XVI kolejka FGE: AZS Poznań-Włókniarz Pabianice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 15 grudnia 2008, 14:41

MARAS pisze:
DanielPce pisze:
DanielPce pisze:Niestety i tym razem nasze dziewczyny zostały pokonane przez zawodniczki
INEA Poznań 69:59 :cry:

P.S
Czekam na relacje ze spotkania od kibiców INEA POZNAŃ :)

To sie nie doczekasz bo takich kibiców nie ma!

P.S.

Swoją drogą Szymon trzeba edukować młode pokolenie kibiców Włókniarza odnośnie tego jakie kluby grają w ekstraklasie, żeby potem nie było wiecej takich gaf jak ta powyższa.

sami jestescie sobie winni jak jeden z WAS uzywał nazwy Polfa...
jednak Daniel zrobił błąd w koncu to jest AZS
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 15 grudnia 2008, 15:21

Łukasz-fan pisze:Przepraszam bardzo, ale niestety widzę różnice... ale kłócić mi się nie chce :)

to tak jakby teraz PTK był Włókniarzem? rozumiem, ze teraz każdy Klub co założą w Pabianicach będzie się tak nazywał 8) Była PZU Polfa, później Polfa co najwyżej, która kontynuowała tradycję Włókniarza. To były zupełnie oddzielne stowarzyszenia.

Druga sprawa nie widziałem nigdzie na PLKK czy gdziekolwiek żeby była używana nazwa INEA Poznań, natomiast Polfa Pabianice ewentualnie PZU Polfa Pabianice owszem...

W kwestii formalnej, gdy u nas był czas PZU i Polfy, to klub nazywał się MTK!!!
MTK PZU Polfa - mówiono PZU Polfa
AZS Inea - stwierdzenie INEA - wychodzi na to samo.
Tyle spraw formalnych, takie czasy że niektórzy używają tylko nazw sponsorów. Ja tego nie pochwalam, ale by zwracać komuś uwagę na ten temat, to według mnie trzeba pierw samemu tego przestrzegać.

Ale.... no właśnie, ja "przyczepiłem" się do stwierdzenia - którego kiedyś tam użyłeś - "kibice Polfy Pabianice"!!!! Nie wiem jak teraz bo to już nie mój cyrk, ale te kilka lat wstecz, obojętnie jak by się drużyna nie nazywała to byli kibice Włókniarza Pabianice :!: :!: :!: To tak jakbyś teraz napisał o chłopakach z Polkowic - "kibice CCC". Niby w tabeli i oficjalnych publikacjach nic nie ma że klub to Orzeł, ale są to kibice Orła!!! Jarzysz o co mi chodzi???

Marasie Drogi, moja przygoda ze szkoleniem itd. dobiegła końca, jak to sie mówi.... "nie mój cyrk - nie moje małby" :wink: . Kto chciał ten sie nauczył i wie jak sie kluby nazywają, kto nie pojął tego to trzaska nazwami sponsorów na lewo i prawo. Ja już tego nie zmienię....
Pozdro
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 15 grudnia 2008, 15:32

Ja cały czas biore udział w tym "cyrku" i tak jak przed laty, i tak jak zawsze...byliśmy, jesteśmy i będziemy kibicami WŁÓKNIARZA PABIANICE :!: :!:
...:::Włókniarz Pabianice:::...

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 15 grudnia 2008, 18:50

Jarze

ciesze się, że zrozumiałeś moje argumenty.

Pozdrawiam
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2008, 20:16

sienot pisze:
MARAS pisze:
DanielPce pisze:
DanielPce pisze:Niestety i tym razem nasze dziewczyny zostały pokonane przez zawodniczki
INEA Poznań 69:59 :cry:

P.S
Czekam na relacje ze spotkania od kibiców INEA POZNAŃ :)

To sie nie doczekasz bo takich kibiców nie ma!

P.S.

Swoją drogą Szymon trzeba edukować młode pokolenie kibiców Włókniarza odnośnie tego jakie kluby grają w ekstraklasie, żeby potem nie było wiecej takich gaf jak ta powyższa.

sami jestescie sobie winni jak jeden z WAS uzywał nazwy Polfa...
jednak Daniel zrobił błąd w koncu to jest AZS

Dobrze moze w przeszłości ktoś faktycznie tak o was pisał, ale obecnie czasy sie zmieniły i najlepszym przykładem może być to co napisane jest w temacie tego wątku czyli prawidlowe nazwy obu klubów.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”