Byłe zawodniczki Tęczy - jak sobie radzą...

Moderator: patrese

Adolfini
Amator

Byłe zawodniczki Tęczy - jak sobie radzą...

Postautor: Adolfini » 12 grudnia 2008, 11:15

Ostatnio tak sobie pomyślałem jakie zawodniczki sie przewinely przez leszczysnki team ile dobrych zawodniczek stracilismy ...uwazam ze w naszym teamie jest tendencja do oddawania najlepszych zawodniczek ktore u nas sie promują i zasilaja naszych przeciwników.

Nie od dzis wiadomo ze liderka tabeli wsrod najlepiej punktujacych jest Ryan Coleman ze srednia 17,8

Daria Mieloszynska gra swoje zdobywając srednio 14,9 i jest krajowa liderka CCC , zajmuje w klasyfikacji punktowej 7 miejsce...

Marta Zylczynska po przygodzie w Belgii wróciła i gra dla Torunia ...nie gra moze zbytwiele aleakurattam est bardzo duza konkurencja ale jesli juz gra to potrafi np zdobyc 17 pkt w jednym z meczow...

Olga Zytomirska przeniosła sie do Lodzi na razie za dużo nie robi tam ale zawsze wspomaga drużynę

Nikita Bell nasze odkrycie najpierw pomagala Rybnikowi a dzis gra w lidze rosyjskiej ..w silnej lidze i sobie radzi.

ale co dla mnie w tym momencie najbardziej upokarzające to zawodniczka imieniem Constance Jinks ktora tak nie dawno nam pomagala w lidze a gdzie gra teraz? a no gra sobie w Chorwackiej druzynie w Jolly JBS Sibenik grającej gdzie..? w eurolidze. Mniejsza z tm ze w eurolidze bo grac to nawet tam gra jakas gleboka rezerwowa. Inna sprawa ze Jinks tam gra na wysokim poziomie :

Obrazek

To ja nie mam pytan czemu Jinks nie nadaje sie do średniej drużyny z polskiej ligi nie grającej nawet w tych mniej znaczących pucharach....

Nie wiem co sie dzieje u pozostalych zawodniczek z Leszna m.in. Byear, Rivers, Curry ale podejrzewam ze nie narzekaja...

I suma summarum wzięlibyśmy chociaz Bell Coleman i Didi i połączyli z reszta naszego teamu a dokladniej dodali Shields.. to podejrzewam ze teraz to my bysmy ze spokojem byli na 6 pozycji w lidze a zeby niepowiedziec ze na 4 . Wniosek prosty talenty potrafią działacze znaleźć ale po znalezieniu ich nie robimy nic aby je zatrzymac za to macie drodzy działacze mierna ocene bo to katastrofa !!! zaden klub w polskiej lidze od 3 lat nie oddal tyle dobrych zawodniczek, dobre zawodniczki dostawały podwyżki i zostawały w druzynie ale nie u nas niestety.
Boje sietylko jednego po zakończeniu sezonu zwazywszy na to co sie dzialo w druzyne mam nadzieje ze dziewcyny nie odejdą z Teczy przez atmosferę nie da sie ukryc ze Koc, Krezel nawet Drzewinska to sa nasze diamenty i nawet Czarnecka Durak i coraz lepiej grajaca Nawrotek powoduja we mnie jedno spostrzezenie nie oddawac ich bo cos z nich jeszcze bedzie !!! Moze jakis członek zarządu Teczy to przeczyta moze nie ale radze sie zastanowić zeby znowu w przyszlym sezonie nie szukac jakis wynalazków amerykańskich tylko chociaz raz w historii klubu podejsc do sezonu z kompletnym DOBRYM składem. Dzis juz nie ma co wierzyc w idee polskiego teamu wylacznie kiedyś myślałem ze jest to mozliwe ale niestety przeciwnik nie śpi i dokonuje wzmocnień takze czasem zaplacic lepiej wiecej i meic potwierdzenie klasowych umiejętności niz szukac przez pól sezonu miernot i zmieniać koncepcje gry.

ps na szczescie Krezel podpisala na 4 lata , Durak na 2 ...to chyba juz tego dzialaczom nie uda sie zepsuc ?
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Marek1990
Kadet

Re: Byłe zawodniczki Tęczy - jak sobie radzą...

Postautor: Marek1990 » 12 grudnia 2008, 14:38

Adolfini pisze:ps na szczescie Krezel podpisala na 4 lata....

na 4 lata...? :shock:

mozarthio2

Postautor: mozarthio2 » 12 grudnia 2008, 16:55

Sorki na elce pisalo 4 lata ale naprawde na 2 lata sie zwiazala ;) pardom za wprowadzenie w blad

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 12 grudnia 2008, 17:00

na 2 lata także podpisała DOminika Nawrotek
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

mozarthio2

Postautor: mozarthio2 » 12 grudnia 2008, 18:05

A co np z Drzewinska Czarna Koc i Makowska ? na ile podpisaly ?

Wiem ze Siwej sie konczy po tym sezonie, i chyba pani Krol tez ;)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 grudnia 2008, 19:19

Doszły mnie słuchy że na Koc czai sie Jabol z MUKSu.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 12 grudnia 2008, 21:49

MARAS pisze:Doszły mnie słuchy że na Koc czai sie Jabol z MUKSu.

Pewnie nie tylko On... :wink:

Wróć do „Tęcza Leszno”