnie do sadu moze
).
Moze nastepnym razem zanim kogos pomowisz 2 razy zastanowisz sie.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 92 gości