Zapewne chciał sie wymienić szalem i napić piwa...
Cicha hala w Toruniu ???
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Nikt nie zauwazyl jakiegos typa co chodzi szeroko po hali i szuka zaczepki, a juz napewno nie w innym szalu. Wiec za przeproszeniem pier.... glupoty tu na forum. BTW cos kiepsko szukaliscie, bo w sumie w lesznie nie jest ciezko znalezc osob do ......(jak to napisales). Wyluzujcie i idzcie sie wszyscy napic.Amen
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2008, 18:44 przez czuken, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
skad ja te tematy znam - Pabianice
2 sezony temu (po spadku) mielismy master reset ekipy (czyt. od zera) i sie jakos zbieramy, szkoda ze jest roznie ale nic sie nie zaradzi.
Pabianice przez ostatnie min. 10 lat zostaly podzielone kibicowsko na Bialych i Czerwonych i teraz Włókniarzy mozna doszukiwac sie miedzy nich (wrogow odwiecznych). Zdazaja sie oczywiscie neutralni, ale niestety rzadko. Dlatego tez z tych kilku powodow jest nas niewielu.
Maksymalnie naliczylem sie chyba conajmniej z 40 (gora 45 nie wiem juz sam dokladnie, niektorych trudno policzyc) osob w mlynie (2 ost. sezony). Oczywiscie srednia meczowa jest nizsza, moze 20-25 os na mecz. Wczesniej, za poprzedniej ery ekstraklasie bywalo nawet lepiej. I wieksze ilosci wyjazdowe.
Ostatnia kwarta ostatniego meczu u nas przemilczana, zeby dzialacze i dziewczyny wzieli sie w koncu do roboty. Oczywiscie pod koniec tylko zyczenia i "caly zarzad do dymisji", ale warto bylo, bo cos sie po tym ruszylo w zarzadzie.
2 sezony temu (po spadku) mielismy master reset ekipy (czyt. od zera) i sie jakos zbieramy, szkoda ze jest roznie ale nic sie nie zaradzi.
Pabianice przez ostatnie min. 10 lat zostaly podzielone kibicowsko na Bialych i Czerwonych i teraz Włókniarzy mozna doszukiwac sie miedzy nich (wrogow odwiecznych). Zdazaja sie oczywiscie neutralni, ale niestety rzadko. Dlatego tez z tych kilku powodow jest nas niewielu.
Maksymalnie naliczylem sie chyba conajmniej z 40 (gora 45 nie wiem juz sam dokladnie, niektorych trudno policzyc) osob w mlynie (2 ost. sezony). Oczywiscie srednia meczowa jest nizsza, moze 20-25 os na mecz. Wczesniej, za poprzedniej ery ekstraklasie bywalo nawet lepiej. I wieksze ilosci wyjazdowe.
Ostatnia kwarta ostatniego meczu u nas przemilczana, zeby dzialacze i dziewczyny wzieli sie w koncu do roboty. Oczywiscie pod koniec tylko zyczenia i "caly zarzad do dymisji", ale warto bylo, bo cos sie po tym ruszylo w zarzadzie.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
czuken pisze:Nikt nie zauwazyl jakiegos typa co chodzi szeroko po hali i szuka zaczepki, a juz napewno nie w innym szalu. Wiec za przeproszeniem pier.... glupoty tu na forum. BTW cos kiepsko szukaliscie, bo w sumie w lesznie nie jest ciezko znalezc osob do ......(jak to napisales). Wyluzujcie i idzcie sie wszyscy napic.Amen
Bo to pewnie bylo kilka lat temu, gdzie na trapezie bylo tyle osob co dzis na meskiej koszykowce, to sie czuli pewnie
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Tak. Zdecydowanie chodziło o wymianę szali
Ale nie było z kim. Był jakiś koleś w szalu, ale ......... jakis starszy i raczej chory (szacunek że i tacy ludzie bawią się koszem) więc ............................. nie było z kim. Pamiętam tamten mecz, bo przeszliśmy przez ochronę i kasę i raczej nie było chętnych
do zaoferowania nam kupna biletów, a tym bardziej sprawdzania czy je posiadamy
Jak ktoś napisał koniec tematu, choć tak paprawdę chodziło mi o to ,żebym tym co dziś piszą jacy to Oni są wielcy pokazać że ............... było klub, były mecze tylko gdzie On byli? The end
Jak ktoś napisał koniec tematu, choć tak paprawdę chodziło mi o to ,żebym tym co dziś piszą jacy to Oni są wielcy pokazać że ............... było klub, były mecze tylko gdzie On byli? The end
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
k... Człowieku, Ty od poczatku byles ze swoim klubem?? Kazdy kiedys musi zaczac. My zaczelismy stosunkowo pozno moze wg niektorych, ale odkad sie zorganizowalismy to jestesmy caly czas, na razie bez zadnych kryzysow, wiec nie mow co bylo kiedys, przeszlosc zostaw historykom, ok?? 
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Mniej się napinaj bo Ci żyłka pęknie. A czy ja gdzieś pisałem że byłem od poczatku??? choc jak pamiętam moja pierwsza wizyta była jak Olimpia grała w II lidze i nikt nie myślał jeszcze o awansie czy mistrzostwie. Nie było żadnej ekstraklasy. Chodzi tylko o to że napinacie się jedni czy drudzy jacy to jesteście wielcy. Jaka Gdynia jest mała Itd. A ja wam pokazuje,że był ich czas a może teraz jest wasz. I dobrze. A może innych klubów. Ale póki co gdzieś tam byliście a rzucacie się jakbyście pół europy przejechali (jak Gdynia) itd. Troszkę skromności. I tyle. Ale też podkreślam ,że fajnie ,że w takich miastach jak Leszno, Polkowice, Jelenia coś się dzieje. Ja mogę żałować, że kiedyś Was nie było
Choć przy takiej napince to mogłoby dla was kiepsko się skończyć
i proponuje Tobie nie polemizuj.................. bo możesz mnie śmiechem zabić. Kto Nas znał to wie o co chodzi. A jak do tego nie daj ................. doszło do połączenia sił z Pabianicami (Szymon z ekipą)to...................
ale naprawdę to super że jesteście. Obyście dalej się rozwijali przy czym........... skromności trochę.
Myslisz, że to historia???
No cóż. Nas już nie ma. Ale przecież może Paby kiedyś was odwiedzą i do nich dołaczymy. wtedy mi powiesz co myślisz
na żywo.

Myslisz, że to historia???
ŻOŁNIERZ pisze:Choć przy takiej napince to mogłoby dla was kiepsko się skończyći proponuje Tobie nie polemizuj.................. bo możesz mnie śmiechem zabić.
buhaha widac ze dziecku kupili Neo lub cos podobnego
fajnie ze jezdziles czasy sie zmienily i z tego co mowisz was juz nie ma , ty juz nie istniejesz w tej dziedzinie wiec pozostan zdrow i caly w tym czym sie zajmujez na codzien w zyciu. Pewien rozdzial trzeba zamknac. A historie mozesz sobie spisac do pamietnika i czytac swoim dzieciom jaki to tata był kiedys hojrak na meczach KOSZYKOWKI
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ehhh... Adolfini troche przesadziles w tym poscie
i to bardzo nie potrzebnie.
Nikomu nie zycze (nawet najwiekszym wrogom) zeby taki sam los ich spotkal jak Olimpie
Mowisz ze on sie napina... a sam poszedles w jego slady
Po Co ?
Pewnie faktycznie swoje przezyl kiedy wiekszosc z nas nie interesowala sie tak mocno koszykowka. Pewnie byly inne czasy... nawyki ze stadionow przenoszone byly na hale...
Z drugiej strony po co do tego wracac ?
Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego
Nikomu nie zycze (nawet najwiekszym wrogom) zeby taki sam los ich spotkal jak Olimpie
Mowisz ze on sie napina... a sam poszedles w jego slady
Pewnie faktycznie swoje przezyl kiedy wiekszosc z nas nie interesowala sie tak mocno koszykowka. Pewnie byly inne czasy... nawyki ze stadionow przenoszone byly na hale...
Z drugiej strony po co do tego wracac ?
Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
sorki moze przesadzilem moze macie racje ale nie nawidze jak ktos uwaza sie za kogos ponad wszystkimi , ze on to byl wielki ze teraz to niektorzy sa dla neigo za mali i na dodatek ten protekcjonalny styl wypowiedz jakby mial pewnosc ze rozmawia z jakimis 16-latkami. Albo nizej. A tu niestety zle trafil. Uwazam sie juz za lekko starzejacego i takze doswiadcczonego moze nie chodzi tu o zesnki kosz ale o inne sporty. I nikt nie bedzie mi mowil co by to bylo jakbysmy sie teraz na hali spotkali jak zle by ze mną bylo bo jak ktos tu zaczyna jakas napinke to tylko kolega ŻOŁNIERZ, szczerze zastanawiam sie czy tak wogole ten twoj nick Zolnierz ma jakies przelozenie na to ze jestes zawodowym zolnierzem czy poprostu okresliles sie tylko takim typem kibica ...bo jesli to drugie to niezly z Ciebie agent. A tak wogole wojsko by ci sie napewno przydalo nauczylbys sie szacunku i respektu do innych.
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.