Cicha hala w Toruniu ???

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 23:05

.:Lukas:. pisze:Nam się w dupach poprzewracało... Dobre, dobre bo rzeczywiście to my się już widzimy w finale... Ale okey, czyli mam rozumieć ze kibicom Stali, bo chyba jednak nie tobie nie ten poziom, wolno gwizdać na Falubaz na derbach a nam w meczu z wami nie :roll: :roll: :roll: Luzik tylko teraz mam jedną uwagę do kibiców Wisły, jak macie derby z Cracovią możecie gwizdać ale niestety na meczach z nami niewolno... Gorzów zabrania :lol: :lol: :lol:

1.Lotos to juz przed sezonem byl w finale i nawet nie musieliscie widziec :lol: :lol: ... ale rzeczywiscie ten Gorzow jest BESZCZEBELNY... ze sobie rozmyslaja o szansach na final :D :D :D

baaaa zeby was troszke zagotowac polecam dzisiejszy wywiad z prezesem ... cos wspomina o Eurolidze :lol: :lol: :lol:
http://www.gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5510/zegnamy-transferowe-niewypaly.html
Nie wiem jak wogole smial poruszyc ten temat :lol: :lol: :lol:

2.Człowieku jak masz choc troche mózgu to czytaj ze zrozumieniem... chodzilo mi o konkretna sytuacje.
Kibicujac chcesz pomoc wlasnej druzynie w odniesieniu zwyciestwa. Czy to dopingujac na akcjach swojej druzyny czy to gwizdzac probujac zdeprymowac akcje druzyny przeciwnej (Oczywiscie jest to jedna z form dopingu)...
Ja zaznaczylem ze wasz doping nie mial na celu przeszkodzenie zawodniczkom z Gorzowa... jednak mial na celu zagluszenie dopingu kibicow przyjezdych... A daliscie szczegolny popis tak jak napisalem ... gwizdzac gdy wasze atakowaly :lol: :lol: :lol:

Jak nadal nie rozumiesz to niech ci to ktos wytlumaczy... bo ja juz nie mam sily : :roll:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 23:14 przez Endrju, łącznie zmieniany 3 razy.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 29 grudnia 2008, 23:09

Dajcie sobie Panowie spokój, bo jak zawsze wyjdzie z tego 15 stron "powieści o niczym"

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 29 grudnia 2008, 23:17

Adolfini pisze:Misiu Ironie to ty jeszcze musiszumeic stosowac znaczenie moze znasz ale nijak to sie przeklada na metodyke :)

dlaczego jestes taki agresywny ? w domu cie biją ? nie radzisz sobie w zyciu czy jak ?

o co ci chodzi z szalikami ? z tego co widzialem na nich jest napis Tecza Leszno a nie PKM DUDA(ten jest jako logo jak na kazdych szalikach) na calej powierzchni jak chyba probujesz zasugerowac...no ale przynajmniej u was nei ma nazwy sponsora na szaliku ..LOTOS buhaha

Co do budzetow to zes mnie zagioł ...haha posluchaj my w Lesznei cieszymy sie z tego ze mamy druzyne w ekstralidze ze dziewczyny sobie graja ;) nikt w Lesznie nawet jeszcze nie marzyl o mistrzostwie polski bo nas na to nie stac !!!

Nasze miasto ma 65 tys i zyje przede wszystkim zuzlem gdzie ty zapewne nie masz pojecia co to za sport i jaka u nas jest frekwencja na takich zwyklych ligowych meczach zycze ci tego zebys poznal wielkopolska mentalnosc jesli chodiz o kibicowanie :) poczytaj troche o atmosferze na Lechu na Unii i sprawdz co ty potomku wielkich tradycji kibicowania Lotosu chce uczyc ludzi ktorzy na stadionach zuzlowych potrafia zrobic najpiekniejsze oprawy ? o nas sie nie martw my sobie rade damy spadniemy to nadal gdzies tam bedziemy :) Wiec zasadniczo nie ma sensu przekladac atmosfery na zenskim koszu gdzie mamy do czynienia z publika rzedu 1 tys na stadiony.... bo w tej kwestii musialbys sie wiele od malego leszna nauczyc :)

nasza przeszlosc zawsze byla klarowna drogi forumowiczu a o swoja spytaj Krakowian bo przy nich to zastanawiam sie skad wy sie wzieliscie? i ile lat ma wasz klub 16 ? akchyba16 lat temu utworzono cos w Gdynii bo nie licz Spojni Gdansk inny klub inne miasto :) pierwsze sukcesy przyszly u was dopiero 4 lata pozniej :) my jestesmy w lidze 3 lata dopiero ;) wez to pod uwage skoro tak dajesz na szale wszystko.

A i na koniec zeby cie dobic nasz klub zostal zalozony w 1970 jako MKS Tecza Leszno gdzie MKS to nei sponsor tylko miejski klub sportowy :) czyl isuma sumarum 22 lata dluzej misiu drogi istniejemy ? czyz nie haha

Wiesz co jeśli chodzi o szalik to proponuje zajrzeć na temat kibice ----> AZS Jelenia Góra - Orzeł Polkowice bodajze druga strona... Hmmm są tam pewne zdjęcia i to jest chyba wasz młyn ale może się myle :D

Jeśli chodzi o żużel to niestety dla Ciebie trochę się orientuje co to za sport i rzeczywiście macie bardzo ciekawą ekipę na Unii, doping i oprawy niczego sobie a finał z Apatorem w tym roku duzy plus :wink: :wink:

To rzeczywiście dobileś mnie, 38 lat kupa czasu tylko jedno pytanie co osiągneliście w tym czasie żeby innym wyrzygiwać że marnują swoj budżet ??? A i jeszcze dodam bardzo mi przykro naprawdę załamałem się bo mój klub ma tylko 16 lat, aaaaa naprawdę życze Tobie przeżyj więcej emocji w najblizszym czasie ze swoim 38 letni klubem :D :D

Endrju pisze:
.:Lukas:. pisze:Nam się w dupach poprzewracało... Dobre, dobre bo rzeczywiście to my się już widzimy w finale... Ale okey, czyli mam rozumieć ze kibicom Stali, bo chyba jednak nie tobie nie ten poziom, wolno gwizdać na Falubaz na derbach a nam w meczu z wami nie :roll: :roll: :roll: Luzik tylko teraz mam jedną uwagę do kibiców Wisły, jak macie derby z Cracovią możecie gwizdać ale niestety na meczach z nami niewolno... Gorzów zabrania :lol: :lol: :lol:

1.Lotos to juz przed sezonem byl w finale i nawet nie musieliscie widziec :lol: :lol: ... ale rzeczywiscie ten Gorzow jest BESZCZEBELNY... ze sobie rozmyslaja o szansach na final :D :D :D

baaaa zeby was troszke zagotowac polecam dzisiejszy wywiad z prezesem ... cos wspomina o Eurolidze :lol: :lol: :lol:
http://www.gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5510/zegnamy-transferowe-niewypaly.html
Nie wiem jak wogole smial poruszyc ten temat :lol: :lol: :lol:

2.Człowieku jak masz choc troche mózgu to czytaj ze zrozumieniem... chodzilo mi o konkretna sytuacje.
Kibicujac chcesz pomoc wlasnej druzynie w odniesieniu zwyciestwa. Czy to dopingujac na akcjach swojej druzyny czy to gwizdzac probujac zdeprymowac akcje druzyny przeciwnej (Oczywiscie jest to jedna z form dopingu)...
Ja zaznaczylem ze wasz doping nie mial na celu przeszkodzenie zawodniczkom z Gorzowa... jednak mial na celu zagluszenie dopingu kibicow przyjezdych... A daliscie szczegolny popis tak jak napisalem ... gwizdzac gdy wasze atakowaly :lol: :lol: :lol:

Jak nadal nie rozumiesz to niech ci to ktos wytlumaczy... bo ja juz nie mam sily : :roll:

Wmawiać takie zachowanie może swoim ziomkom z leszna :wink: :wink: :wink: ale luzik pisz co chcesz :D :D :D ja wam życze i rządzenia w koszykarskich halach, i finału w tym sezonie, i super zawodniczek z chin, i euroligi i takiej samej nauczki pokory jaką ma w tym roku Tęcza Leszno :) aaaa i żeby nie było szczęśliwego nowego 2009 roku :D :D :D
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 23:28 przez .:Lukas:., łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 29 grudnia 2008, 23:17

Tak to czytam i mimo iż jestem niedoświadczonym członkiem tej społeczności kibicowskiej na tym forum widze to tak...
Padło jakieś zdanie o Lotosie - zaczeła się zawantura - 1,5 strony....
Potem ktoś wtrącił coś mądrego i zaczęło się tłumaczenie w stylu - "to on zaczął..."
Spokojnie bo niektóre teksty moga doprowadzić naprawde do "mordobicia"
Kto gdzie był w ile osób spiewał ile miał bębnów syren - a mi się wydaje ze temat jest cisza na hali w Toruniu a nie księga zażaleń...
To tyle....
Wiem że może nie jestem odpowiednią osobą do uciszania dyskusji ale jak "weterani" się kłóca to ktoś musi :lol:
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 23:32

spoko masz racje , szkoda o tym gadać

do lukasa tylko sprostowanie ja jestem przede wszystkim kibcem Unii , Tecza to dla mnie efekt przejsciowy w okresie jesien zima :) coz 38 lat minelo nic nie osiagnelismy racja ale jestem dumny ze mamy chociaz druzyne w lidze, u was cele innne u nas tez inne. Ale swoje zdanie mam i go nie zmienie :) my nic nie osiagnelismy bo nigdy u nas w kosza sie nie inwestowalo przynajmniej nie w zenska sekcje ...poprostu znalazl sie czlowiek filantrop ktory podjal sie tego aby cos zadzialac i zadzialal i dzis jestesmy. I tak jak Endrju ci mowi odrzonij atmosfere na stadionie i hali bo to jak porownanie macdonalda z restauracja w sheratonie lub mariocie. adios
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 23:42

Wmawiać takie zachowanie może swoim ziomkom z leszna ale luzik pisz co chcesz ja wam życze i rządzenia w koszykarskich halach, i finału w tym sezonie, i super zawodniczek z chin, i euroligi i takiej samej nauczki pokory jaką ma w tym roku Tęcza Leszno aaaa i żeby nie było szczęśliwego nowego 2009 roku

Hehe a widzisz ;) Widze ze wreszcie do Ciebie dotarlo... prawda boli ? :D Było mineło... nie obrazilismy sie z tego powodu. Elen, Tadziu, Barti i inni widzieli i slyszeli... a zaprzeczac to sobie mozesz :D :D :D

Dziekujemy ale nie przyjmujemy zyczen ;)

PS najezdzasz Tecze o jej sukcesy i lekcje pokory :)
Uwierz nie takie potegi jak Lotos upadały ;)... przyklad w meskim baskecie ... jak to szybko sie zmienia...
za pare lat pogadamy... a bedziecie pokorni jak baranki :lol: :lol: :lol:

3. Nie rozmawiamy tu o poziomie sportowym klubu a o kibicach... a w tym temacie jakos nie przebijacie specjalnie kibicow z Leszna ;) ... ktorzy dopinguja druzyne, ktora bije sie o play-offy a nie o final i mistrza :D
(Az strach pomyslec co by sie dzialo gdyby byla sytuacja odwrotna) :lol: :lol: :lol:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 30 grudnia 2008, 00:01

.:Lukas:. pisze: nauczki pokory jaką ma w tym roku Tęcza Leszno :)

Zaraz, zaraz jaka lekcja pokory? Fakt po zeszlorocznym wielkim dla nas sukcesie zrobilo sie male cisnienie i co poniektorzy oczekiwali kolejnego progresu, ale stanowcza wiekszosc myslala i mysli realnie. Zarowno w tym jak i w zeszlym sezonie naszym celem bylo zalapanie sie do play-off co w zeszlym sezonie udalo sie z duza nawiazka, a w wierze ze z pewnymi klopotami tez nam sie to uda. W Lesznie nikt cudow nie oczekuje.
O co te 4 strony klotni? O to ze ktos napisal jedno prawdziwe zdanie? Wiem, boli.

Wyluzuj lydke, wielki Lotosie :D
Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 30 grudnia 2008, 00:08

bartas pisze:
.:Lukas:. pisze: nauczki pokory jaką ma w tym roku Tęcza Leszno :)

Zaraz, zaraz jaka lekcja pokory? Fakt po zeszlorocznym wielkim dla nas sukcesie zrobilo sie male cisnienie i co poniektorzy oczekiwali kolejnego progresu, ale stanowcza wiekszosc myslala i mysli realnie. Zarowno w tym jak i w zeszlym sezonie naszym celem bylo zalapanie sie do play-off co w zeszlym sezonie udalo sie z duza nawiazka, a w wierze ze z pewnymi klopotami tez nam sie to uda. W Lesznie nikt cudow nie oczekuje.
O co te 4 strony klotni? O to ze ktos napisal jedno prawdziwe zdanie? Wiem, boli.

Wyluzuj lydke, wielki Lotosie :D

Lotos próbuje chwalić sie hisdtoria , ale koledzy historia to już przeszłość są to chwile piękne ale my rozmawiamy o teraźniejszosci i jakoś was panowie nie zobaczyliśmy w Lesznie z prowadzonym dopingiem wiec nie wiem o co wam chodzi !!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 grudnia 2008, 00:23

.:Lukas:. pisze:Wmawiać takie zachowanie może swoim ziomkom z leszna :wink: :wink: :wink: ale luzik pisz co chcesz :D :D :D

Aha zeby nie byc goloslownym... przypomnijmy sobie Luty 2008 ;)

elen pisze:Co do naszego dopingu to cięzko przekrzyczeć ten cały sprzet kibicowski jaki posiadają kibice Lotosu. Kilka razy w przerwach ich ogłuszajacego dopingu nam sie to udało, co od razu wzbudziło gwizdy.[b] Ogólnie było nieźle, ale ziomuś co chwila obracający sie w nasza strone i machajacy łapami był przegiety.

tadziu pisze: Na prezentacji poczułem się jak na Pucharze Świata w skokach narciarskich w Zakopanem, ale co miasto to inny sposób dopingowania. My bez rewelacji, jako że byliśmy notorycznie zagłuszani gwizdami i "sprzętem", ale tak jak Elen wspomniał w przerwach troszkę pokrzyczeliśmy co spotykało się z jeszcze większa dezaprobatą gospodarzy.
Co do koleszki mającego jak dla mnie ADHD lub jego pochodne. Takich zachowań nie warto komentować, no bo po co? Ale jak jest taki odważny to zapraszamy do Gorzowa :twisted:

Barti pisze:
Jeśli chodzi o gwizdy: rzecz normalna na hali, gdy przy piłce przyjezdni to i gwizdy dla dekoncentracji rywalek się pojawiają, ale przy naszym dopingu, to nie do końca się zgodzę z Wami, [b]gdyż w czasie przerwy między kwartami, kiedy zaczynaliśmy krzyczeć to owe gwizdy się też pojawiały i to nie raz. Więc proszę nie czarować, że tak nie było. Na 10 przyjezdnych, to 40 osób z Lotosu inaczej mogło zagłuszać kibiców gości :wink:

Endrju pisze:
P.OLD pisze:mi sie przypomina ja w meczu nr 6 finałów nas próbowano zagłuszyć gwizdami ... i co śmieszne ... gwizdali gdy Lotos miał piłke :shock:

hehe to bylo najsmieszniejsze:D ze zczailismy klimat;D i kilka razy zaczelismy krzyczec na Pilce Lotosu :D Wtedy na poczatku ich akcji byly gwizdy :lol: :lol: :lol:

Podkreslam cytaty poczatek Lutego 2008 8)

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 30 grudnia 2008, 08:33

Szymon pisze:....Może sie już skończyli, może to tylko chwilowy zastój ale według mnie dotychczas zrobili więcej niż Leszno i Gorzów razem wzięte!!!

raczej się nie skończyli...tylko nam tak pary trochę brakuje :wink:
Ci którzy przez wiele lat jeździli dopingowali troszkę wyrośli, zaczeli pracować, założyli rodzinki a nowego pokolenia kibicowskiego brak....jeden rzymi wiosny nie czyni :wink: ( ale stara się chłopak stara :wink: )
Oczywiście spora "stara" grupa jest i mimo wielu zmian na kibicowską emeryturę się nie wybiera :lol: nawet o niej nie myśli :wink:

a co do reszty wpisów to nie ma o czym dyskutować a raczej nie ma z kim dyskutować. Na hali w Gorzowie byłem wiecej razy niż Ty w Gdyni i uwierz gdybym tylko chciał mogłbym kilka ciekawostek o Waszym dopingu napisać i filmik by się wstawiło i zdjęcia. Tylko po co?
Zeby coś komuś udowodnić? Tylko co? Coraz głośniej jest u Was, coraz wiecej ludków dopinguje i brawo i tak trzymać! Tylko po co zaraz takie wywyższanie się? Róbcie swoje i to tak by to wszystko nie padło gdy sukcesów zabraknie.
My nie mówimy że jesteśmy najlepsi, nie piszemy jacy to my jesteśmy cacy (my już to mamy za sobą :wink: ) nie pouczamy innych tak jak robią to kibice Gorzowa. My robimy swoje troche gorzej niż w poprzednich latach, ale robimy. I nie Wam oceniać czy dobrze czy źle :evil:

W Toruniu jest problem, ale chyba leży on w samych kibicach. Chłopaki chcieliby a boją się, wstydzą. Ja ich rozumiem. I tak sobie myślę, że jak to przeskoczą bedzie tam bardzo fajnie bo widać, że chcą a brak im tylko kogoś kto to pociagnie. Odwagi chlopaki!!!

Szczerze mówiąc nie wiem po co ten temat założono :roll:

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 30 grudnia 2008, 10:32

szczerze mowiac temat byl o Toruniu a dziwnym spoosbem zrobil sie o lotosie bo m.in tobie nie pasowalo jedno zdanie ktore nie zamierzenie napisalem ale wiesz co im dluzej sapaliscie tym bardziej doszedlem do wniosku ze przeciez te zdanie jest bardzo na czasie i bardzo prawdziwe :) wiec nie wytaczajcie tematow jak u was w domu jest , jak bylo , kto jest najlepszy albo ktora druzyna zdobyla wiecej w sporcie bo to nie o tym rzecz :) to bylo o kibicowaniu torunia a ze was zabolalo ze wy teraz nic nie pokazujecie to inna sprawa inny temat :) i nie szukam tu zaczepki tylko twierdze skoro wy jestescie takim wielkim klubem z takimi sukcesami to dlaczego od strony kibicow wyjezdnych ktorzy powinni pokazywac co znaczy dobry doping jestescie moze nei na samym koncu ale przyznacie sami kulejecie...i nie mowie ze ktos tu ma super ekipe wyjazdowa bo male leszno robi swoje nie jest to pewnie szczyt ale wazne ze chlopacy z kk jezdza wspieraja zawodniczki i slychac ich pozytywnie :)
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 30 grudnia 2008, 11:11

Adolfini pisze:szczerze mowiac temat byl o Toruniu a dziwnym spoosbem zrobil sie o lotosie bo m.in tobie nie pasowalo jedno zdanie ktore nie zamierzenie napisalem ale wiesz co im dluzej sapaliscie tym bardziej doszedlem do wniosku ze przeciez te zdanie jest bardzo na czasie i bardzo prawdziwe :) wiec nie wytaczajcie tematow jak u was w domu jest , jak bylo , kto jest najlepszy albo ktora druzyna zdobyla wiecej w sporcie bo to nie o tym rzecz :) to bylo o kibicowaniu torunia a ze was zabolalo ze wy teraz nic nie pokazujecie to inna sprawa inny temat :) i nie szukam tu zaczepki tylko twierdze skoro wy jestescie takim wielkim klubem z takimi sukcesami to dlaczego od strony kibicow wyjezdnych ktorzy powinni pokazywac co znaczy dobry doping jestescie moze nei na samym koncu ale przyznacie sami kulejecie...i nie mowie ze ktos tu ma super ekipe wyjazdowa bo male leszno robi swoje nie jest to pewnie szczyt ale wazne ze chlopacy z kk jezdza wspieraja zawodniczki i slychac ich pozytywnie :)

amen

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 30 grudnia 2008, 22:25

Szymon jak ojciec udziela rad :D No ale ....... ma racje. Obserwuje koszykówkę już z boku bo mi druzynę rozwiązali (rozwalili) ale trudno się nie zgodzić z Szymonie z Tobą. Cokolwiek bym nie myślał o Lotosie, Dajanie, Porcie itd i kibicach tego tworu śmiesznie to dzis wygląda jak jakieś ,,nowe,, towarzystwo poucza kogoś jak .................... się kibicuje. Nie bacząc na to,że za kims stoi jakaś historia i dużo wody upłynie zanim Leszno, Gorzów czy Polkowice choćby przybliżą się km do wyjazdów Gdyni. Już nie wspomnę dużo o tym bo to już historia i takie były czasy, że się jeżdziło pociagami w Polskę a kasy było tyle co na osobówkę. Że pociąg do Ostrowa się spóżnił i jak tu zdążyć do Łodzi czy Pabianic. ciemne i długie godziny w Kutnie na dworcu z wizją wjazdu tej czy innej ekipy. Że wizyta w Łodzi to była prawdziwa wyprawa wojenna :o. i się działo. I tak można by mnożyć i mnozyć. I tak mógłbym opowiadać i opowiadać. Nam nikt autokarów nie podstawiał za free. Jakieś wejścia za darmo na sale?? :P Więc troszkę pokory życzę tym kibicom co nagle wszystko wiedzą i widzieli. I słuchajcie się Szymona. Pozdro Szymon

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 30 grudnia 2008, 22:45

My tylko sie wypowiadamy o wyjazdach Lotosu przez ostatnie 3 lata, od kiedy jestesmy w ekstraklasie. Teraz to wyglada mizernie, a byc moze kiedys bylo dobrze(i za to chwala).Aktualnie dajmy na to taki Bartas zrobil sam wiecej km na mecze wyjazdowe nic cala ekipa Lotosu :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 grudnia 2008, 23:02

ŻOŁNIERZ pisze:Szymon jak ojciec udziela rad :D No ale ....... ma racje. Obserwuje koszykówkę już z boku bo mi druzynę rozwiązali (rozwalili) ale trudno się nie zgodzić z Szymonie z Tobą. Cokolwiek bym nie myślał o Lotosie, Dajanie, Porcie itd i kibicach tego tworu śmiesznie to dzis wygląda jak jakieś ,,nowe,, towarzystwo poucza kogoś jak .................... się kibicuje. Nie bacząc na to,że za kims stoi jakaś historia i dużo wody upłynie zanim Leszno, Gorzów czy Polkowice choćby przybliżą się km do wyjazdów Gdyni. Już nie wspomnę dużo o tym bo to już historia i takie były czasy, że się jeżdziło pociagami w Polskę a kasy było tyle co na osobówkę. Że pociąg do Ostrowa się spóżnił i jak tu zdążyć do Łodzi czy Pabianic. ciemne i długie godziny w Kutnie na dworcu z wizją wjazdu tej czy innej ekipy. Że wizyta w Łodzi to była prawdziwa wyprawa wojenna :o. i się działo. I tak można by mnożyć i mnozyć. I tak mógłbym opowiadać i opowiadać. Nam nikt autokarów nie podstawiał za free. Jakieś wejścia za darmo na sale?? :P Więc troszkę pokory życzę tym kibicom co nagle wszystko wiedzą i widzieli. I słuchajcie się Szymona. Pozdro Szymon

eehhhh... nie dokonca jest tak jak ZOŁNIERZ myslisz...
... niektorych rzeczy nie da sie zauwazyc :/ i to nie jest takie proste jak myslisz...
Co do wyjazdow... Kraków, Gdynia i Gorzow to najdalej oddalone miejsca od wszystkich...
a 7000 km przebyte w tamtym sezonie (nie licze juz licznych przyjazdow w srody na mecze ze Szczecina)... moze tobie nie dorownuja... albo mało wiesz o wyjazdach innych ekip. :? moze nie te czasy... i kiedys bylo ciezej z wyjazdami... teraz jest autko, busy, autobusy... moze jest latwiej... ale uwierz bardzo ciezko to zorganizowac.
A podstawianie autobusika jest kompletna bzdura !!

Wróć do „Kibice”