No moze najlepsza to nie bardzo ...ZiZu pisze:Hersi ja rowniez widzialem ten mecz i jestem jak najbardziej za mikeyem !! wiec lepiej skocz sie zalic juz. ciekawe co powiesz jak znow wygramy u wasa tak bedzie napewno bo OSTROVIA NAJLEPSZA JEST
Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

Mikey pisze:No moze najlepsza to nie bardzo ...ZiZu pisze:Hersi ja rowniez widzialem ten mecz i jestem jak najbardziej za mikeyem !! wiec lepiej skocz sie zalic juz. ciekawe co powiesz jak znow wygramy u wasa tak bedzie napewno bo OSTROVIA NAJLEPSZA JEST
A co do meczu Ostrovii w Chełmie... Co z tego ze ja tego meczu nie widziałem? Pytam się Hersiego co daje mu legitymację do twierdzenia ze Ostrovia miała farta???? Pytam się na jakiej podstawie tak uważasz? Az tak dobrze znasz Ostrovię? Bywasz na ich treningach, znasz na wylot umiejetnosci kazdej zawodniczki z Ostrowa? Czy p[rzypominasz sobie jakieś wypowiedzi kibiców ŁKS, którzy po meczu przegranym z Ostrovią opowiadali o farcie przeciwniczek? Farta tak jak pecha można miec raz, dwa, ale w całym meczu? To by była jakś zdumiewająca zbieznosć okolicznosci. Podobnie tyczy się Waszych porażek. Ciągle słyszymy o wiecznym pechu. Nie bawmy się w takie gadanie, bo tak to mozemy dojść do absurdalnych wniosków o farcie Lotosu który wygrywa co roku mistrzostwo. Jestescie póki co najsłabszym zespołem w lidze, wygraliście najmniej spotkań, a o to chodzi w rozgrywakach ligowych zeby zdobywać punkty.
To fakt, przyznam ci racje, ze w tej chwili jestesmy na ostatnim miejscu, ale to wcale nie oznacza, ze musimy przegrac z Ostrovia play-out. Najwazniejsze, zeby trafic z forma w marcu. I jeszcze jedna sprawa to nie dopowiadaj sobie slów ktorych nie powiedzialem, bo widze, ze lubisz to robic.
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
GURU pisze:Mam pytanie do chłopaków z Ostrowa. Czy u was na hali można rzucać konfetti? Bo nie wiem czy wogóle opłaca sie robić i braćze sobą.
Dotychczas jeszcze nikt tego nie robił więc nie wiem
Jeszcze do niedawna twierdziłem, że nasze zwycięstwa to fart... Po obejrzeniu 'czwartkowych zmagań drużyn wiadomych', zmieniłem nieco zdanie. My naprawdę nie jestesteśmy aż tak słabi

you're as good as your last performance
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Sorry Hersi ale na razie to Ty nieco fantazjujesz... Pewnie ze nikt nie mówi ze musicie przegrać z Ostrovią, nikt Wam nie odbiera prawa do tego. Ale póki co nie doczekałem sie odpowiedzi na pytanie na jakiej podstawie twierdzisz ze Ostrovii drugi raz taki mecz nie "wyjdzie" co już samo z siebie sugeruje ze wygrali szczęsliwie, czyli nie do końca dzieki swoim umiejętnosciom 

mati pisze:Myślę, że można swoją drogą nikt tego nie praktykował. Spokojnie wszystko się załatwi jakby co
U nas kiedyś można było rzucać , do czasu aż ktoś zakazał i ochroniarze pilnowali żeby nikt nie rzucał. Mówiono nam że nikt nie bedzie po nas sprzątał hali, a było kiedyś tak kolorowo na trybunach.
Mikey pisze:Sorry Hersi ale na razie to Ty nieco fantazjujesz... Pewnie ze nikt nie mówi ze musicie przegrać z Ostrovią, nikt Wam nie odbiera prawa do tego. Ale póki co nie doczekałem sie odpowiedzi na pytanie na jakiej podstawie twierdzisz ze Ostrovii drugi raz taki mecz nie "wyjdzie" co już samo z siebie sugeruje ze wygrali szczęsliwie, czyli nie do końca dzieki swoim umiejętnosciom
Bo tak sie sklada, ze widzialem pare spotkan Ostrovii, na kasetach video, i wiem na co Ostrovie jest stac. I jestem przekonany, ze jesli nasze dziewczyny nie popelnia bledów, ktore zrobily w ostatnim meczu z Ostrovia, to wygraja oba mecze w Chelmie, a i w Ostrowie tez sie pokusza o zwyciestwo, przynajmniej w 1 meczu. I to wcale nie jest moja fantazja, lecz realna kalkulacja na podstawie tego co widzialem. Byc moze rowniez przegramy, bo ktos musi przegrac, mówi sie trudno, pogratuluje wowczas Ostrovii, ze byla lepsza. Narazie nie mam jeszcze do tego powodow, bo przegralismy moze bitwe, ale jeszcze nie wojne
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
GURU pisze:mati pisze:Myślę, że można swoją drogą nikt tego nie praktykował. Spokojnie wszystko się załatwi jakby co
U nas kiedyś można było rzucać , do czasu aż ktoś zakazał i ochroniarze pilnowali żeby nikt nie rzucał. Mówiono nam że nikt nie bedzie po nas sprzątał hali, a było kiedyś tak kolorowo na trybunach.
U nas jest ten problem, że trybuny są blisko parkietu...więc może częsc tego konfetti wylecieć na parkiet. Myślę, że jak postaracie się delikatnie wszystko zrobić bedzie dobrze. Nie jakieś super salwy papierów ale myślę, że delikatne rzucanie nie sprawi nikomu problemów!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
No właśnie widzę...przegrane prawie wszystkie końcówki ( z wyjątkiem jednej). Wygrywanie końcówek to tez umiejętność, chyba się ze mną zgodzisz. Więc jeśli się przegrywa pięć czy szesć meczów na styku to chyba jest to brak takich właśnie umiejętności. No bo czym to tłumaczyć? Czym jest niby ten wszechobecny pech? Niestety, ale szcęscie tez sobie trzeba umieć zorganizować. Nic nie bierze się z przypadku. Jak juz mowiłem mogę uwierzyc w pech jeden raz, drugi ale nie piaty, szósty, siódmyCavek pisze: A co do pecha to zobacz sobie wyniki spotkan Meblotapu z obecnego sezonu.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”