Najładniejsza w zespole jest Kasia Czubak
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
hydraulicy
- Nowy na forum
MARIO pisze:Kasia Czubak - ok. A czy widzieliście siostrę Kasi?
A siostra Kasi nie tanczy czasem w cheerliderkach?! - bo ktos mi ostatnio taki kit wciskal
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
hydraulicy
- Nowy na forum
kyS pisze:MARIO pisze:Kasia Czubak - ok. A czy widzieliście siostrę Kasi?
A siostra Kasi nie tanczy czasem w cheerliderkach?! - bo ktos mi ostatnio taki kit wciskal
Panowie trzymajmy się tematu zasadniczego!
za chwile padnie pytanie „Czy Widzieliście Tatę Kasi?”
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Słuchajcie Panowie a moze zamiast obrazac jeden drugiego błysnęlibyście inteligencją i humorem
Niech Katarzyna wie , że jej fani to ludzie na poziomie , a stado gdaczących"kogutów". Przykro czytać takie wypociny.
Pozdrawiam autorów tego postu, cel był szczytny, ale jak zwykle głupota go przebiła. Co do Kasi to nie będę wypowiadała się na temat jej walorów. bo znając niektórych ludzi odbiorą to na opak.
Powiem jedno bardzo dobrze gra , jest młoda i bardzo zdolna, oprócz tego jest niezwykle miłą i sympatyczną osobą. Życzę jej powodzenia w grze i duuuuuuuuużo udanych akcji.
Niech Katarzyna wie , że jej fani to ludzie na poziomie , a stado gdaczących"kogutów". Przykro czytać takie wypociny.
Pozdrawiam autorów tego postu, cel był szczytny, ale jak zwykle głupota go przebiła. Co do Kasi to nie będę wypowiadała się na temat jej walorów. bo znając niektórych ludzi odbiorą to na opak.
Powiem jedno bardzo dobrze gra , jest młoda i bardzo zdolna, oprócz tego jest niezwykle miłą i sympatyczną osobą. Życzę jej powodzenia w grze i duuuuuuuuużo udanych akcji.
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20

- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Ale tu wesoło
Czekam na wpisy "Chcem utworzyć związek partnerski z trenerem"
oraz " Czy pani sprzataczka pójdzie ze mna do kina ?"
Ja osobiście uwzam ze najładniejsza jest ta pani siedząca w 1 sektorze 2 rzedzie na 3 krzesełku.
Czekam na wpisy "Chcem utworzyć związek partnerski z trenerem"
oraz " Czy pani sprzataczka pójdzie ze mna do kina ?"
Ja osobiście uwzam ze najładniejsza jest ta pani siedząca w 1 sektorze 2 rzedzie na 3 krzesełku.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2005, 21:46 przez Konstanty Indelfons Gałcz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygramy z Wami !!

-
hydraulicy
- Nowy na forum
Co wy wyprawiacie w tym temacie?
Podobno wczoraj można tu było dobrze się pobawić czytając bzdury jakie ktoś mi tu wpisywał.
Apeluje o kulturę słowa i trzymanie się tematu w tym przynajmniej wątku!!!
Podobno wczoraj można tu było dobrze się pobawić czytając bzdury jakie ktoś mi tu wpisywał.
Apeluje o kulturę słowa i trzymanie się tematu w tym przynajmniej wątku!!!
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”